Seks yaparken yakalanan var mı?

öncelikle tamamen bir anlık boşlukla ilişkiye girdiğinizi düşündüğüm için dostça bir uyarı yapmak istedim.ama gördümki sinirlenmiş ve yaptığınızın yanlışolduğunu kabul etmemişsin.
eşinle nerede nasıl beraber olacağın kimseyi ilgilendirmez tabi ama ortada çocuk olunca uyarmadan geçemedim.
10 aylıkta olsa çocukların algıları açıktır.kadı ki çokta küçük değil...sevişirken çıkardığınız seslerden vs.. mutlaka etkilenir.
10 aylık halini hatırlayıp hatırlamamak değil ki mesele.
o zaman 10 aylık-1 yaşında vs... çocukları dövebilirmiyiz?nasılsa büyüdüklerinde hatırlamayacaklar.
böyle bi mantık yok...
şu anda hiç etkilemiyor sandığın bir şey ilerde çocukta çok farklı şekillerde kendini gösterebilir.bilinçaltında babasının annesine zarar verdiğini düşünüp cinsellikten nefrette edebilir,tam tersi aşırı cinsel istek duyan bir yetişkinde olabilir.bunların hepsi ihtimal tabi.belkide düşük ihtimaller.ama ortada çocuğun varsa ona zarar verme ihtimali olan herşeyi engellemeye çalışır insan değilmi?amacım sadece sana işin bu yönünü hatırlatmaktı.
çocuğun için iyi olanı elbette sen bilirsin ama insan bazen hatada yapabilir.

bilerek sisim vermedim o da burda üye eğer görürse öldürür benisırnaşık şeysırnaşık şey
ya hepinize çok güldüm helel olsun

ayy nasıl anlatıcam bilmiyorum
yaparken değilde konuşurken yakalandık nası oluyo yaaa diceksiniz
bennim kocamla bazı sorunlarım var cinsel açıdan ben çok aceleci davranıyorum o da çok yavaş bi kere öğle saatlerinde yapmıştık hafta sonu sonra giyindik salona geçtik problemi açtık konuşuyoruz kocamın da yeğeni ankarada normalde ünv. kazanmıştı onun için bizde işlemleri halletmek için falan kalıcaktı baya uzun sürüyomuş hani 1. 2. yerleştirme olur ya işte bundan dolayı erkenden yapalım dedik tam konuşurken sen pat diye eve gir eşimde ama sende çok çabuk boşalıyosun demesiyle kapı sesinin gümlemesi ve öksürük sesleriyle yerin dibine girmeyi hatta bir daha hiç çıkmamayı istemiştim o anda bütün gece o odadan çıkmadık sabah kızın yüzüne bakamadım valla çok kötü bir durum Allah2tan pozisyondaa mozisyonda yakalanmadık şeytan kuağına kurşun o zaman napardım bilmiyorum....

:) arkadaslar aksam aksam beni güldürdünüz ALLAHda sizi güldürsün vallahi billahiii yanaklarima agrilar girdi cok cok cok cok ho$sunuz:)))

Tam olarak yakalanmadık.
Ama evdekilerin kapı vurma alışkanlığı olmasından dolayı hep ucuz atlattık.
Gerçi bişeylerin olduğunu anlıyolardır..
Benim saçım başım dağınık, kıpkırmızı yüzler,ter su içinde boncuk boncuk akan terler,yaka paça dağınık... Ani hareketler falan :)
Bi gün yakalanıcaz ama kimbilir ne zaman inşallah böyle birşey olmaz.

Arkadasım verılen fıkırlere tepkı gosterme,sakın ol.Ama gercek bu,cocugunu ıstedıgın gıbı yetıstırırsın ama bunların hepsı bılınc altına ıtılıyor.Cocugun ıkı gun sonra bı yerde sızlerın cıkardıgı sesı taklıt eder gıbı sesler cıkarsa vucunuduzu gormuyor ama benneyaptımki.Sen anlamıyor dıye devam edıyorsun ama bunun ılerısıde var.Ha hersey bı yana nasıl olsa anlamıyor anlayısıyla bebegınız uyanık sız devam edıyorsunuz kalkıp bebegını kucagına alıyosun bı boyle bebegıne gulumsemek var bıde onun saflıgını guzellıgını ona bldırerek bu tarz ozel seylerı farklı zamanlarda yasayarak sarılmak var.:tomato:

yaaa vallahi ben bu bölümü hep gülerk okuyordum senin konundan sonra gülemez oldum :1no2: yani 10 aylık çocuğu halının üstüne bırakıyorsunuz,siz de yatağa yatıp o işi yapıyorsunuz(hem de sesler çıkararak,üstelik o sesler nasıl çıkıyorsa telefondan anneniz bile duyuyor yasakkelime)ondan sonra da burda insanlar sizi mantıklı bi şekilde uyarmaya çalışınca kızıp milleti fırçalıyorsunuz :dilcikar:...yani istediğiniz kadar kızın ama yaptığınız o kadar olmayacak bi şey ki dayanamdım sonunda ben de yazdım...
çocuk sizin çıkarttığınız sesleri duyuyor kim bilir ne zannediyor zavallım?:1no2:ayrıca çocuk telefonu kendi almış diyorsunuz,10 aylık bebek nasıl kendisi alabiliyor,demek ki yanınıza kadar geldi...ayrıca nevresimin altından tel i aldım,çocuğa çıplak görünmem diyorsunuz...diyorsunuz da...diyelim ki çocuğa aniden bi şey oldu,birden ağlamaya başladı,o zaman ne yapacaksınzı?:uhm:
yani ne söylerseniz söyleyin bu işin oluru yok bence,çocuğun uyumasını neden beklemezsiniz,dışarda bi odada park yatak gibi güvenli bi yerde oynasa gene anlıcam ama bunu bi türlü anlayamıyorum :uhm:
bi de eşiniz de çok enteresanmış,milletin kocası çocuk uyanır diye korkusundan bi şey yapamıyor siz uyanık çocuğun yanında...kafamçokkarıştı
yani bana da kızacaksınız eminim ama keşke bunu okumasaydım

Bnde kucukken annemleri yakalamiştim ayy çok utanmiştimya anacim onalrda çocukodasinda iş mi yapilir benim yatagimda ikiside ciplak bellerine akdr carsaf vardi ama odaya girmemle çikmam bir olmuştu tabi ama gerisini hatirlamiyorum yani sonra nenm in tavri nasildi utanmiştir tabide :))

gecekten anlayisli bir babaniz varmis sadece kapiyi ortmus:mymeka:

akli basina gelmistir insallah:1no2:

Ayy kilzar aklima geldi bakin daha 2 aylik falan evliyiz kayinvalidem memlekete gitti.bende saf kayinpedrim bize gelemye cekinr deim orda kakalim deidm eşime 15gunlugune gitmişlerdi kayinvalidelr.nes e biz ordayiz yeni evliyiz işte cahillik ozman eşim esnafti eşim yemege gelirbabasi dukkkanda dururdu.tabi gunduzleri bizd eozmanalri iyi değerlendiirdir artik son gunlrdeyiz annesinin gelmesi yakin bigun babsi demzmi kzim şohbeti kullaninca kapatmayi untmayin diye :) be adam madem farkina vardin ses etme işte dimi ayy çok utanmiştim yaaa ole deyince

yahu kızlar alemsiniz hepiniz.ben annemi ve babamı yakaladım bir keresinde annem çırılçıplak odanın ortasına yatmış anneme babam masaj yapıyor ama babamın suratı içmiş gibi sevkten dört köşeydi.ay nasıl utandım nasıl kızardım ama doğrusu tiksinmiştim onlardan birde ben bunları sabahları basardım odayı kilitlerlerdi annem dur diye bağırırdı. kapıyı açma diye.çocukluk işte
en iğrenç olanını anlatayım size ben çok uslu gözüken yaramazlardandım evin heryerini kurcalardım evde biri birşeyini kaybettimi bana sorarlardı gördünmü diye bizim banyomuzda semaver vardı eskiden, semaverin altına kullanılmış bir prezarvetif atılmış hani semaver yakıldığında yakılsın diye eee ben bunu buldum ne olduğunu bilmiyorum bu bulduğum şefaf renkli prezarvetifi balon diye ağzıma alarak şişirdim ve annem komşullarla dışarda yani mahalede oturuyorlardı.bense bakın balon buldum banyoda diye bağırırken annem ağzımdan hızlıca çekipte bir tokadını yedimi iyi hatırlıyorum .böğğğğğğğğğğğğ içim kalktı...........

Annenle babanın bütün fantezi dünyasını döktün ortaya:1shok:
Sen de felaketmişsin anacım. Hele o balon olayı...kaydirigubbakcemile3:roflol:
Allah senin gibi veledlerin şerrinden korusun...kaydirigubbakcemile

ya baya bi güldüm yorumlara.:roflol: ama bişeyi çok merak ettim.bu yakalananlar mesela birleşme esnasında.yakalandıktan sonra işlerine devammı ediyorlar yoksa toparlanıp noldu napıcaz şimdi diye üzülüyorlarmı?inanın çok merak ettim.bilen varsa söylesin naniknanik

:roflol::roflol::roflol::roflol::lepi:

yahepsini okuyamadım ama gerçketen trajikomik olaylar....:bbo:

Allah korusun diyimde başıma gelmesin evlenince...

ama çok güldüm bazılarınasırnaşık şey

hakkaten benimde icim kalkti,
nasil sisirdin kiz o kullanilmis prezevatifi?:bbo:
anneni cok kötü rezil etmissinkaydirigubbakcemile
tokadi fazlasiyla hak etmissin bu durumda
ve hakkaten en igrenci olmus :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…