Seks yaparken yakalanan var mı?

hakkaten benimde icim kalkti,
nasil sisirdin kiz o kullanilmis prezevatifi?:bbo:
anneni cok kötü rezil etmissinkaydirigubbakcemile
tokadi fazlasiyla hak etmissin bu durumda
ve hakkaten en igrenci olmus :roflol:

sorma arkadaşım aklıma geldikçe midem bulanıyor. yahu benden çok çektiler
hiç saklı birşey koyamazlardı biryere yahu düşünsene duvarın içine bile koydukları şeyi buldum . babam çok kızardı ama şimdi öyle değilim.uslandım.naniknanik

Ya bu olaylar çocuklar için cok onemli...ben 4 yasımda falandım ilk yakaladığımda ve senelerce sesleri duydum fakat hiç 1 sey söylemedim.Hatta bir kac kere evde prezervatif paketi bulmustum ve bu alemden soğumama neden oldu simdi 19 yasındayım ve 5 senedir annemi babamı öpmüyorum onlara hiç sarılmadım evdeki eşyaları elleyemiyorum doktora gittim psikiyatriye açamadım bu konuyu onları cok seviyorum ama bi türlü aklımdan atamıyorum çok kötüyüm kendimi 5 senedir boslukta hissediyorum sırf bu yüzden anneme babama 5 senedir sarılıp koklaya koklaya opemedim:'( ne yapacağımı bilmiyorum aşmaya calıstım ilaçlar kullandım obsesif olduum için ama işe yaramıyor sanki her dakika onlar bunu yapıyor sanki heryerde o prez. paketleri var rüyalarımda bile gorüyorum şaka gibi ama artık yasamak haram sanki onlara doya doya sarılmak istiyorum olmuyor

bendeeşimle beraber kayınvalideme yakalandım odanın kapısında zincir vardı odanın anahtarı yoktu daha 3 4 gübnlük evliyiz zinciri taktık kimse gelmesin sen kalk kayınvalide odanın kapısını aç zincir olduğundan biraz açıldı tabi kapı ay sinir olmuştum ya fitil oldunm resmen senin ne işin var odada geliyosun madem kapıyı tıklla daha yeni evliyiz yanlışmıyım kızlar çok kızmıştım ama biz utanmadık o utansın dedik öyle değilmi

gerçi kaynanada utanmadı ya ay bide bazen sesimizi dinliyodu sesimizi duyduğu halde seslenirdi bana uyujz olurdum ayrıldıktan sonra rahatladık tabi

gerçi kaynanada utanmadı ya ay bide bazen sesimizi dinliyodu sesimizi duyduğu halde seslenirdi bana uyujz olurdum ayrıldıktan sonra rahatladık tabi

Dinliyormuydu ohaaaa yuuuuuhhhh yani terbiyesiz çok kızıyorum böyle kayınvaldelere hiç kayınvalidemle yaşamadım ama herkes oda girerken kapıyı çalmak zorunda ve ben gel dersem ancak girebilir yoksa kafasına ağır bir cisimle darbe yiyebilir:mymeka::mymeka::mymeka: hiç utanmam ve çekinmem de yani Çok üzgünüm çoook bakarım gözünün içine yaptığı terbiyesizliğe doysun diyeÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookkötükedihüso

harbi tatlım ya senin kaynana da acaipmiş hayatımda duymadım kız nasıl cektin böle şeyi yazık acıdım valla iiiki kurtulmuşsun

kızlar bende kayınvalidemleri duyuyorum altlı üstlü oturuyoruz ve haliyle yatak gıcırtısı geliyor ardında tuvaletin sesiii kocişle bizde gülüyoruz ama ben bazen sinirleniyorum hiçmi fark etmiyolar yatak gıcırtısını çok ayıp çok

çok sinir olurdum ya acayip kızardım sesimizi duyduğu halde seslenirdi hiç umursamazdım ama o utansın banane benmi utancam

inanın gülmekten gözlerimden yaş geldii:roflol::roflol::roflol::roflol:

çok fena :) öldürür tabe :)

canım bu konuyla biraz alakasız galibe-tatlicadiarzu-:1shok::1shok:

nişanlıyken en küçük kaynıma yakalanmıştık içerde uyuyor diye nişanlımla alt alta üste bi haldeyken uyanmış bizi görmeyince birden kapıyı açtı açması ile kapaması bir oldu zaten ama evlendikten sonra bile yüzüne bakabilmem aylarımı almıştı utancımdan :))

sırnaşık şey of çok güldümm.. ben evli değilim ama evlilik düşündüğüm bi sevgilim var baya sık yapıyoruz hiç yakalanmadık sizin yorumları okurken şöle bi düşündümde ne beilim çok güleç espirili bi kişiliğim var ben o anda kopardım heralde kime yakalanırsam yakalanim :roflol::roflol:

:roflol: :roflol:
ayy görümceye bak
üstüne ne vazife :mymeka
:

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaf biz 1 senelik evliyiz bebeğimiz var yani artık çoçuğumuza yakalanma riski var :=)

bu soruyu nie aynı zamanda birilerini yakaladınız mı hiç die sormadınız kızlar??

Yaf biz 1 senelik evliyiz bebeğimiz var yani artık çoçuğumuza yakalanma riski var :=)

bu soruyu nie aynı zamanda birilerini yakaladınız mı hiç die sormadınız kızlar??

Dökül hadi döküll...:roflol:
Sen görmüşün bişiler belli...:icecream:

Yok Alllahıma çok şükür kimseye yakalanmadık..
Zaten birileri varken aktraksiyonlara girmekten hoşlanmam ben..:tomato:
Risk almayı sevmiyorum galiba.. Fazla kontrollüyümdür..:CüvCüv:

bende küçükken merak edıp annemle babam odaya gırıp bız bışı konuşcaz dıyıp kapıyı kıtledıler bende merak ettım kapı delıgımden ızledım ay çok utanc verıcı bışı gördum babamı görmedımde annemı gördum çok degışıktı ayyy söyleyemıyorum bıle ama çok çok pışmanım

bıde ben kuçukken çok cadıymışım sobalı evdeyken hep bır odada yatarmışız bızı uyutup ışe kalkışırlardı yerde yatıyordular ben tam basladıkları zaman kalkıp su oıstıyordum yada ızledıgı bı fılım varsa soba arkasından bende ızlerdım onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…