- 1 Ağustos 2008
- 18
- 0
- Konu Sahibi melek.acar
ayy anneye babayada yakalnmak ayri bi rezillik :jeyyar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim bebiş çok küçk ve bişeyden anlamıyor garibim yerde oturyordu ben oyuncaklarıyla oynuyor sanıyordum aama o benim teli almış annemi aramış.şaşırcak ne var ki sen 10 aylık halini hatırlıyor musunbenneyaptımki
valla helal olsun ablammm kaydirigubbakcemile2
:1shok: yastık kaz tüyümüymüş elyafmı yünmü bence burada en önemli konu bu kaz tüyüyse biraz batar herhalde demek bıyıklı erkeklerden hoşlanıyor yünlüyse dalar demek tüylü erkeklerden hoşlanıyor elyafsa da yumuşak erkeklerden hoşlanıyor yerimseniben
yastık falı baktım vallakaydirigubbakcemile3
1çocuğumun yanında sevişiyorum diye beni çıplak olarak gördüğü anlamına gelmez hersey nevresim altında oluyor2çocuğum cebimi benden habersiz uzanarak almış buda 2.insanların arada bi gözünden kaçan seylerde olabilir.siz kendi işinize bakın.sen çocuğunu yanında yapmazsın.herseyini en iyisini bilen insanlar ok.yorumlarınızı içinizde kendinize biriktirin bana değil.
çocuğumun yanında nasıl hareket edeceğimi ben daha iyi bilirim yorumlarınızı kendinize saklayın.ne yani ben ortama sapık bi nesil mi yetiştiriyorum.sen on aylık halini hatırlıyo mmsun.o teyip gibi beynin neyi algılıyor söyler miisn.hangi yas neye uygun bi anne olarak kestirebiliyorum neye nerde dur deyeeğimide fikrini yadırgamadan söylersen ve senin gibi yazanlarada bu sözümm onlarada.tamam ok belli bi yastan sonra cocuğu alırsan odana kousamıyor diye onuda anlarım.yazılarınızı yazarken nereye gittiğini düşünerek yazınn
ayy hiçsormayın bende nişanlımla( şimdi eşim olur kendisi) babama yakalanmıştım...
gerçi bi şey de yapmamıştık ama görüntü yanlış anlamaya yeterdi..
nişanlıyken bizim evde tadilat işi vardı nişanlımda çok beceriklidir yardım ediyordu babama..neyse en son gün evde yanlızdık..eşimin işi bitince duşa girmek istedi..elleri felan berbattı..
duştan çıkınca elbiseleri benim odamdaydı oda havlu sarılı odama girdi..2 dak sonra odaya beni çağırdı alt tarafı giyinikti ama üstünde bi şey yoktu..krem istedi derken şakalaşmaya başldık..yere yatırdı üstümde beni gıdıklıyordu..derken bi anda babam kapıyı açtı..gülmekten kapıyı açtığını duymamışım tabii açmasıyla kapaması bir oldu..aslında asla kapıma vurmadan girmezdi ama şeytan işte..utancımı siz tahmin edin..günlerce yüzüne bakamadım..eşimde bir hafta hiç bize uğramadı..şimdi eşimle o günü anar güleriz...
benimde bi arkadaşım bizim burda bi piknik yeri var dağ üstünde yani ıssız yerleride var oraya gitmiş sefgilisiyle arabada öpüşürken yakalanmış jandarmaya, lisedeyken bide :roflol:
polis demişki okulda bişiler öğreneceğine burdamı öğrenion :roflol:
bize geldi anlatıo heyecanlı heyecanlı numaramızı istediler falan die ama bişi yapanda olmadı allahtan ya sırnaşık şey
kız polis öğle diyince güliyim mi ağlıyımmı bilemedim dio :roflol:
yahu kızlar alemsiniz hepiniz.ben annemi ve babamı yakaladım bir keresinde annem çırılçıplak odanın ortasına yatmış anneme babam masaj yapıyor ama babamın suratı içmiş gibi sevkten dört köşeydi.ay nasıl utandım nasıl kızardım ama doğrusu tiksinmiştim onlardan birde ben bunları sabahları basardım odayı kilitlerlerdi annem dur diye bağırırdı. kapıyı açma diye.çocukluk işte
en iğrenç olanını anlatayım size ben çok uslu gözüken yaramazlardandım evin heryerini kurcalardım evde biri birşeyini kaybettimi bana sorarlardı gördünmü diye bizim banyomuzda semaver vardı eskiden, semaverin altına kullanılmış bir prezarvetif atılmış hani semaver yakıldığında yakılsın diye eee ben bunu buldum ne olduğunu bilmiyorum bu bulduğum şefaf renkli prezarvetifi balon diye ağzıma alarak şişirdim ve annem komşullarla dışarda yani mahalede oturuyorlardı.bense bakın balon buldum banyoda diye bağırırken annem ağzımdan hızlıca çekipte bir tokadını yedimi iyi hatırlıyorum .böğğğğğğğğğğğğ içim kalktı...........
yahu kızlar alemsiniz hepiniz.ben annemi ve babamı yakaladım bir keresinde annem çırılçıplak odanın ortasına yatmış anneme babam masaj yapıyor ama babamın suratı içmiş gibi sevkten dört köşeydi.ay nasıl utandım nasıl kızardım ama doğrusu tiksinmiştim onlardan birde ben bunları sabahları basardım odayı kilitlerlerdi annem dur diye bağırırdı. kapıyı açma diye.çocukluk işte
en iğrenç olanını anlatayım size ben çok uslu gözüken yaramazlardandım evin heryerini kurcalardım evde biri birşeyini kaybettimi bana sorarlardı gördünmü diye bizim banyomuzda semaver vardı eskiden, semaverin altına kullanılmış bir prezarvetif atılmış hani semaver yakıldığında yakılsın diye eee ben bunu buldum ne olduğunu bilmiyorum bu bulduğum şefaf renkli prezarvetifi balon diye ağzıma alarak şişirdim ve annem komşullarla dışarda yani mahalede oturuyorlardı.bense bakın balon buldum banyoda diye bağırırken annem ağzımdan hızlıca çekipte bir tokadını yedimi iyi hatırlıyorum .böğğğğğğğğğğğğ içim kalktı...........