Seks yaparken yakalanan var mı?

Benim bir arkadaşım gece kızını yatırmış gitmiş mutfağı toparlamaya eşi rahat durmamış mutfakta ayak üstü işe koyulmuşlar kız mutfağa girmiş bunlar ne yapacaklarını şaşırmış babası sert bir tonla çık dışarı bağırmış o sırada adam zaten içerdeymiş kız çıkar çıkmaz iş sonlandırmışlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 .
Arkadaşım çocuktur başkalarına anlatır diye tembihlemiş ama o kadar korkuyor ki bir yerde anlatır diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

!bende dayimla yengemi yakaladim. ben çocukla odada yatiyordum onlarda salonda tv izliyorlardi. ne biliyim ben allah allah sigaram bitmis dayimin sigarasindan alacaktim salondaydi paketi. bunlar is pesindelermis. beni duyunca oylece kaldilar ne gidebildim ne kalabildim...geri geri gittim....olan sigarama oldu...ne aceleniz vardi be daha saat 11 idi
hayret bisi

masallah baya macera yasayanlar varmis ne komikti ya:roflol:
grafiti,
niye isin sonuna kadar bekleyip de is bittikden sonra gittin?
bari basinda gitseydin de onlarda rahat görselerdi islerini dimi :jeyyar:

neyse bu konudan su sonuclar cikiyo demekki

1 evin yedek anahtari kimseye verilmicek.
2 kapi calmadan evli olanlarin odasina girilmicek.(girenler utansin)
3 yatarken her ihtimale karsi kapi kilitlenecek.

vay basima benim yatak odamin anahtari bile yok Allah muhafaza:roflol:

Arkadaşlar özellikle kendi odasinda yakalanan arkadaşlarin ki yakalanmak değil resmen basilmak. Yaa orasi yatak odasi adi üstünde. Kapiya gelen insanin içeride ne ile karşilaşacağini tahmin etmesi çok zor olmasa gerek. Ne büyük terbiyesizliktir yaa bir insanin en özel yaşam alanina destursuz girilmesi.çok önemli birşey dahi olsa insan içeriden gel denmesini beklemez mi?? Anlamiyorum yaa bu kadar mi saygida aciziz özel hayata. Başima yakalanma gibi bir olay gelmedi. Eminim çok utanirdim. Ama gerçekten kazara yakalanirsam tabi .diğer türlü biri odama çat kapi girerse utanmaz aksine çok kötü utandirirdim.

hepsi cok komıkmıs bazıları sinir bozucu,
şu kayınvalıdenın odaya gırıp de oglum ıyı geceler demesı yataga dalması falan tam cıldırmalık yani,

bir de hepınız hep aynı seyı soylemıssınız, şimdiki eşim olan adam ozaman sevgılıyken ozaman nişanlıyken, yani herkes nişanlıyken falan olan olayları temıze mı cıkarmıs oldugunu düşünüyo evlıyken yoksa normal bıseymıs ama sımdı de bıde eşim oldu mu demeye getırıyor anlamadım, neyse ben eskı bı sevgılımle sokakta öpüşürken yakalandım ama tabı bozuntuya vermedık komık degıldı..

Bence evlı suan evlı olduklarını soylerek kendılerını temıze cıkarmaları da bunları evlı bayanlardan duymakta en guzelı,yanı sızın anlayısınız farklı olabılır ama bencede boyle eskı sevgılımle opusurken yakalandım,yenı sevgılımle sevısırken yakalandım demek cok cırkın bı kere hıc de etık degıl alenı bekar olan dıger arkadaslara kotu ornekkötükedihüso

ayyy öldüm öldüm gülmekten:roflol::roflol::roflol::roflol
ben bekar olduğum için yakalanmadımda annemleri öyle birkaç kez basmıştım istemeyerek te olsa:1shok: ama ben nasıl kötü olmuştum anlatamam yaşımda büyük olduğu için anladığımı biliyorlardı tabi şakkıdı bide bizimkilerde de var hata birini anlatıyım ben karabasan nedir öğrendikten sonra çok korkmuştum böyle aklıma gelip korktuğum zamanlar 11 yaşında falanım annemlerin odasında yerde yatardım bir gün gene öyle yatıyorum uykumdan uyandım kalkmamla annemleri görüp çığlık atmamla yatağa yatmam bir olmuştukaydirigubbakcemile5 annemde babama kızıyordu sana yapmayalım demiştim biryerine sahip çıkamadın diye o an sinirden ölmüştümde şimdi gülüyorum annemin o lafına :icecream::icecream::icecream::icecream:

bizde opusurken yakalandik benim kardesime ama oyle utanma fln olmadi opusmekte bsy yokta gerisi allah korusun yani

valla patiska bence nisanliyim simdiki esim deyipte hikayesini anlatanlar senin eski sevgilim deyipte hikayeni anlatmandan daha iyi bunu belirtmek istedim

ayrica ben yakalanmadim ama esime kalsa cok yakalanirdik :))) ki ayrica benim kapimin anahtari bile yok ve kayinvaldemlerle yasiyorum :))

her neyse bi gün saba kahvaltiyi hazirladim görümceme (13 yasida) dedim hadi herkesi uyandir bu ara saat 10.00 gitti abisini felan uyandirdi sonrada annesinin kapisina gitti ve kapiyi caldi iceri girdi ve hemen geriye cikti :))
sonra geldi mutfaga yenge babam annemin üstünde napiyo dedi :))) sok oldum
neyse bende canim sakalasiyorlardir dedim ama ben utandim onlarin yerine :)))

ikinciside
yine bir pazar sabahi saat 9.00 kalktim banyoyla tuvalette yan yana bizim tam tuvalete girecem banyodan sesler geliyo yine bizim kart horozlar is pisiriyo :)))
usulca tuvalete felan girmeden hemen odama girdim

ama bu konuda acikcasi onlara cok kiziyorum ya tamam herkesin bir ihtiyacidir sexde kimseyi yadirgamam ama evde gelin felan varken bana biraz ayip geliyo
ayrica sabahlari yapmalari ayrica igrenc cünki evde esimle ben görümcem bide kaynim var kaynimda 19 yasinda
biraz dikkat etmekte fayda vardir bence

benim görümcemde ilk eşinden olan kızına yeni eşiyle yakalanmış ama utanıp yorganı kendi üstüne çekmiş adamcağızı açıkta bırakmış...(anlattığımı duysa beni kesin öldürür)

küçükken annemle babamı öpüşürken yakalamıştım çok utanmıştım:eek: neyse Allahtan beni farketmediler
bizim akrabalardan biri de düğünden sonraki gün el öpmeye gidiyor-gece yorgunluktan hiç bişey yapamamışlar-kadının otobüste midesi bulanmış kayınvalidesine gelince de uzanmış uyumuş ev ahalisinin yüzündeki gülümsemeyi hayal edebiliyomusunuz:roflol::roflol:
bişey yapsalar neyse gariplerim boşu boşuna zan altında kalmışlar.

kızlar ben çok şükür yakalanmadım ama eltimi yakaladım. biz eltimle alt lı üstlü oturuyoruz malesef kaynımda haftanın 3 günü evde olmuyor iş gereği bende o gün evde değildir diye kapıyı çaldım ilkin buyur dedi bende gir anladm ve girdimki ne görim bunlar çırıl çıplak ay bi şok oldum baya bi onlara baktım şaşkınlıktan kaynım yok diye biliyorum bu adam kim diye bak maya çalışıyom oda kendni saklyor ben daha çok meraklanıyom en sonunda elticiğim:mymeka:lütfen çıkarmsn dedi ay kendime geldm bağırmasıyla insan şoka giriyo :1shok: böyle durumda 1 hafta konuşmadı benimle :dilcikar:

ay valla çok güldüm.. çok yaşayın hemii):)))kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:

QUOTE=SÜPÜRGE;3987141]masallah baya macera yasayanlar varmis ne komikti ya:roflol:
grafiti,
niye isin sonuna kadar bekleyip de is bittikden sonra gittin?
bari basinda gitseydin de onlarda rahat görselerdi islerini dimi :jeyyar:

neyse bu konudan su sonuclar cikiyo demekki

1 evin yedek anahtari kimseye verilmicek.
2 kapi calmadan evli olanlarin odasina girilmicek.(girenler utansin)
3 yatarken her ihtimale karsi kapi kilitlenecek.

vay basima benim yatak odamin anahtari bile yok Allah muhafaza:roflol:
[/QUOTE]

o zaman bekardım ne olduğunu anlamadım ki.olup biteni anlamaya calıştım sanırım iş oluna kalky-tım ama tam emind dedeğilim göremedim çünkii:)))yazık ya oo zaman tam deprem zamanı 3 ay dısarda yatmıslardı çok özlem vardı herhalde....:teytey:

kızlar 2 gün önce basıma gelen bişeyi anlatacağım.görsel olarak değil ama bende sanal olarak anneme yakalandım.sabah biz kocamla beraberdeik.tabi biizm oluş daha 10 aylık bi şey anlamıyor o yerde benim telle oynuyor.biz tabi oh mohderken ben,m adamın sesi benim ses.biizm odadan bi ses geliyor.allah allah ded,k şöle bir irkildik.annemn sesi telefonda herhalde aloooo alooo demiş biz duymamısız.sonra anlamıs benim olanın aradığını yanlışlıkla oluşum yavrum sen beni mi aradın diyomus.tabi biizm sesimizde odada o biiçim töbe töbe.annemin telde olduğunu anlayınca biz gülmekten katıldık eşimle.eşim diyo sen al teli eline ben diyom sen al.en sonunda benim elimde kaldı tel.sonra ben anne aaa bak biz mutfaktayken aramıs seni kahvaltı hazırlıyodum cocuğu almaya geldim bak seni aramıs yaramaz dedim.annemde hımmm mutfakta kahvaltı hazırlıyodun eminim öeldir dedi.bende o an utancımdan ne yapacağımı bilemedim yer yarılaydıda ben içine gireydim.ben gümüşhanedeyim annem eskişehirde ama yaptığımız seyi anladı.çocuğuma kızsak kendimize mi bilemedik.ama bütün gün eşimle kişnedik bak 2 gün oldu her gün arayan annem daha aramadı....:)))))))

Kızlar koptum valla :roflol:
ben hangisinden başlasam: eşimle evlenmeden önce şileye giderdik ogün baktık ıssız heryer biz bşladık tabi tabi çıplak falan değil ben onun pantlonu açıktı mucuk mucuk yaparken ayyy ne görelim cenderme :1shok::1shok: jandarma indi ve dedi inin arabandan eşim pantolunu düzelterek indi bende üstüm dağılmış iğrenç yani hayatımda bu kadar utandığım rezil olduğumu anlatamam... jandarma çavuş demezmi alın bunları karakola annem kafamı kırar valla yaşım tutmuyor 17 ay içimden ne dualar ettim düşünsenize ya annen baba alcak karakoldan beni.. eşim diyo seviyoz biz sözlüyüz cidden yüzüklerimiz vardı ama kendi aramızda sözlüydük... arkdan ayy bi asker bana korkma der gibi işaret yaptı şimdi eşim olan sevgülümede içim rahatlar gibi oldu nüfus kağıtları alındı eyvahh ahlak bürsosuna götürcekmiş anamm dedim :1shok: neyse arkdan yine asker işaret etti bana korkmayın gibilerinden canım benim ya... sonra o çavuş cendermeye eşim diller döktü cendermede bize ders vermiş oldu o gün şunu anlattı tmm dedi benimkine ben jandarma değilde serseri olsaydım elimde bir tabancayla yanındaki kızı isteseydim verecekmiydin benimkide hayır tabi o benim namusum dedi sonrada cenderme o zamn bunları düşün dedi... hadi çıkın yolunuza bi daha olmasın dedi....... sonra biz bi utandık suratlar asık hiç gülemdik çünkü rezil bi durumdu tabi 5 yıl geçti bunun üzeriden nerdeyse kafamçokkarıştı

kızlar 2 gün önce basıma gelen bişeyi anlatacağım.görsel olarak değil ama bende sanal olarak anneme yakalandım.sabah biz kocamla beraberdeik.tabi biizm oluş daha 10 aylık bi şey anlamıyor o yerde benim telle oynuyor.biz tabi oh mohderken ben,m adamın sesi benim ses.biizm odadan bi ses geliyor.allah allah ded,k şöle bir irkildik.annemn sesi telefonda herhalde aloooo alooo demiş biz duymamısız.sonra anlamıs benim olanın aradığını yanlışlıkla oluşum yavrum sen beni mi aradın diyomus.tabi biizm sesimizde odada o biiçim töbe töbe.annemin telde olduğunu anlayınca biz gülmekten katıldık eşimle.eşim diyo sen al teli eline ben diyom sen al.en sonunda benim elimde kaldı tel.sonra ben anne aaa bak biz mutfaktayken aramıs seni kahvaltı hazırlıyodum cocuğu almaya geldim bak seni aramıs yaramaz dedim.annemde hımmm mutfakta kahvaltı hazırlıyodun eminim öeldir dedi.bende o an utancımdan ne yapacağımı bilemedim yer yarılaydıda ben içine gireydim.ben gümüşhanedeyim annem eskişehirde ama yaptığımız seyi anladı.çocuğuma kızsak kendimize mi bilemedik.ama bütün gün eşimle kişnedik bak 2 gün oldu her gün arayan annem daha aramadı....:)))))))

ayyy yarıldım gülmektennn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

valla cok güldüm ya:roflol::roflol:
bundan ne cikarmaliyiz kizlar ya teli cocugun eline vermemeiz gerekiyo yada tus kilidini unutmayin:roflol::roflol:

benimde bi arkadaşım bizim burda bi piknik yeri var dağ üstünde yani ıssız yerleride var oraya gitmiş sefgilisiyle arabada öpüşürken yakalanmış jandarmaya, lisedeyken bide :roflol:
polis demişki okulda bişiler öğreneceğine burdamı öğrenion :roflol:
bize geldi anlatıo heyecanlı heyecanlı numaramızı istediler falan die ama bişi yapanda olmadı allahtan ya sırnaşık şey
kız polis öğle diyince güliyim mi ağlıyımmı bilemedim dio :roflol:

Kizlar, bunu annem anlatmisti...oda memelekte gittiginde bi akrabadan duymus...gülmekten koptuk...ne zaman anlatsa yikiliriz...bi tanisin basina gelmis..O bizim bildigimizi bilmiyor tabi...:roflol: :roflol:

Kari koca isi pisirmisler...cirilciplak halde uyuyorlarmis...sicaklarda cok oldugundan üzerlerine bisey örtmemisler..! :jeyyar:

Olacak ya, eve hirsiz girmis...evi halletmis, sonra yatak odasina girmis bunlari böyle bu halde görmüs olmali ki, bir kagida not yazip birakmis:

"Bir dahakinde edebinizle yatin". kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3

Kari koca kalktiklarinda notu okumuslar tabi....artik yer yarilsa, gireceklermis...kafamçokkarıştı

ALLAH kimseye bunun gibi seyler yasatmasin..!! :Saruboceq:

Kizlar, bunu annem anlatmisti...oda memelekte gittiginde bi akrabadan duymus...gülmekten koptuk...ne zaman anlatsa yikiliriz...bi tanisin basina gelmis..O bizim bildigimizi bilmiyor tabi...:roflol: :roflol:

Kari koca isi pisirmisler...cirilciplak halde uyuyorlarmis...sicaklarda cok oldugundan üzerlerine bisey örtmemisler..! :jeyyar:

Olacak ya, eve hirsiz girmis...evi halletmis, sonra yatak odasina girmis bunlari böyle bu halde görmüs olmali ki, bir kagida not yazip birakmis:

Kari koca kalktiklarinda notu okumuslar tabi....artik yer yarilsa, gireceklermis...kafamçokkarıştı

Offf bu çok fenaydı....:1no2::1no2
Ama gülmeden yapamıcammnaniknanik:roflol:

iyi demiş ama

"Bir dahakinde edebinizle yatin" :roflol: :roflol: :roflol:

X