Seks yaparken konusma (dirty talk)

Ya işte pislik hayır tuhaf olanda beni suçlu çıkarması neymiş evden sürekli kovuyormusum yapsmszmis bugün olmasa yarın ayrilacakmisiz onu birdaha rshatsiz etmemeliymisim.video gelene kadar ayrılığa alışmış bende alissam iyi edermisim
Ne cabuk alismis. Ayrilasi varmis onun gerizekali. Suc bastirip tamam gel diye yalvartmaya calisiyo resmen. Hzhshzhz döverim ben bunu elime verseler

Ya işte pislik hayır tuhaf olanda beni suçlu çıkarması neymiş evden sürekli kovuyormusum yapsmszmis bugün olmasa yarın ayrilacakmisiz onu birdaha rshatsiz etmemeliymisim.video gelene kadar ayrılığa alışmış bende alissam iyi edermisim

Sirf şu kibri ve cenesi yuzunden bile saglam bi dava acmanizi tavsiye ederim. Adamin yalanlari kendi zeka seviyesi ile ayni ölçüde

Aslında akıl oyunlarini çok severim ama buna yapmayacağım uğraşmak bile istemiyorum buz gibi soğudum resmen dirty talk için konu açan beni bugün görüntü aratmakla ugrastirdi.asla arkama bakmayacagim elimde olsa bebeği bile göstermeyecegim resmen zekamla dalga geçiyor deli oluyorum

Aslında akıl oyunlarini çok severim ama buna yapmayacağım uğraşmak bile istemiyorum buz gibi soğudum resmen dirty talk için konu açan beni bugün görüntü aratmakla ugrastirdi.asla arkama bakmayacagim elimde olsa bebeği bile göstermeyecegim resmen zekamla dalga geçiyor deli oluyorum
Akil oyunu icin en azindan sempanze seviyesinde iq lazim karsi tarafta. Bu resmen ayi gibi bagirip olayin ustunu goz korkutup kapatma derdinde

Adami ele gune rezil edin bari. Yoksa bosanma sebebi olarak sizin evden kovmanizi gösterip size yuklenmelerine sebep olacak

Akil oyunu icin en azindan sempanze seviyesinde iq lazim karsi tarafta. Bu resmen ayi gibi bagirip olayin ustunu goz korkutup kapatma derdinde
Ya evet yani nerdeyse biran kendimi sorgulayacaktim.o gün kovdugum için .sanki tek suçlu ve herşeyi yapan benmişim gibi.sonrs abartı inkar ego gorunce anladım hemen

Üzüldüm haklı olmanıza hatta kızdım çok büyük öfkeyle!
Haklı olmaktan bıktık ya artık kadınlar olarak
Hep bir şey yapılan, ya cezasını kesen ya da cefası çeken.
Hiç yapmıyoruz ama sürekli maruz kalıyoruz bu ne ya?
İnsan olmak bu kadar mı zordu, değdi mi?
Yanındaki kadın sevgilisi veya değil, evli bir adamın karısından gizli eğlenmesi neymiş, bebeğinden ayrı kalmaya, pazar babası olmaya bunu mu yeğeledi?
Şunca yaşanan ve yaşanacağa değdi mi Allah kahretsin ya o ve türlerini!!!

Yanındaki kadın sevgilisi veya değil, evli bir adamın karısından gizli eğlenmesi neymiş, bebeğinden ayrı kalmaya, pazar babası olmaya bunu mu yeğeledi?

Hakli oldugum hicbir konuda mutlu oldugumu hatırlamıyorum sahsen. En cok sesi cikan, en cok bagiran bunu suclu olmasina ragmen yapanlar daha mutlu oluyor nedense

Hakli oldugum hicbir konuda mutlu oldugumu hatırlamıyorum sahsen. En cok sesi cikan, en cok bagiran bunu suclu olmasina ragmen yapanlar daha mutlu oluyor nedense
Haklı olmak zaten ya mutsuzluğun sonucudur ya sebebidir.
Etki tepki meselesi.
Daima ağzına edilen taraf.
Çok çok sinirleniyorum, aldatmak nasıl normal olabilir, karını kandırmak!
Git kavga et bilmem ne gerekirse oraya gidiyorum karışamazsın bana de vur kapıyı git, orada msj at haber ver, o kadın seni o gün kovsa ertesi gün alır içeri çünkü kandırmaca yok yani aldatılma.
Ama böyle aptal yerine konmak, saksı değeri görmek yitip giden her şeyden daha ağır.
Kamikaze olmak istiyorum bazen, üstlerine dalış yapmak!

Her türlü erkeklik övgüsü yapın. Çogunlukla penise, sonra gücüne, hızına vs. Konuşmadan olur mu hiç? Karşılanmayan makul talepler beni çok sinirlendirirdi. Kimse partnerine yalvarmamalı makul eylemler için.

Ekleme yapıyorum, sanıyorum bir halt yemiş. Bu adamın makul isteklerine s*çarım.

Son düzenleme:
Ne güzel konusmussunuz gerçekten de öyle ona sorsanız eğlenmeye hakkım yok mu diyor

Düzenleme yapmaya geldim arkadaşlar görüntüye ulaştım bayağı da izledim sadece benimki yalnız diğer hepsinin kız arkadaşları var yanında .Bir nebze için rahatladı ama kavgayı fırsata çevirip bana yalan söylediği gerçeğini değiştirmez.Hala ayrılmaktan yanayim
Sizin esiniz tekmi oturuyo du

X