• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekreterler,Yönetici Asistanları

yönetici asistanlığı sadece patronun işleriyle uğraşmak onun herşeyini takib etmek. diğer elemanların telefonuna bakmamış oluyor. büyük şirketlerde oluyo genelde

yönetici asistanlığı sadece patronun işleriyle uğraşmak onun herşeyini takib etmek. diğer elemanların telefonuna bakmamış oluyor. büyük şirketlerde oluyo genelde

ayy ne devrik cümle kurmuşummm:1shok:kafamçokkarıştı adam aklımı başımdan aldı yaa

Biliyorsunuz yeni yıl yaklaşıyor.Yani maaşlarmıza zam zamanı.Ama bizim yöneticiler zam yapmamak adına alt yapı oluşturmaya başladı bile.Global kriz falan,sizlerde durum nasıl?:jeyyar:

bizim de bu ay zam ayımız ama hala bişey konuşulmadı ..
inşallah düzgün bişey yaparlarda bende sevinirim

kızlar sizin maaşlar iyi valla 1000 üzeri...3 senedir çalışıyorum ssk+yemek+yol+750 maaş..
bu ay zam olucak inşallah 1000 i aşabilirim ...patron cimri biraz ilk girdiğimde 450 lira alıyodum...

kızlar sizin maaşlar iyi valla 1000 üzeri...3 senedir çalışıyorum ssk+yemek+yol+750 maaş..
bu ay zam olucak inşallah 1000 i aşabilirim ...patron cimri biraz ilk girdiğimde 450 lira alıyodum...

Canım ben de 1.150 alıyorum ama,yemek ve yol dahil.Yani bunları çıkınca seninki kadar hatta daha az kalıyo elime.Bakma maaş fazla ama ya giderler.sengözlerimebaksanab
Çaktınmı patron kurnazlığı yani.Maaşı çok gibi göstermek.

herkes 1000 ve üzerimi alıyo benim bu seneki maaşla 800 sigorta var, yemek burdan, yol param yok çünkü evime 20dk mesafade işyerim

ben maaşımı az mı acaba diye düşünürken burda yazılan maaşları görünce şanslı bile olduğumu gördüm:1shok:

benimde mesleğim yönetici asistanlığı 22 sene asistanlık yaptım ama ne kadar düşmüş ücretler bende bir kaç işyeri değiştirdim iş ararken o kadar komik rakamlar teklif ettilerki bir önceki işyerimin yarısı kadar bizim ücretler bunlar canın isterse gibi şimdi emekli oldum çok şükürki....

benimde mesleğim yönetici asistanlığı 22 sene asistanlık yaptım ama ne kadar düşmüş ücretler bende bir kaç işyeri değiştirdim iş ararken o kadar komik rakamlar teklif ettilerki bir önceki işyerimin yarısı kadar bizim ücretler bunlar canın isterse gibi şimdi emekli oldum çok şükürki....

Vllahi ben yönetici asistanlarının hep en çok çalışan ama en az maşı alan olarak tabir ediyorum.Yani kaderimiz böyle galiba.Çalıştığım şirketi A-Z kadar herşeyini ben çekip çeviriyorum ama neredeyse en az ücreti alıyorum.Adalet bunun neresinde.:çok üzgünüm:

aynen canım yaa her iş bizdedir ama en düşük maaşı alan yine bizdik aman sigortanı ihmal etme emekli olurken o sana lazım olacak....

aynen canselim 2 saat geç gelsem ortalık karışır ...izin almak için kıvranırsın alamazsın...hem ben olmayınca zorlanıyolar hemde bi işe yaramıyomuş muamelesi yapıyolar...en çok ben koşarım herşeye tüm düzen bana ait ama en az parayı ben alıyorum.. bu ay zam alıcaz az önce toplantı yapıldı bakalım ne olucak ...şuan 750 alıyorum ama 1000 olursa çok iyi olur... zaten yemek yol ssk var 1000 cebime kalıcak....

darkblue abla emekli olmadan ölürüz biz 24 üme yeni girdim 2 senedir sigortam var 31 sene daha çalışmam lazım..

aynen canselim 2 saat geç gelsem ortalık karışır ...izin almak için kıvranırsın alamazsın...hem ben olmayınca zorlanıyolar hemde bi işe yaramıyomuş muamelesi yapıyolar...en çok ben koşarım herşeye tüm düzen bana ait ama en az parayı ben alıyorum.. bu ay zam alıcaz az önce toplantı yapıldı bakalım ne olucak ...şuan 750 alıyorum ama 1000 olursa çok iyi olur... zaten yemek yol ssk var 1000 cebime kalıcak....

ah canım kendi yaşadıklarım aklıma geldi izine çıkarım tatile giderim zarıl zarıl ararlar su nerde bunu nereye koydun bu yazı senin ekranındaydı bir rahat olmadı canım bende 19 yasında iş hayatıma basladım 42 yasındayım ve bu sene emekli oldum seneler oyle cabuk geçiyorki ama yeni kanunlar ne yazıkkı yenı girenlere mezarda emeli ol diyor 65 yaş standardı getirdi oysaki kadın çok erken yıpranıyor evin yükü coluk çocuğun yükü omuzlarında üsteli dışardada çalısıyor off off çok zor valla hayat şartları...

Bizim eğer zam alırsak.Zamlı maaşlarımız 1 Şubat 2009 yatacak ama hiç sanmıyorum.Global krizi bahane ederek sallayacak bence.Geçen yılda başka bir şeyi bahane edip üç kuruş zam yapmıştı zaten.:oklava:

patron milleti zaten çok iş az zamla çalıştırma meraklısı hazır bahaneleride çıktı ülkemiz global krizde zam yapamıyoruz siz dua edin maaşlarınızı ödüyoruz veya işten çıkarmıyoruz veya maaşlarınızda kesinti yapmıyoruz derler...

şimdi haberi aldım 6. aya kadar zam yokmuş allahım çıldırıcam ya zaten senede 1 kere zam yapıyolar oda yok artık...
6. aydada kesin değil ihracat yapıyoruz biz eğer siparişler az gelirse yine yok zam...
offff

Back