Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yönetici asistanlığı sadece patronun işleriyle uğraşmak onun herşeyini takib etmek. diğer elemanların telefonuna bakmamış oluyor. büyük şirketlerde oluyo genelde
kızlar sizin maaşlar iyi valla 1000 üzeri...3 senedir çalışıyorum ssk+yemek+yol+750 maaş..
bu ay zam olucak inşallah 1000 i aşabilirim ...patron cimri biraz ilk girdiğimde 450 lira alıyodum...
herkes 1000 ve üzerimi alıyo benim bu seneki maaşla 800 sigorta var, yemek burdan, yol param yok çünkü evime 20dk mesafade işyerim
ben maaşımı az mı acaba diye düşünürken burda yazılan maaşları görünce şanslı bile olduğumu gördüm:1shok:
benimde mesleğim yönetici asistanlığı 22 sene asistanlık yaptım ama ne kadar düşmüş ücretler bende bir kaç işyeri değiştirdim iş ararken o kadar komik rakamlar teklif ettilerki bir önceki işyerimin yarısı kadar bizim ücretler bunlar canın isterse gibi şimdi emekli oldum çok şükürki....
aynen canselim 2 saat geç gelsem ortalık karışır ...izin almak için kıvranırsın alamazsın...hem ben olmayınca zorlanıyolar hemde bi işe yaramıyomuş muamelesi yapıyolar...en çok ben koşarım herşeye tüm düzen bana ait ama en az parayı ben alıyorum.. bu ay zam alıcaz az önce toplantı yapıldı bakalım ne olucak ...şuan 750 alıyorum ama 1000 olursa çok iyi olur... zaten yemek yol ssk var 1000 cebime kalıcak....
aynen canselim 2 saat geç gelsem ortalık karışır ...izin almak için kıvranırsın alamazsın...hem ben olmayınca zorlanıyolar hemde bi işe yaramıyomuş muamelesi yapıyolar...en çok ben koşarım herşeye tüm düzen bana ait ama en az parayı ben alıyorum.. bu ay zam alıcaz az önce toplantı yapıldı bakalım ne olucak ...şuan 750 alıyorum ama 1000 olursa çok iyi olur... zaten yemek yol ssk var 1000 cebime kalıcak....