Sekreterler,Yönetici Asistanları

magrenta nasıl olduda görmedim bilmiyorum valla,yeni mesaj gözükmüyordu,ilginç

benim de içim sıkılıyor,daralıyorum .

:)

ıyi haftalar herkese..Ya da direkt iyi haftalar magrenta diyeyim :) bizden başka kimse kalmadı

hehehe selam canım bende iyi haftasonları desem yeri girmiorum doğu düzgün bir sen bir ben kaldık bütün millet işsiz mi ne?
nasılsın haftan nasıl geçioooo

hehehe selam canım bende iyi haftasonları desem yeri girmiorum doğu düzgün bir sen bir ben kaldık bütün millet işsiz mi ne?
nasılsın haftan nasıl geçioooo

haftasonu geldi nerdeyse gerçekten. Çabuk geçti bu hafta benim için. İş arayan arkadaşlar bulmuşlardır umarım

Kızlar selam , Uzun zamandır yoktum
Nasılsınız , neler yapıyorsunuz ?

Bugünlerde hiç iş yapasım , işe gelesim yok
Uyumak istiyorum nedense hep , uyuşukluk var üzerimdemirmirmirmir
Bugün yoğun bir gün iş yerinde , birilerini boğazlamak istiyorum :mymeka:
Telefon kulağıma yapıştı ..
Neyseki yarın cuma , patronda yok yarın hihoyyyt
Ofistekilerle partimi yapsak diye düşünmekteyiz :CüvCüv:

Son düzenleme:

Selam ,nerelerdesin.

Havadan olabilir,daha zor kalkıyor insan ve yetmiyor sanki uyuduğu uyku.

Selam ,nerelerdesin.

Havadan olabilir,daha zor kalkıyor insan ve yetmiyor sanki uyuduğu uyku.

İnzivaya çekilmiştim zeynep kaydirigubbakcemile2

Havalar soğuk olunca kalkmasıda daha zor oluyor
Hafta sonuda dinlenemeden bu haftaya başladım o yüzden zor geliyor sabahları işe gelmek sanırsamCADIARZU

Sen neler yapıyorsun , buralarda pek kimse kalmamış kafamçokkarıştı

Ben bide o kadar çok rüya görüyorum ki , uyudum mu sinemaya mı gittim anlamıyorum .:) hepsinide hatırlıyorum ,sonra kalkınca bide onlara kafa yor:)

Kimse kalmadı valla, okuyupta yazmıyorlar galiba :)

haftasonu geldi nerdeyse gerçekten. Çabuk geçti bu hafta benim için. İş arayan arkadaşlar bulmuşlardır umarım
nasıl geçiyor anlamış değilim bende işte cumada geldi inşallah iş bulmuşlardır arkadaşlar :) hayırlı cumalar bu arada :)

merhaba canım hoşgeldin bizde üzülüyorduk 2 kişi kaldık die :)))))
bu arada bende aynı senin gibiyim zorla kalkıyorum hemde çok zor zorla işe geliyorum geç kalıyorum saat dolsunda gideim die bekliyorum mevsim değişikliğimidir nedendir bilmiorum ama çok sıkıldım bu durumdan zombi gibi hissediom kendimi gidiom geliom öle

Neyse benle 3 olduk kaydirigubbakcemile2
Herkesde bu durum olduğuna göre sanırım hava değişikliğinden olsa gerek
Neyseki bugün cuma , patron yok hihoyyyt
Ohh yarın geç kalkacam Bu haftasonu evden hiç dışarı çıkmıyacam hep uyucam

günaydın kızlar, çok uykum var ,gece geç yattım,ben de yarın uyuyacağım ama sonra sinemahihoyyyt

Gunaydın bende santral sorumlusu olarak çalışıyorum. Daha önce oteldeydim bi 5 yıl çalıştım şimdi yeni bir işe başladım 3 hafta bitti. Burası daha rahat. Saatleri düzgün haftasonları izinliyim.

Bugün de yılbaşı yemeğiğmiz var 11 de çıkıcam. Size bi kendimi tanıtmak istedim. ışallah bundan sonra aranızdayım. elbette kabul görürsem.

Şimdilik hoşçakalın. Pazartesi görüşmek üzere.

Hoşgeldin, ben aslında turizm mezunuyum, otelde de çalıştım . Yılbaşı yemeğinde iyi eğlenceler :)

selam herkese işten çıkmadan bir bakayım dedim ne kadar şansızım ki aranızda bir ben cmrt çalışıyorum offfffffffff offfffffffff ağlıcam yaaaa

Gunaydın bayanlar.

Zeynep neslihan ne güzel hem meslektaşız hem branşdaş. Otelcilik cidden zor ve çok şey götürüyor insandan.

Herkese güzel bir hafta diliyorum.

Evet güzel tarafları da var haklısın ama beni çok fazla zorlamaya başlamıştı.
Yabancı dilimi kullanmak açısından da iyiydi şu an nerdeyse hiç kullanmıyorum.
Unutmaktan korkuyorum açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…