Sekreterler,Yönetici Asistanları

Günaydın
Ben kaç gündür grip olmuşum
Çokta yoğunum iş yerinde
Birilerini boğmak istiyorum
Kaç gündür keşke fazladan 2 elim daha olsaydı herşeye yetişirdim diye düşünüp duruyorum
Offf offf

Günaydın bayanlar kurabiYe geçmiş olsun canım bende griptim kaç gündür bugün kendime geldim insan hasta olunca daha bi gergin oluyor
suprensesi bende senin gibi çok zorlu bi iş arama sürecinden geçtim canım
hergün umutlarım biraz daha tükeniyordu ama anladımki hiç ummadığın anda
şansın açılabiliyo umarım en yakın zamanda sendde bi iş bulursun canım

Geçmiş olsun işyerinde hastalık hiç çekilmiyor gripte dinlenmeden geçmiyor ama biz hasta olamayız ya doktora bile zor gidiyorum bende sesim çıkmıodu telefonu açmak zorunda kalıodum yine bu arada fazladan elin olsa daha fazla işin olurdu gene bitmezdi hiç yorma kendini o yüzdensinirlenmemeye çalış hepsi sana zarar işlerini sıraya koy sırayla yap ben öyle yapıyorum hemen herşeyi yapınca alışıolar artık yavaşlattım bitiriorum biraz bekliorum sonra bitti diom :) tabi her iş için geçerli olmuo :)
bu işin stresi çok buna bi çare bulmak lazım ama nasıl

geçmiş olsun sanada tam hastalık havası bu aralar dikkatli ol tekrar olmayız bünye zayıf hala :)

selam herkese çok sessiz diye girmiodum ama bugün baya hareketlenmiş
var mı iş görüşmesine giden işe başvuran gelişme güzel haber olsa ne güzel olurdu :)
arkadaşım özel üniveristeye başvurdu ilan yokken hemde bilgi belge yönetimi mezunu girebileceği işler kısıtlı adamlar gece atılan maile sabah 9da arayıp görüşmeye gelin demişler insan iş fırsatlarını kendi yaratır birazda bu yüzden firmalara cvmizi yollayabiliriz güzel bir ön yazı ile sonuçta heryerde bi sekretere ihtiyaç oluyor sonuçta

Teşekkürler canım
Bu aralar çok yoğunuz iş yerinde
Bazen çıldıracak gibi oluyorum
Çoğunlukla iş alır almaz bitiririm
Yoksa ağırdan alırsam diğer işlerim kalır
Benim için zor oluyor o da
Alıştırdımda sanırım

Alıştırdınmı yandın işte hep hemen herşey olsun isterler önüne bir sürü iş veririler hepsi birden bitsin isterler allah yardımcımız olsun

günaydın hayırlı cumalar :)

kızlar iş buldummmmmmmm:)
günaydın öncelikle
inş. darısı iş bulamayanlara

hayırlı olsun ,başladın mı,nasıl bir yer ,anlat bakalım :)

yok daha başlamadım dün görüştük
ne zaman başlarsın dedi doktora gidiyorum şimdi dedim çarşamba ve cuma gunu sabah gidicem dedim
pzt başlarım dedim veya cuma gunu öğleden snr gelirim dedim
cuma öğleden snr gel işi öğrenmeye başla dedi
pzt tam iş başı yaparsın dedi
bakalım inş. hayırlı bir yer olur :)

hayırlısı olsun diyecektim ama hayır olsun diyorum ne oldu bu kadar çabuk iş aramaya başladın

selam herkese iyi haftalar bu arada

güzel soru iş buldum başlıcaktım
hatta başlamak için gittim
ama bana biz tekrar iş tanımı yapalım dediler ve patron değil orada muhasebede çalışan bir bayan gelip iş tanımı yapmaya başladı iyi hoş gidiyordu ve bana pas pas yapıcaksın diyince şok oldum çünkü bana iş görüşmesinde senden temizlik konusunda birşey istemiyoruz demişlerdi

ay ne sanıyolar ya sinir oluyorum.az maaş çok iş felsefesi sen yap çok temiz görmek istşosan.arkadaşlar bende mezun oldum iş bulamayınca mecbur asistanlıklara da başvurdum ne öle yaa ne iş olsa sana yaptırcaklar allhtan olmamış.hepsi ünversite mezunu insanlar oralarda çalışanların sen nesin sanki istediği şeylere bak

kesinlikle haklısın canım kadına sordum siz burda kaç yıldır dıye ben 7 aydır burdayım dedim şaşırdım sankı yıllardır o şirkette gibiydi
kendi yaptıkları işleri bana yıkmaya çalıştıklarını düşünüyorum
valla ben ne diyelim hayırlısı olsun basında deselerdi inan gitmezdım hiç
oraya hayırlısı olsun hepimiz için daha iyisini bulucam inş. inanıyorum

yok artık yaaa bencede hatun başındaki işleri sana yıkmaya çalışmış patronla bi konuşsaydın ya da konuştunmu bilmiyorum nasıl insan bunlar ya ne istiyosan başta söyle ama nerde az para çok iş felsefesi var adamlarda
hayırlısı olsun inşallah doğru düzgün bir iş bulursun bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…