Sekreterler,Yönetici Asistanları

Bu yönetici asistanlığı çok pis bir iş.Patron derdi hiç çekilmiyor zaten.Adam sinirlense direk sana çatıyor.Gerçekten üniversite mazunu olupta böyle muamelelerle karşılaşmak çok acı verici.Ama geçim derdi.Bir yerde katlanmak zorundayız malesef.Ben kurumsal bir şirkette bölge asistanıyım.Allahtan patron falan yok.Ama müdür var.Ona karşı sorumlusun bu sefer.En uafk bir şeyde adam sana hasap soruyor.En güzel meslek ya kendi dükanın falan olcak.Ya da öğretmen olacaksın o zaman en azından çocuklarla muhatap oluysun sadece.

oof offf adamlar türkçe konuşamadan belediyeye girip oturup yan geçiyorlar biz oku oku adam olmaya çalış sonuç milletin ağız kokusunu çek allah yardımcımız olsun

ilk ilk görüşmem facia olduktan snr 4 gun iş arıyorum
of ama yok evde oturmak gittikçe sıkmaya başladı
allahım yardım et ltf dua edin kızlar bana
düzgün bir iş bulayım hayırlısı ıle :S

selam pek paylaşım olmuyor bende girtmiyorum sürekli
walker durumlar nasıl inşallah bulursunn bi an önce

kızlar ya kimseden ses çıkmıyor hayırdır :)

neyse bende bi 2 gündür çok gerginim. zaten bizim iş yerinin bi düzeni var anltasam şaşarsınız. burda herkes müdür. 12-13 kişi çalışıyoruz.müdür bi tuhaf bazen ii bazen kötü. kimse burnundan kıl aldırmaz işleri birbirine yıkar. benim odamda bi zarf vs. mesela istiyo aldığı yerden 3-4 tane birden çıkartıyor. aldığını alır gerisini ortaya bırakır gide.yerine koymazlar eşyaları.söylesen kötü sen olursun huysuz diyorlar hemen bense nasıl aldıysam öyle bırakırım. muhasebe birimi zaten tuhaf her yere s.ç maya bile (afedersiniz) beraber giderler ota b.ka gülerler. gerçekten samimice güldüklerine inanmıyorum kesinlikle a desen gülüyor gıcık olurum böylelerine. birbirlerini pohlarlar.kavga edince yer gök inler. mesai saatinde işte yakında bi mağzaya bakıcaz. vs. neymiş öğle tatili adı altında aslında yok öyle birşey giderler müdürden bu şekilde izin alıyorlar. oda veriyor. ben tuvalete gitsem telefonu birine emanet etmem gerek 3. kez çalınca telf kızarlar yemek yerken ağzımda lokma varken bile telf bakıyorum. muhsabeye bıraksam her telefona bakmıyorlar mızmızlanınca zoruma gidiyor bense onların istediklerini hep yapıyorum. bazende inanılmayacak kadar ii ler çok şaşırıyorum. nasıl böyle değişiyorlar. bendemi bi sorun var diye. onlar bayan 4 kişiler. ben yanlız kaldığımı düşünüyorum. herkes bi grup gibi olmuş durumda. tabii işlerimiz farklı mecburen öyle olmak zorunda ama ne bileyim zırt pırt izin alıp gitmeleri gücüme gidiyor ama patron benim hiç bir mazaretimi kabul etmiyor sekreterim ya.hastaneye gidiyorum çabucak git gel oyalanma diyorki ben sadece hastane için izin alırım. çaycı bayanın yapması gerekn bişeyi yapmayınca o unutsada sen hatırlat deyip duruyor sürekliii ama ben napıyım ya banane ben sorumlu olamamki onun yaptığı şeyden ama yokk müdür uyuz anlamıyor.lafa gelince sen yönetici asistanısın herşeyi kontrol etmen lazım eksikse söyle tamamlasınlar diyo
yapmıyosa napıyım kavga mı edecem... zaten hasta biriyim. bunlar iice yıpratıyor.iş yerinde bazen o kalabalıkta kendimi çokk yanlız hissediyorum. sıkıntımı gerçekten anlayıp dinliyecek.. en önemlisi akıl verip çözüm bulacak. sadece dinlemekle olmuyor.
ay çok uzun yazdım kusura bakmayın. ama sinirliyim kaç gündür. ama arkadaşlar haklı değilmiyim sizce . bu konuda bana akıl verecek olan varmı. cevaplarınızı bekliyorum.. öptümm.

merhaba kızlar ben geldim çarşamba günü bir iş görüşmesine gittim
şirkettin fiziki ortamıı tam istediğim gibi fakat ücret beni tatmn etmedi
bugun ücreti konuşmaya gittim tabi onlar beni 2. görüşmeye çagırdılar
tam ücret konusunu açıkcaktım ama laf agzımda kaldı
siz daha 2 kişi ile de görüşüceksiniz biz daha değerlendirme aşamasındayız o zaman konuşursunuz dedi
kadın biraz tuhaftı
değişik bir iz yürütmeye çalıştı sanırım fiziğime baktı çünkü
yüzün çok küçük gösteriyor
ama vücudun öyle değil dedi anammmmmmm ne kadar şaşırdım size anlatamam bakalım ne olucak ben cv ücret konusundaki görüşümü yazmıştım
fakat ilk görüşmeyi yaptığım bayan biz deneyimsiz olanlara ve ilk başlayanlara asgari ücret uyguluyoruz dedi :S sanırım bunuda kabul etmicem rabbim büyüktür inş. gönlüme göre bir iş çıkar karşıma

selam kızlarrrr

bende aranıza katıldım.

hoşgeldin canım aramıza pek paylaşım olmuyor ne yazıkki burda :)
valla yaşadıklrını düşündümde offfçok zor ya her iş öle malesef bende yaşadım onalrı bizimki ufak bir şirket ama herkesi kontrol edien diolar ama çaycı bile lafını dinlemio yemek molan yok her işi yapan sen ama hiçbirşey değilmişisin gibi davranıyorlar anlamadım gitti düşünüyorumda bu zaman ben bu yüzden mi okudum itilip kakılayım ucuz bir sekreter gözüyle baksınlar ne derlerse yaparız hiiç bi işe yaramayız herkes hakkettğini bulur inşallah canım sabır başka dicek bişi yok malesef
hakkında hayırlısı canım inşaşşah düzgün bir iş bulursun
ben hala iş bulamadım....
aramaya devamm bi yerden çıkar elbet

merhaba pek kalabalık olmuyor malesef :) nasılsın nasıl geçio hafta

bir ara canlandırmıştık ama kayboldu yine herkes:)Sakin geçiyor,geçen hafta sadece 1 gün gidebildim ,rahatsızlandım ,raporluydum.Senin nasıl geçiyor

bir ara canlandırmıştık ama kayboldu yine herkes:)Sakin geçiyor,geçen hafta sadece 1 gün gidebildim ,rahatsızlandım ,raporluydum.Senin nasıl geçiyor

geçmiş olsun canım önemli bişi yoktur inşallah
bende nasıl olayım işe gelip gidioyorum işte :)
şimdiden iyi bayramlar herkese gerçi yarında çalışıyorum ama giremem heralde

geçmiş olsun canım önemli bişi yoktur inşallah
bende nasıl olayım işe gelip gidioyorum işte :)
şimdiden iyi bayramlar herkese gerçi yarında çalışıyorum ama giremem heralde

ben bu mesajını yeni görüyorum.İyiyim şimdi :) teşekkürler
hava ne kadar kasvetli İstanbulda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…