Sekreterler,Yönetici Asistanları

buralardayızzzzz donuyoruzzzzzzzzzeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

burdayım işsiizm

Selam kızlar havalar ısınmaya başladı allahtan içim donmuştu benimde
ya walker çalışsan dert çalışmasan dert canım off offf allah gönlümüze göre versin inşallah benimde işi bırakasım var çok sıkıldım çok daraldım artık çalışmış olmak için daha ne kadar ödün vericez kendimizden ne kadar susucaz bilmiyorum sabrediyorum sabrediyorum daha ne kadar dayanırım bilmiyorum sabrın sonu selamet mi görcez bakalım

Kızlar bende çok büyük bir firmada yönetici asistanlığı için iş görüşmesine gittim. Fakat iş şöyle patronun sağ kolu oluncak resmen ve yurtiçi yurt dışı seyahat edilmesi gerekio, mail takibini, telefonlarını, misafirlerin rezervasyon işlemlerini vs vs ben yapıcam. Toplantılara birlikte girilcek.:bbo: Firmanın arabasını vereceklerini söylediler. 2 hafta başka ilde stajım var. Herşey tamam ben şartları kabul ediyorum seyahat engelim yok 2. görüşmeye çağırılıcam ve büyük ihtimal işi alıcam. Görüşmem iyi geçti çünkü. Maaşı 2. görüşmede konuşuruz sanırım sormak istediğim sizlerde seyahat ediyormusunuz? İşimi nasıl buldunuz?:uhm:

Yönetici asistanları nerelerdesiniz huuuuhuu:teytey: soruma cevap verecek arkadaşlar yok mu? Yoğun mu bugün ondan mı yoksunuz?:sm_confused:

geçen hft perşembe günü bir iş görüşmesine
gittim ve gönlümdeki iş herşeyi ile aklımdan geçen bir iş yeri ve iş
görüşme iyi geçti gibi 2. görüşme için daha aramadılar ama
bana kriterlerimi uyuyorsunuz fakat 2 görüşmem daha var onlarıda göreyim dedi
ilk adayımzdınız dedi ama hala aramadılar
ücreti 2. görüşmede ark. anlatıcak size dedi sizce ararlar mı?

çalışsan dert çalışmazsan dert derken
çalışsan milletin kahrını çekersin işte biz malum amele konumundayız sekreteriz ya her işi yaparız ağzımızı açmayız ne derlerse desinler bi hata varsa biz yapmışızdır falan filan zam olmaz bizi adamdan saymazlar offf çalışmazsanda parasız pulsuz hayat olmaz evde oturup kısmetmi beklicez aman öyle işte
hayırlsı canım hakkında bazı firmalar bunları bekliyorlar dene ve gör çağırırlarsa :) bu kadar şey bekliyolarsa ücretide iidir heralde

canım hakkında hayırlısı bi ses var mı?

şuan yok ama cv 3 kez daha bakıp 1 kez daha değerlendirilmiş dün toplam cv bakılma saysı 9 ve değerlendirilme saysı 2 olmuş
ararlar mı bilmiyorum ama inş. ararlar dua edin
:) bugun çok bekledim ararlar 2 görüşme için ama
ses seda yok malsef

Ararlar canım işe alım süreci uzun sürebiliyor kendi firmamdan biliyorum aya sarkıyor yane :)

tşk ederim inş. bende kendıme 1 ay koydum beklicem
bu sefer süre zarfında bakalım inş. ararlar cvp tekrar bakıp değerlendirme sayısı artınca
umutlandım :)

niye aramıyorlar ya arasınlar artık
olumlu yada olumsuz çıldırcam tlf başınında beklemekten ya

ben bekarken öyle bir iş arıyordum hep... yani seyahat etmeyi gerektiren...bi yer bulmuştum ama askeri kamp gibiydi fazla dayanamadım... şuanda da büyük bir firmada çalışıyorum ama seyahat yok. senin söylediklerinden seyahat kısmı hariç hepsini yapıyorum zaten... normal yönetici asistanı görevleri bunlar.

bugun ne yaptım kızlar
iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama
geçen iş görüşmesine gittim yeri aradım ve
sonuçlandımı dedim iş görüşmesi olumlu yada olumsuz öğrenebilir miyim dedim
size bu konuda geri dönüş yapılcak dedi ama ismimi cismimi sormadı ne anlama geliyor bu sizce

iyi yapmışın canım arkasında durmak lazım bazen henüz eleman alınmamış bence bekleyeme devam canınıda sıkma elbet bir yerden çıkacak
bu arada ben izmirde oturuyorum ege ihracatçı birliğinden iş ilanı varmı diye bakıyorum sende nerde oturuyosan oranın ihracatçıbirliğine bir bak cv bırak bence

tşk ederim cvp için
ben burayı çok istedim ya
sürekli rüya görüyorum
rüyalarımın anlamlarına bakıyorum hep iyi bir hbr alıcaksın bir yerden diyor anlamlarda inş. burasıdır
içimde bir umut var çünkü görüşmeden snr
tekrar cv bakılmış 3 kere daha ve bir kere daha değerlendirilmiş ama hala kimse aramadı ben aradım ama ismimi falan sormadı sadece kımle görüşmüştünüz dedi ve birileriyle görüştü ve snr size bu konuda geri dönüş yapılcakmış dedi ve tşk ettim kapadım keşke beni arasalar günlerdir düşünmekten başım agrıdı artık düzgün bir yerde çalışmak istiyorum 1 sene olucak evde oturalı

üstümü başımı yırtacam sımdı
ozel bır hastanede tıbbı sekreterım
az once arka arkaya ıkı tane ogrencı geldı aılesıyle bırlıkte
üfürükten teyyare işte
okula gıdemek bugun rapor alabılırmıyız
neyse hazırlıyorum bı yandan da polıkınlıge hasta almaya devam edıyorum
toplamda 5 dakıka dolmamıstır daha ukala bacaksız bagırıyor ordan daha raporum hazır degıl mı dıye
devlete gıtse saatlerce bekletılse agzını acamayacak burda 6 lıra verdı dıye satın aldıgını sanıyor burayı
velet...
daha ona sınırım geçmeden dıger cocuk ıcerde hasta varken daldı odaya hazır degıl mı dıye
ne oluyor bu ınsanlara anlamıyorum kı

eee işte yeni nesil terbiyesiz insanlar sabırsız anlayışsız napıcaksın canım bişeyde denmiyor merak ettim hangi hastane orası ?

[sıze="3"]sekreterler,yönetici asistanları,santral operatörleri,danışmalar nerdesiniz,paylaşımlarda bulunalım hadi gelin buraya....[/sıze]:a015:
merhabalar ben dilek, 43 yaşındayım, büro yönetimi ve sekreterlik bölümü mezunuyum. Btm adlı firmada en son 16 ay önce izmir bölge müdürlüğünde olmak üzere 3,5 yıl çalıştım. üzülerek yazıyorum. Bölge müd. Fabrikaya taşınınca işten çıkarıldım ... Halen mutsuzum.. Yaşımı da fazla buluorlar sanırım iş taleplerimde olumlu sonuçlanmadı. Emekliliğime 3 yıl var( işte benden bu kadar dostlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…