Sekreterler,Yönetici Asistanları

çok şükür istedim oldu girdim işe rabbim yüzümü kara çıkartmasın
işsiz olan arkadaşlarıma en kısa zamanda inş. bir iş nasip etsin rabbimm

merhaba dilek hanım çalıştığınız yeri biliyorum çekleri ordan dağıtıyordunuz bir kaç kez gelmiştim çok üzüldüm adınıza inşallah kısa zamanda iş bulursunuzda gününüzü doldurursunuz allahtan ümit kesilmez malesef bu aralar iş bulmak çok zor ümitsizliğe düşmeyin

çok sevindim canım inşallah senin için hayırlı olur şartları nasıl iyimi bari :)

selam herkese kızlar nasılsınız sezon açılıyor yoğun geçiyor işler umarım herkes iyidir

canım merhaba çok sevindim seninde işe girmene beni hatırlayabilcenmi hani aylardır buralardır iş diye ağlayan bi suprensesi vardı o benim işte kaydirigubbakcemile2:lepi:

canım merhaba çok sevindim seninde işe girmene beni hatırlayabilcenmi hani aylardır buralardır iş diye ağlayan bi suprensesi vardı o benim işte kaydirigubbakcemile2:lepi:

eet eet hatırladım nasılsın teşekkür ederim buarada
sen evlendın mı iş buldun mu

eet eet hatırladım nasılsın teşekkür ederim buarada
sen evlendın mı iş buldun mu

canım işe girdim trabzonda evlenmedimkaydirigubbakcemile3zaten turizm otelcilk mezunuydum resepsiyonist olarak çalışıyorum bunada şükür

selam kızlar hayırlı cumalar herkes nasıl?
suprensesi hayırlısı olsun canım otel nasıl güzel mi? bize bi güzellik yaparsın artık

selam kızlar hayırlı cumalar herkes nasıl?
suprensesi hayırlısı olsun canım otel nasıl güzel mi? bize bi güzellik yaparsın artık

yeterki gelin canım yapmammı yaparım tabi çok büyük değil uzungöldeki tesisler hemen hemen aynı özellikte resimlerini ekleyecem en müsait zamanda bakarsınız canım gelin ama beklerim yeterki gelin hihoyyyt

ben bugün bir avukat yanında başlayacaktım ama kısmet değilmiş, kuzenim geçen hafta bir avukatın yanında çalışmaya başladı.

walker canım ben turizm firmasındayım mayısta çok yoğun oluyor antalya:::) dört yıldır yönetici asistanıyım

herkese selam iyi haftalar diliyorum işler nasıl gidiyor bende geçen hafta bir hafta yıllık iznimi kullandım bugün işbaşı yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…