Sekreterler,Yönetici Asistanları

Çok mantıklı konuşmuşsun geleceği görmüşsün resmen şimdi ne düşünüyosa ilerdede aynı düşüncek o sen evde otur istio bence bu zamanda evde oturmak mantıklı değil bence hele mesleğini eline almadan bir erkeğin eline bakmak zor bence başka bir işde bulamayacağımıza göre çalışabildiğimiz sürece çalışmalıyız ama ilerde çalışamayacağımız bi durum olunca ona da hayır diyecek deiliz :)

evde oturmaktan iyidir canım her zaman yeni mezunlara söylüyorum bende iş ararken yüksekten uçmayın sonra fena çakılırsınız diye çünkü yaşadım 1 yıl boyunca iş aradım sonra ne iş olsa yaparım moduna giriyorsun en baştan bi işe girip işteyken aramaya devam etmek daha mantıklı bence

öldü mü allah rahmet eylsin canı mm

yok canım ölmedi ALLAH korusunda
yani ilişki anlamında öldü bitti :)))))

evet canım bende öle düşünüyorum bakalım hayırlısı

normalde cumalrı daha yoğun olur ödeme arayanların ilk muhattabısındır işkence gibi

günaydın
ben çalışıyorum malesef saat 12 ye kadar bazen sarkabiliyor hiç sevmiyorum cumartesi çalışmayı (((

sen yine iyiisin ben tüm gün çalışıyorum bende sevmiyorum bari yarım gün olsa diyorum ama ne yapalım çok şükür :Saruboceq::Saruboceq:

ben geldim kızlar
sorunu çözdük erkek arkadaşımla
çok şükür birbirimizi biraz yanlış anlamışız sanırım
neyse hakkımızda hayırlısı olsun inş. nasılsınız buarada:)

deminden beri geçmişi okuyorum okuyorumda beynim bişey almıyor delirdim sanırım

sen yine iyiisin ben tüm gün çalışıyorum bende sevmiyorum bari yarım gün olsa diyorum ama ne yapalım çok şükür :Saruboceq::Saruboceq:
ıyyyyyy yarım gün olsa olmasa keşke deriz tam gün olsa yarım günede razıyız ama cmrt günleri işim olmuyor benim zaten işler durgun benim kaldıramadığım merkezimiz çalışmıyor ama biz ege bölge bayisiyiz biz çalışıyoruz anlamıyorum bu işi
ben geldim kızlar
sorunu çözdük erkek arkadaşımla
çok şükür birbirimizi biraz yanlış anlamışız sanırım
neyse hakkımızda hayırlısı olsun inş. nasılsınız buarada:)

hakkında hayırlısı canım yanlış anlaşılmalar bazen uzayıp gidiyor :)

magrenta
canım benım düşündüğün için çok tşk ederim biz 5 senedir beraberiz erkek arkadaşımla bugune kadar o kadar çok kavga ettik artık ilişkimizde taşlar yerine oturdu hepsi olmazsa bile çoğu
o şöyle düşünüyor iş konusunda çalış diyor ama çay götürme kimseye hizmet etme diyor
görüşmeye gittim iş yeri sadece evden bozma bir ofisti yanı bir apartmanın bir dairesi
ne işin var orda diyor 6 kişi çalışıyordu ofiste
git daha iyi bir yer bul diyor boşuna okumadın diyor
ben senın başkalarına hizmet etmeni istemiyorum diyor yoksa çalışmana birşey demiyorum tabii kide çalışcaksın diyor ... aslında düşündüm taşındım ve gerçekten ben böyle bir yerde çalışmak için okumadım haklı :) biraz
neyse zaten ailemde istemedi orada çalışmamı bende kabul etmedım zaten rabbim daha iyisini çıkarır inş. karşımıza:)

düşününce biraz insan öyle diyor evet o kadar okudum çay servisi yapmak içinmi ama bu zamanda işverenler çok şey bekliyorlar ve kabul etmek zorunda olanlar var bu yüzden yapmak istemeyenler açıkta kalıyor hakkımızda hayırlısı sakin kafayla konuşunca problem çözülmüş ne güzel :)

ne olur benim için dua edin bu hafta bir yerde başlayayım artık

suprensesi
dualarımız seninle canım inş.
tatlım kpss girmeyi dşünmüyor musun? evdeyken yavaş yavaş çalışmaya başlayabilirsin aslında
iş bulana kadar inş. en kısa zamanda bulursun canım

suprensesi
dualarımız seninle canım inş.
tatlım kpss girmeyi dşünmüyor musun? evdeyken yavaş yavaş çalışmaya başlayabilirsin aslında
iş bulana kadar inş. en kısa zamanda bulursun canım

canım kpss ye gircemde ,şuan en kısa sürede iş bulmam laızm,kpssyi bekleyemem ki:kedi:

inşallah bir an önce iş bulursunuz kızlar evde oturup beklemek çok kötü bende acaba kpssye girsemmi die düşünüom daha önce girdim ama hiç çalışmamıştım bu sefer çalışıp şansımı deneyeyim diorum ne zaman acaba hiç bir fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…