Yönetici asistanlarına bişe diycem.Çok güzel eğitim programları var uygun fiyata 650 ytllik bir gelişim sertifikalı adres veremiycem reklam olur diye bence herkes araştırsın ve katılsın gerçekten idari anlamda bir çok tecrübeler kazandırıyor insana internette sörf yaparken karşılaşmıştım .Şimdi de internette bunge jumping yapıom ehehhe neyle karşılaşcam malum deil puahahahahaha espriler bayat olsun yaa kendimiz taze olalım heheheh
Aşağıdaki yazı rahmetli gazeteci Yılmaz ÇETİNER'in bir yazısından alıntıdır;
Geçenlerde bir işyerine telefon etmem gerekti, dostum olan sahibini aradım. Bülbül gibi şakıyan sesiyle sekreter hanım telefonun öbür ucunda sordu: - Kim diyeyim efendim? Adımı verdim. - Sizi şimdi bağlıyorum efendim, dedi, işveli sesiyle... veya bana öyle geldi! Allah Allah! Ben ne yaptım ki beni "bağlıyor" bu kızcağız diye huysuzlandım! Bir an kafamdan geçti; "Acaba beni Michael Douglas mı zannetti, demir karyolaya mı bağlayacak? Yoksa bu işveli sesli hanım kız Sharen Stone mu?" Yoksa koyun mu zannetti? Şırrak karşıma dostum çıkınca bir anlık hayallerim söndü gitti! O anda söylemedim ama bir başka gün dostuma: - Yahu, dedim, senin sekreter hanım beni "bağlamaya" kalktı! Güldü, geniş yürekli, hoşgörülü dostum: - Napiim, o hep öyle konuşur ama, dedi, yeni kuşak gençler birtakım kelimeler üretiyorlar ki, düzeltene kadar bir yenisi geliyor yerlerine! İyi ki "Size geçiriyorum" dememiş!" - Ama çok çirkin, ikaz etsen de öğrenseler! -
siz telefonları aktarırken ne şekilde aktarıyorsunuz?
xxx bey ordamı diyorlar..xxx beye sorduktan sonra.. xxx beye bağlıyorum diyorum naniknanik ama daha önce hiç yapmadığım bi işti...daha öğreneceğim şeyler olduğunu biliyorum.. a.s
Bizim işimiz bir nevi organisyon şiketi.Aylık Antalyaya turlar düzenleriz.Her ay aynı klasik hikaye.Eşimi getirsem onun ücretini ödemesem.Yaparsınız bir güzellik artık bize.Ha bir de geçen ay siirtten bir amca 4 günlük ödeme yaptığı 5 yıldızlı otelde 7 gün kalmak istiyordu.Onada bir güsellik yapmamı istemişti.Bizim her ay aynı hikaye anlayacagınız fazla bir değişiklik olmuyor :1no2:
slm kızlar bende bir bilgisayar firmasında idari sekreterlik yapıyorum.
arada bende bazen iş gereği gecikmelerde falan yalan söylemek durumunda kalıyorum tel. kolay değil ama gerekiyo iş icabı .
işim rahat öyle cuma kutlaması falan yok bayram ve yılbaşı özel günler toplu e-mail ile kutluyoruz ne gerek var daha rahat illaki yoğunluk oluyor öyle işler aksar sonuçta birde,
herkeze başarılar kimse yok ama burdaa
selam kızlar bende bir hikayemi anlatayım hukuk bürosunda sekreterim patronum avukat bayan kira borcu olan yaşlı adam geldi avukat hanımla göürşmek istiyorum dedi burda değil diyorum duymuyor başladı bana ağlanmaya ortalık kış ben nasıl kirayı ödeyecem ödeyecek gücüm yok çıksam bu kışta nasıl nereye gidecem diye ağlanıyor ben tabi kıpkırmızı ne diyecem anlatmaya çalışıyorum oralı olmuyor avukat hanım yok diyorum anlamıyor.zar zor bürodan çıktı ama yaşlı amca avukat oldugumu sanıyor gitti ben adliyede oldugum birgün amca gelmiş bizim patronda orda sekreter sanmış patronumu başlamış beni övmeye avukat hanım çok iyi bu kışta evde kalın çıkmayın diye adam beni anlata anlata bitirememiş patronum şok tabi neyse adam gitmiş ertesi gün patronumla konuşuyorum olayların baştan anlatınca bir gülmeye başladı patronum katıla katıla gülüyor ben hem gülüyor hemde olayın şokunu üzerimden atamıyorum neyseki benim yüzümden yaşlı amca 2008 e kadar kirasını uzatık bilmeden yardım ettim hatırladıkça gülüyorum tabi:)
Slm Kizlar Bende Sekreterlik Yapiyorum Bazen öyle Anlar Geliyorki Isyan Ediyorum..o Kadar Yoğun çalişiyorum Ki Valla Aslinda Banada Lazim Bir Sekreter:) Herkese Sevgiler Byyy
kızlar moralim bozuk maaşımı alamadım daha bundan öncekide yarısını aldım.işyerim çok iii ama hep para konusunda sıkıntadalar tabiiki benimde paraya ihtiyacım var .gününde ödemem gereken taksitlerim ve en önemli kiram var.ne yapacagımı bilmiyorum işten ayrılmak da zor geliyor alıştığım yer ve mutlu olduğum bir iş ne yapacagımı şaşırdım daha ii bir teklif geldi ama ben hala kararsızım sizlerde bana akıl verin lütfen
biraz daha mı sabredeyim yoksa diğer işimi değerlendireyimm..yada elemana ihtiyacınız varsa ben burdayımmm
teklifleri bekliyorum:)herkese sevgiler
Kizlar Sonunda Maaşimi Aldim Ama Tavrimida Koydum Kusura Bakmasinlar Işlerine Geliyorlarsa Hatta Maaşima Zam Bile Istedim:)
Bakalim Düşünüyorlar Hala Ama Bana Cazip Bir Fiyat Sunmazlarsa Artik Başka Bir Iş Arayacagim özelliklede Ya Cumartesi Olmayacak Yada Yarim Gün Olan Bir Iş Olacak..ve Birazdaha Maaşi Yüksek:)herkese Sevgilerr...
slmmmmmm kızlarrr bende varımmm.büro yönetimi ve sekreterlik okuyorum ben 2. sınıfa geçtim şimdide bir reklam ajansında sekreter olarak işe başladım 4. haftadayımm şuann ve çokk tecrubesizim ilk çalışmam ama alışmaya başladımmm bilee inşallah devamm ederimm seviyorumm.BİRR ARKADAŞIMIZINDA DEDİGİ GİBİ TECRUBELİ SEKRETER ARKADAŞLARDAN TİYO İSTİYORUMM YARDIMCI OLURSANIZZ SEVİNİRİMMM......a.s.a.s.a.s.
gayrimenkul şirketinde işe başladım 450maaş sadece bu ssk öğle yemeği yok sizce aldığım bu maaş normal mi yoksa kandırılıyotmuyum:) en üzüldüğümse ssk olmaması öğle yemeğini bir şekilde idare ediyorum