• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekreterler,Yönetici Asistanları

-Alo efendim
-mehmet orda mı? (sorduğu kişi patron)
-mehmet bey mi? kim arıyor
-ali
-nereden arıyorsunuz
-evden
-ne ile ilgili görüşecektiniz
-özel
-kendisi sizi tanıyor mu?
-arkadaşıyım
-soyadınız nedir?
-sen de ne çok soruyorsun !!!
-mehmet orada mı değilmi
-dışarıda efendim gelince aradığınızı söylerim,telefon numaranızı alabilirmiyim?
-kendisinde benim telefonum var (telefon sekreterin yüzüne kapatılır)
:uhm:

haha buna çok güldüm yaa:sm_confused:
Bende işi ilk girdiğim haftada patronumun eşi ardığında , peki adınız ne öyle bağlıyım demiştim:bbo:

merhaba nergis sende hukuk sektöründe çalışıyosun.sizde uyap sistemine geçildi mi acaba?bursa yeni geçti.valla anamız ağlıyo be.bu yeni sistemle.rayına oturana kadar çok cekeceğiz anlaşılan.5 yıldrı bende seni gibi bu sekötürde olduğum için bilirim zorlıklarını.haciz olayları falan,borçlularla kavga etmekvs vs zaten bize sorunsuz insan gelmez ki değil mi :)

Bizde bu yıl uyap sistemine geçtik. Aslında icralar için çok güzel olduğunu düşünüyorum. En azından faiz hesaplama derdinden kurtulmuş oldum.

sekreter bayanlar bütün gün yazı yazmaktan yoruldunuz herhalde buraya uğramıyorsunuz, katılımlarınızı bekliyoruzşutarafagitti

burayı yeni gördüm.malum yeniyiz.formu ancak keşfediyorum.bende sekreter olarak selmlar.....:teytey:

merhaba bende ön büro sekterliği yapıyorum çok gıcık bir iş yaaa :( Akşama kadar kafam şişiyor...offf offf

selam arkadaşlar bende huku bürosunda sekreterim burayı yeni gördüm epeyde hukuk bürosunda çalışan varmış sevindim

bende 5 sene sekreterlik yaptım sürücü kursunda istanbulda ama fethiyede iş bulamadığımdan şuan çalışmıyorum :1no2:senağlama

Deprem döneminden sonra Ankaraya abimin yanına gittim ve iş bulamadım uzun süre (o zamanlar ingilizce öğretmeniydim).Sonra bir tandığın vastasıyla müşavirlik bürosunda sekreterliğe başladım.
Günlerden cumaydı ve hiç deneyimim yok bu konuda,önümde 2-3 tane telefon var.Patron elime bi ajanda verdi ve burdaki herkesi arayıp Hayırlı Cumalar diyeceksin dedi.
Ok dedim,daa ben telefonu bile çevirmeden zır,zır benim teller çalmaya başladı,arayanalar bana hayırlı cumalar diyodu,arada fırsat buldukça da ben onlara diyodum:)
ama film bir süre sonra koptu bende,telefon sesleri çıldırtmıştı.
sonra düşündüm kısa bir süreli,bunun ramazanı var,kandilleri var,bu iş bitmez böyle ama teller çok abartılıydı,sanki müşavirlik bürosu değil 118 den bile yoğundu.
Sonra aldım çantamı,gittim patronun yanına,size hayırlı cumalar dedim,bu iş bana göre değil,yarım gün sürdü sekreterlik rüyam,çünkü sekreter olmayı çok istiyodum:(

ah ayn'cığım ben halime şükredeyim, benim patronlar da muhafazakar insanlar ama hiç hayırlı cumalar diletmiyorlar,pazartesi gidince ben bi teşekkür edeyim onlara (aman akıllarına düşer müşer vazgeçtim)yasakkelime

bende tıbbi sekreterimm telefonlarrr bunaltıyorrr ve bir kez kadın doğum doktoruna katarakt müdahalesi girmişim sezeryan gireceğime:)

zannederim en rahatı benim şirkette çok dolaşıyorum diye otur bilgisayarda oyun oyna konuş istediğini yap ama işinin başında ol diye bilgisayar koydular ilk işim KK üye olmak oldu.ÇOKKKKKKKKKKK MUTLUYUM

Back