• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekreterler,Yönetici Asistanları

gayrimenkul şirketinde işe başladım 450maaş sadece bu ssk öğle yemeği yok:( sizce aldığım bu maaş normal mi yoksa kandırılıyotmuyum:) en üzüldüğümse ssk olmaması öğle yemeğini bir şekilde idare ediyorum

Canım çok az alıyorsun ya, tabi ki bence yani. Ben seni etkilemiş olmayayım.

Benim bir tanıdığım vardı sakın kimse yanlış anlamasın ilkokul mezunlarını küçümsemiyorum. Kız İstanbul'a gelin geldi ilkokul mezunu. İş buldu bir borsa şirketinde 700 YTL maaş+ssk+yemekle çalışıyor hemde cumartesileri bile tatil. Üstelik orda yaptığı tek şey telefonlara bakıp çay yapmakmış.
Ben bile çevirmenlik yaptığım halde onun kadar maaş alamıyorum.

Sende canım şimdiki yeridne deneyim kazanırsın hiç olmazsa biraz sabret.

Bende şimdi başımdan geçen bir şeyi anlatacağım size. Sekreter olarak girdiğim bir tekstil firmasında patron bozulan bozdolabını yaptırmak için bir tamirciyi aramamı istemişti.
Aradım, Merhaba ben XXX'ten arıyorum YYY Bey sizinke görüşecek dedim. Adam tamam dedi bağladım. Sonra patronum tekrar bana bağladı adresi yazdırmam için. Ben adresi yazdırırken adam "Hanım efendi nolur beni yanlış anlamayın ama sesiniz çok güzelmiş. Kaç yaşındasınız siz" diye sormuştu. Ne cevap vereceğimi şaşırmıştım. :)

merhaba kızlar bende diş hekimi sekreteriyim 5 yıl oldu yalnız son 1 yılını evli olarak geçirdiğim için açıkçası artık çalışmaktan çok sıkılmiş durumdayım artık evimin kadını çocuğumun annesi olmak istiyorum allah hep çalışıp hemde evine bakan hanımlara kolaylık versin zor yani

slm kızlar bende 11 yıldır makam sekreterliği yapıyorum kamuda çok zor iş ama zamanla herşeyi öğreniyosunuz hepimize kolay gelsin

merhab bende tekstil sektorunde bi fbarikada santral danisma sekreter asistan hepsini yapiyorum islerimiz cok yogun oluyo aksama kadae telde konusmaktan bikiyorum

bende bir inşaat firmasında yönetici asistanıyım. ben işimi maalesef sevmiyorum. görev tanımında herşey yazan ender işlerden biri maalesef. ama ekmek parası yapacak birşey yok :1no2:

ozo sana katiliyorum 18 aydir calisiyorum 550 lira amasla calisiyorum yemek-servis-ssk var ama para az cok stresli bi is surekli herkesle muatap olmak zorundasin hekes herseyi sana soyler mesela bizim ofis katinda 20 kisi var fabrikada 250 kisi calisiyo temizlikci copleri almasa fircayi ben yiyorum. cok yorulmuyorum ama psikolojik olarak cok cokuyorum patronum cok sinirli.kizinca ne solediginin farkinda olmuyo ama burayada alistim evime yakin daha sakin bi is istiyorum ama kismet iste sende 1 zam var bakalim bu ay zam olcak ins. uygun bisey olur. ya bu iste hem herseysin hem hicbiseysin yani yeri gelince sen olmadan hicbisey yapamazlar yeri gelince bir temizlikci kadar bile deger vermezler.

ozo sana katiliyorum 18 aydir calisiyorum 550 lira amasla calisiyorum yemek-servis-ssk var ama para az cok stresli bi is surekli herkesle muatap olmak zorundasin hekes herseyi sana soyler mesela bizim ofis katinda 20 kisi var fabrikada 250 kisi calisiyo temizlikci copleri almasa fircayi ben yiyorum. cok yorulmuyorum ama psikolojik olarak cok cokuyorum patronum cok sinirli.kizinca ne solediginin farkinda olmuyo ama burayada alistim evime yakin daha sakin bi is istiyorum ama kismet iste sende 1 zam var bakalim bu ay zam olcak ins. uygun bisey olur. ya bu iste hem herseysin hem hicbiseysin yani yeri gelince sen olmadan hicbisey yapamazlar yeri gelince bir temizlikci kadar bile deger vermezler.

sevgili nix bende seni çok iyi anlıyorum. ne yaşadıklarını da. stresten yıpranıyorum. yüzüm gözüm çökmeye başladı. bende senin kadar alıyorum ama nereye yetecek. özellikle sana nasıl yetiyor. istanbulda birisine asla yetmez ki bu para. dilerim gönlümüze göre iş buluıruz
a.s.

valla yetmiyo zaten ama anlamzlarki buraya girince surekli kilo almaya basladim 6 ay once dr a gittim hipotiroit hastasi oldugumu ogrendim. nedeni belli olmayan sinir strese bagli hastaliklar surusu....amann iste gerci her isin zorlugu var ama. herkesin yuku tasima kapasitesine gore.ilk girdigim gunden beri cikicam diyorum ama hala burdayim

valla yetmiyo zaten ama anlamzlarki buraya girince surekli kilo almaya basladim 6 ay once dr a gittim hipotiroit hastasi oldugumu ogrendim. nedeni belli olmayan sinir strese bagli hastaliklar surusu....amann iste gerci her isin zorlugu var ama. herkesin yuku tasima kapasitesine gore.ilk girdigim gunden beri cikicam diyorum ama hala burdayim

canım nixcim çok takma bu kadar gülüm. bi mantıklı düşünürsek değer mi sağlığını bozmaya. altı üstü 550 milyonluk iş. çaycılıkta yapsan aynı parayı verecekler. ben çok stres oldyuğum zamna böyle düşünüyorum ve iyi de geliyor. sen başka bir iş bulana kadar orda devam et gönlüne göre bi iş bulunca da çıkarsın ama o zamana kadar da çok üzmemeye çalış kendini olur mu?
a.s.

sagol canimda zaten burda caycilar benden fazla maas aliyolar.c.tesi calisiyorum mesaisiz.valla annem bebk bakiyo rahat 1 milyar.

ise giderkennasil giyinirsiniz? sizce nasil giyinmeliyiz?

ozo mujde yeni bi is icin aradilar olanaklari daha iyi yrn gorusmeye gidicem bakalim ne olcak cok heyecanliyim

valla kızlar bende inşaat firmasındayım muhasebe sekreterlik finansman temizlik bütün işlerini yapıyorum....
ama her şeye ragmen işimi seviyorum

jicbisey olmadi cunku esim kiskandi gorusmeye bile gidemedim. is itu nun kampusunun icindeydi.neymis bisuru gencler varmis falan filan

jicbisey olmadi cunku esim kiskandi gorusmeye bile gidemedim. is itu nun kampusunun icindeydi.neymis bisuru gencler varmis falan filan

Noluyormuş yani, birsürü genç olunca, yiyorlarmıymış seni. O zaman koysun seni bir camekana olsun bitsin.:1ninca:
Tüh, Gitti gül gibi iş desene:1closedeyes:

ay benim kocam cok kiskanc bildiginiz gibi degil.elinden gelse koyar valla.onceden hic calistirmiyodu simdi zorla calisiyom iste ya aramisda cok yas farki var ben de biraz fala goz aliyorum yanyana gelince kardesinmi diyolar esime cildiriyo ben 23 esim 34 yasinda neyse ya huzurlu olim gerisi onemli deil

Back