SAHUR
HAFTANIN 4 GUNU 1 tane haşlanmis yumurta ıstedigin kadar beyaz peynir,ekmek ve lımonlo salata.
HAFTANIN 2 GUNU kepek ekmek arası tost veya sandvıch(peynirlı,cıg sebzelı) zeytin salata.
HAFTANIN 1 GUNU bulgur pılavı yoğurt bol salata.
hergün yatmadan 1 su bard sut.** kullanılan ekmekler tam tahıllı kepek yada cavdar.sut ve peynır yarım yaglı olacak
IFTAR
2 hurma maksımum 3 bardak su.1 dılım k.ekmegı 1 kase corba 2-3 kasık yogurt yenılıp 10-15 dk beklenıp sonra yemek yenılecek.aksam yemegı ıcın 6 secenegımız var.
1.SECENEK 5 kasık etlı veya nohutlu sebze yemegı.1 kase cacık.bol salata.1 dılım k.ekmegı.
2.SECENEK 4 kasık kurubaklagıl yem.1 bardak ayran.1.5 dılım k.ekmek yada 3 kasık bulgur pılavı
3.SECENEK 2 baget veya 1 tane but veya yarım tavuk gogsu,1 dılım k.ekmegı,1 bardak ayran
4. SECENEK 5 kasık et sote veya 4 tane kofte 1 dılım k.ekmek 1 kase komposto
5.SECENEK 2 tane dolma ya 7-8 tane sarma 4 kasık yogurt bol salata ekmek yok.
6.SECENEK 1 tane karnıyarık kozleme 4 kasık bulgur pılavı 4 kasık yogurt bol salata
GECE.22.00 den sonra ıstedıgın kadar meyve ve 10 tane badem yada 3 cevız.
2.SECENEK 1 kase sutlu tatlı ve meyve.meyve ıftarda yemekle bırlıkte yenmeyecek.en 2 saat sonra.yemekler yemek kasıgıyla dolu dolu susuz koyulacak.catalla yavas yenılecek.
işte kızlar listem bu liste sayesne geçen yıl ramazanda çok güzel vermiştim.aç kalmamıştım.tabi o zamandan bugune al ver al ver hala kiloluyum.vermek istiyorum ama bir türlü motive olamadım
Aaa, çok iyi oldu bu liste; çok teşekkür ederiz.Ben de şunu şunu yiycem diye kurallı bir diyet yapmıyorum ama, bu tür listeler bir günde ve öğünde almamız gereken besin türleri ve yaklaşık miktarları açısından aydınlatıcı oluyor.
slm kızlar nasılsınız_?_
diyet listesini görünce çok mutlu oldum en azındam kafamızda bişeyler oturur bu şekilde sahurda ne yiyecegim konusunu çok sıkıntı yapmıştım ben iftarda zaten sadece çorba ve salata karpuz gibi seyler yemeyi planlıyorum
Ne kadar vermiştiniz acaba bu listeyle ?:18:
prenses peri, teşekkür ederiz canımAslında senin alışkın olduğun bir liste bu, bize katılıp sen de başlayabilirsin, Ramazan sonu bitiriyoruz biz de inşaallah
Ya liste çok güzel, yapılamayacak bişey değil ama benim ailem normal doyacağımız kadar yesek bile bizi "hiç bişey yemiyorlar" diye gördükleri için onların yanında yemeğimi kaşıkla falan ölçsem beni afaroz ederler :89:
Yine de ölçüyü az çok anladım, çaktırmadan uygulanabilir
prensesperi öncelikle hoşgeldin :)))
listeyi paylaştığın için çok teşekkür ederizzzzzzzzzz
yeni katılan arkadaşlarım sizde hoşgeldiniz.
kızlar bu arada tartıya daha çıkmadım ama 4 günlük dikkat etmem ve hareketim sonucunda yanlarımın biraz inceldiğini farekttiimmmm
Ayy benim yine ipin ucu kaçmaya başladı yaaben yemeyeceğim diye düşündükçe en güzel yemekler sıraya diziliyor her gün bi şekilde.. :18:
Yine bi 5 mil göründü bana, bu haftayı kilo alarak kapatmazsam iyidir.. :97:
Canım hep öyle olur zaten ben ne zaman diyete başlasam annem en sevdiğim yemekleri yapıyor ya da zorla gezmeye götürüyor sonra gelsin börekler gitsin keklerBöyle bir durumla karşı karşıya kaldığımda hemen içine zorla sığdığım pantolanları ya da beni kendince kilolarımla rezil ettiğini sanan bi arkadaş var hemen o gözümün önüne geliyor daha bir hırslanıyorum
Günaydın hanımlarbugün rejime başlayalı tam bir hafta oldu tabi ki benim için tartılma zamanı demek
56.6 başlangıç kilom bugün ise 54.7 çıktım yaklaşık iki kilo vermişim
süpersin süperrrrr
ayy sadece evde, gezmede olsa yine iyi, başladım başlayalı iki güne bir dışardayız yemekte, dün gece abim 23.30'dan sonra dondurma almış gelmiş hepimize ayrı ayrı, ben de dondurma görmeyeyimoluyorum zaten.. dayanamadım onu yedim, bugün yine yemek yemeye taaa nereye gittik.. gel de yeme.. :44:
Günaydın hanımlarbugün rejime başlayalı tam bir hafta oldu tabi ki benim için tartılma zamanı demek
56.6 başlangıç kilom bugün ise 54.7 çıktım yaklaşık iki kilo vermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?