• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekiz Haftada Zayıflama Deneyimlerimiz

şu an kapatıyorum canım, dönünce düzenlerim inşaallah unuttum öyle dediğini :) :71:

simorgcum benimde annemin böyle bi arkadaşı vardı çok şükür tayinleri çıktı defoldu gitti..sorun yaptığımı biliyodu her gördüğünde almışın diyodu..birde salona her girmemde veya çıkmamda yanındaki kadınlara kilo almış değilmi diyodu ayhhh aklıma geldi hemen 1,5 saat yürümeliyimmm

Canım öyle insanları ne yapmalı bilmiyorum,bizim kilomuzun derdi onlara düştü sanki :22: Kilo alırsın laf olur verirsin laf olur:31:

ağız açlığım ve tembelliğim yine başladı, sanırım bunda yaklaşmakta olan bazı günlerin de etkisi var, oy oy ne zor bayan olmak, kilo vermek yaaa :31: :14:

aynen yaa, bir gevşeklik, bir rahatlık çöktü üstüme hiç bişeyle uğraşasım yok :31:

bugün normal yemeğimi yedim, hatta tatlı bile yedim, karnım tok ama hala canım bişeyler yemek istiyor,
egzersizimi yapmadım henüz ve hala tembellik ediyorum canım hiç bişey yapmak istemiyor,
ayyy yine az biraz bi programa uydum ya ya şeytan dürtüklüyor bırak şu işi diye :59:
şimdi aklıma geldi saydım da şafak 45'e düşmüş aslında :97:

benimde misafirim var birazdan gelirler geç bile kaldılar..çay ardından da sadece karpuz ikram edeceğim diyet misafir ağırlaması olacak :1:

Tabisiiiiii..... :emir_bebek:

Derhal kimlik bilgilerini, pardon yaş - kilo - boy - hedef kilo bilgilerini alalım :6:

Şaka tabi ki, bilgi vermek sana kalmış arkadaşım hoşgeldin sefa getirdin :70:

tekrardan merhaba :3: kaç gündür uğrayamadım :25:
hemen tanıtayım kendimi :1:

18 yaşındayım
boy: 1.72 cm
kilo: 95 kg :67:
asıl hedefim de 65 kg :10: ne kadar sürer bilmiyorum :44:

herkese başarılar kolay gelsin :16: :9:

tekrardan merhaba :3: kaç gündür uğrayamadım :25:
hemen tanıtayım kendimi :1:

18 yaşındayım
boy: 1.72 cm
kilo: 95 kg :67:
asıl hedefim de 65 kg :10: ne kadar sürer bilmiyorum :44:

herkese başarılar kolay gelsin :16: :9:

bu topikte 1.60'tan fazla olan boyları yazmak yasak :20: :37:

Şaka tabi ki, hemen bilgilerini ilk sayfaya ekliyorum senin de :21:

Hoş benim diyet bu aralar güme gidecek gibi ama bakalım inşaallah oyunbozanlık yapmam :27:

bu topikte 1.60'tan fazla olan boyları yazmak yasak :20: :37:

Şaka tabi ki, hemen bilgilerini ilk sayfaya ekliyorum senin de :21:

Hoş benim diyet bu aralar güme gidecek gibi ama bakalım inşaallah oyunbozanlık yapmam :27:

ayy :9:

benim de diyet bugün güme gitti :27: aslında iyi gibiydim ama akşam yemeği geç yedim bi de azcık fazla yemişim galiba :37: tıkandım kaldım :17:

ama yarın spora da başlıyorum inşallah bu sefer bozmam :31:

kayıtcım eline sağlık benide yazmışsın tablona.bende bir gittim bir daha gelemedim.ama spora ve sağlıklı beslenmeye devam ediyorum.tabi arada sırada sıksık:)kaçamaklarımda oluyor.yarın tartılıcam.hemen sizede bildiricem kilomu.umarım 50 olmuşumdur.ramazana girmeden hepimiz tartılalım ki ramazanda kilomuzu kontrol altında tutabilelim.Allahım sen nefsime hakm olmam için yardımcı ol.çok yemekten çok korkuyorum:((

Bugün herkesin üstüne bir ağırlık çöktü galiba :96: Biraz önce löp löp tatlıları götürdüm ki :56: ,leslie ile 5 mil değil ancak 15 mil yaparak erir bu yağlar :26:

iyi geceler kızlar bugün çok sessiz olmuş topik ben biraz rahatsızdım giremedim kendimde güç bulunca hemen bakayım dedim ama kimsede bi degişiklik yok galiba neyse ben gidip yatayım tekrar heipinize iyi geceler

domination, jelyb, inşaallah canlar..

uykucuşirin hoşgelmişsin canım, haftanın biri gitti ama 7 haftamız var daha gel :emir_bebek:
gerçi ben başlarken ilk günden hesap etmişim.. neyse olsun, bayrama kadar diyelim özetle :)

söyle bakalım uykucuşiriiiiin, boyun kaç, kilon kaç, hedefin kaç? :) :79:

Bugün herkesin üstüne bir ağırlık çöktü galiba :96: Biraz önce löp löp tatlıları götürdüm ki :56: ,leslie ile 5 mil değil ancak 15 mil yaparak erir bu yağlar :26:

Sorma canım yaa bana da yine dondurma geldi, saat dokuz mokuz demedim yedim valla :59: benim halsizlik ve yemelerim dediğim gibi gelecek günlerin habercisi :31:

iyi geceler kızlar bugün çok sessiz olmuş topik ben biraz rahatsızdım giremedim kendimde güç bulunca hemen bakayım dedim ama kimsede bi degişiklik yok galiba neyse ben gidip yatayım tekrar heipinize iyi geceler

evet canım bugün pek sessizdi burası geçmiş olsun, kendine dikkat et aman.. :71:

Canım çok geçmiş olsun hastasın madem bol vitaminli şeyler ye diyetteyim diye ihmal etme kendini:70:

Back