• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekiz Haftada Zayıflama Deneyimlerimiz

SAHUR

HAFTANIN 4 GUNU 1 tane haşlanmis yumurta ıstedigin kadar beyaz peynir,ekmek ve lımonlo salata.
HAFTANIN 2 GUNU kepek ekmek arası tost veya sandvıch(peynirlı,cıg sebzelı) zeytin salata.

HAFTANIN 1 GUNU bulgur pılavı yoğurt bol salata.

hergün yatmadan 1 su bard sut.** kullanılan ekmekler tam tahıllı kepek yada cavdar.sut ve peynır yarım yaglı olacak

IFTAR

2 hurma maksımum 3 bardak su.1 dılım k.ekmegı 1 kase corba 2-3 kasık yogurt yenılıp 10-15 dk beklenıp sonra yemek yenılecek.aksam yemegı ıcın 6 secenegımız var.

1.SECENEK 5 kasık etlı veya nohutlu sebze yemegı.1 kase cacık.bol salata.1 dılım k.ekmegı.
2.SECENEK 4 kasık kurubaklagıl yem.1 bardak ayran.1.5 dılım k.ekmek yada 3 kasık bulgur pılavı
3.SECENEK 2 baget veya 1 tane but veya yarım tavuk gogsu,1 dılım k.ekmegı,1 bardak ayran
4. SECENEK 5 kasık et sote veya 4 tane kofte 1 dılım k.ekmek 1 kase komposto
5.SECENEK 2 tane dolma ya 7-8 tane sarma 4 kasık yogurt bol salata ekmek yok.
6.SECENEK 1 tane karnıyarık kozleme 4 kasık bulgur pılavı 4 kasık yogurt bol salata

GECE.22.00 den sonra ıstedıgın kadar meyve ve 10 tane badem yada 3 cevız.
2.SECENEK 1 kase sutlu tatlı ve meyve.meyve ıftarda yemekle bırlıkte yenmeyecek.en 2 saat sonra.yemekler yemek kasıgıyla dolu dolu susuz koyulacak.catalla yavas yenılecek.

Son düzenleme:
işte kızlar listem bu liste sayesne geçen yıl ramazanda çok güzel vermiştim.aç kalmamıştım.tabi o zamandan bugune al ver al ver hala kiloluyum.vermek istiyorum ama bir türlü motive olamadım :5:

SAHUR

HAFTANIN 4 GUNU 1 tane haşlanmis yumurta ıstedigin kadar beyaz peynir,ekmek ve lımonlo salata.
HAFTANIN 2 GUNU kepek ekmek arası tost veya sandvıch(peynirlı,cıg sebzelı) zeytin salata.

HAFTANIN 1 GUNU bulgur pılavı yoğurt bol salata.

hergün yatmadan 1 su bard sut.** kullanılan ekmekler tam tahıllı kepek yada cavdar.sut ve peynır yarım yaglı olacak

IFTAR

2 hurma maksımum 3 bardak su.1 dılım k.ekmegı 1 kase corba 2-3 kasık yogurt yenılıp 10-15 dk beklenıp sonra yemek yenılecek.aksam yemegı ıcın 6 secenegımız var.

1.SECENEK 5 kasık etlı veya nohutlu sebze yemegı.1 kase cacık.bol salata.1 dılım k.ekmegı.
2.SECENEK 4 kasık kurubaklagıl yem.1 bardak ayran.1.5 dılım k.ekmek yada 3 kasık bulgur pılavı
3.SECENEK 2 baget veya 1 tane but veya yarım tavuk gogsu,1 dılım k.ekmegı,1 bardak ayran
4. SECENEK 5 kasık et sote veya 4 tane kofte 1 dılım k.ekmek 1 kase komposto
5.SECENEK 2 tane dolma ya 7-8 tane sarma 4 kasık yogurt bol salata ekmek yok.
6.SECENEK 1 tane karnıyarık kozleme 4 kasık bulgur pılavı 4 kasık yogurt bol salata

GECE.22.00 den sonra ıstedıgın kadar meyve ve 10 tane badem yada 3 cevız.
2.SECENEK 1 kase sutlu tatlı ve meyve.meyve ıftarda yemekle bırlıkte yenmeyecek.en 2 saat sonra.yemekler yemek kasıgıyla dolu dolu susuz koyulacak.catalla yavas yenılecek.

Aaa, çok iyi oldu bu liste; çok teşekkür ederiz.Ben de şunu şunu yiycem diye kurallı bir diyet yapmıyorum ama, bu tür listeler bir günde ve öğünde almamız gereken besin türleri ve yaklaşık miktarları açısından aydınlatıcı oluyor.

slm kızlar nasılsınız_?_
diyet listesini görünce çok mutlu oldum en azındam kafamızda bişeyler oturur bu şekilde sahurda ne yiyecegim konusunu çok sıkıntı yapmıştım ben iftarda zaten sadece çorba ve salata karpuz gibi seyler yemeyi planlıyorum

prenses peri, teşekkür ederiz canım :29: Aslında senin alışkın olduğun bir liste bu, bize katılıp sen de başlayabilirsin, Ramazan sonu bitiriyoruz biz de inşaallah :34:

esindrella maşaallah iyi gidiyorsun tatlım neler yapıyorsun bakalım bize de söyle :31:

Ya liste çok güzel, yapılamayacak bişey değil ama benim ailem normal doyacağımız kadar yesek bile bizi "hiç bişey yemiyorlar" diye gördükleri için onların yanında yemeğimi kaşıkla falan ölçsem beni afaroz ederler :89:

Yine de ölçüyü az çok anladım, çaktırmadan uygulanabilir :27:

Aaa, çok iyi oldu bu liste; çok teşekkür ederiz.Ben de şunu şunu yiycem diye kurallı bir diyet yapmıyorum ama, bu tür listeler bir günde ve öğünde almamız gereken besin türleri ve yaklaşık miktarları açısından aydınlatıcı oluyor.

rica ederim canım.bu listenin güzelliği ona göre yemek düşünmen.bugun sebze yemeği bugun bulgur pilavı deyip ona göre yapıyorsun..
slm kızlar nasılsınız_?_
diyet listesini görünce çok mutlu oldum en azındam kafamızda bişeyler oturur bu şekilde sahurda ne yiyecegim konusunu çok sıkıntı yapmıştım ben iftarda zaten sadece çorba ve salata karpuz gibi seyler yemeyi planlıyorum

canım zaten akşama kadar oruçlu olacaksın sadece çorba salata sağlık sorunlarına yol açabilir aman dikkatli ol :38:

Ne kadar vermiştiniz acaba bu listeyle ?:18:

gecen yıl diyetisyen vermişti bu listeyi.hatırlamıyorum malesef ama ramazanı çok kolay atlattıgımı ve bayramdaki kilomdan gayet memnun oldugumu hatırlıyorum.
prenses peri, teşekkür ederiz canım :29: Aslında senin alışkın olduğun bir liste bu, bize katılıp sen de başlayabilirsin, Ramazan sonu bitiriyoruz biz de inşaallah :34:

Ya liste çok güzel, yapılamayacak bişey değil ama benim ailem normal doyacağımız kadar yesek bile bizi "hiç bişey yemiyorlar" diye gördükleri için onların yanında yemeğimi kaşıkla falan ölçsem beni afaroz ederler :89:

Yine de ölçüyü az çok anladım, çaktırmadan uygulanabilir :27:

aslında bende bir yerlerden başlamak istiyorum.kurtulmak istiyorum bu kilolardan artık :5: ben eşimle olunca onuda kendime uydurdum.çorbamızı içip 15 dk tv izledik.ee o arada mide biraz doldugu için yemeklere saldırmıyorsun.haliyle sonrasındada yemeği az yiyorsun kolay hazmediyorsun.ben bir tek iftar davetlerinde zorlanmıstım.orda 15 dk bekleyemiyorsun.

prensesperi öncelikle hoşgeldin :)))

listeyi paylaştığın için çok teşekkür ederizzzzzzzzzz

yeni katılan arkadaşlarım sizde hoşgeldiniz.

kızlar bu arada tartıya daha çıkmadım ama 4 günlük dikkat etmem ve hareketim sonucunda yanlarımın biraz inceldiğini farekttiimmmm :66: :66:

prensesperi öncelikle hoşgeldin :)))

listeyi paylaştığın için çok teşekkür ederizzzzzzzzzz

yeni katılan arkadaşlarım sizde hoşgeldiniz.

kızlar bu arada tartıya daha çıkmadım ama 4 günlük dikkat etmem ve hareketim sonucunda yanlarımın biraz inceldiğini farekttiimmmm :66: :66:

hoşbulduk canım :16: rica ederim umarım liste işe yarar :16:

aslında haklısın prensesperi ama bi denicem salata çorba kötü hissedersem kendimi biraz bisier daha yerim tabi

Ayy benim yine ipin ucu kaçmaya başladı yaa :30: ben yemeyeceğim diye düşündükçe en güzel yemekler sıraya diziliyor her gün bi şekilde.. :18:

Yine bi 5 mil göründü bana, bu haftayı kilo alarak kapatmazsam iyidir.. :97:

Ayy benim yine ipin ucu kaçmaya başladı yaa :30: ben yemeyeceğim diye düşündükçe en güzel yemekler sıraya diziliyor her gün bi şekilde.. :18:

Yine bi 5 mil göründü bana, bu haftayı kilo alarak kapatmazsam iyidir.. :97:

Canım hep öyle olur zaten ben ne zaman diyete başlasam annem en sevdiğim yemekleri yapıyor ya da zorla gezmeye götürüyor sonra gelsin börekler gitsin kekler :56: Böyle bir durumla karşı karşıya kaldığımda hemen içine zorla sığdığım pantolanları ya da beni kendince kilolarımla rezil ettiğini sanan bi arkadaş var hemen o gözümün önüne geliyor daha bir hırslanıyorum :15:

Canım hep öyle olur zaten ben ne zaman diyete başlasam annem en sevdiğim yemekleri yapıyor ya da zorla gezmeye götürüyor sonra gelsin börekler gitsin kekler :56: Böyle bir durumla karşı karşıya kaldığımda hemen içine zorla sığdığım pantolanları ya da beni kendince kilolarımla rezil ettiğini sanan bi arkadaş var hemen o gözümün önüne geliyor daha bir hırslanıyorum :15:

ayy sadece evde, gezmede olsa yine iyi, başladım başlayalı iki güne bir dışardayız yemekte, dün gece abim 23.30'dan sonra dondurma almış gelmiş hepimize ayrı ayrı, ben de dondurma görmeyeyim :52: oluyorum zaten.. dayanamadım onu yedim, bugün yine yemek yemeye taaa nereye gittik.. gel de yeme.. :44:

Günaydın hanımlar:3: bugün rejime başlayalı tam bir hafta oldu tabi ki benim için tartılma zamanı demek

56.6 başlangıç kilom bugün ise 54.7 çıktım yaklaşık iki kilo vermişim :66:

ayy sadece evde, gezmede olsa yine iyi, başladım başlayalı iki güne bir dışardayız yemekte, dün gece abim 23.30'dan sonra dondurma almış gelmiş hepimize ayrı ayrı, ben de dondurma görmeyeyim :52: oluyorum zaten.. dayanamadım onu yedim, bugün yine yemek yemeye taaa nereye gittik.. gel de yeme.. :44:

Canım şu yaz günleri de dondurmasız çekilmiyor ben itiraf ediyorum her gün yiyorum valla :78:

Günaydın hanımlar:3: bugün rejime başlayalı tam bir hafta oldu tabi ki benim için tartılma zamanı demek

56.6 başlangıç kilom bugün ise 54.7 çıktım yaklaşık iki kilo vermişim :66:

tebriklerrr canımm:65: çok ii vala bi haftada 2 kilo kaldııı 7 haftamız inş. zafere erişcez
kayıtcımm seni çok ii anlıyorum sanki bütün herkes el birligi yapmış da bizim diyeti sabote eder nitelikteler valla arada kaçırdıgımız oluyo ama toparlanıp devam dicez artık

Back