Hakikaten benim yaptığım bile baya terletti.. Aslında sol üst bacağımda hafif bir çekme, sızı, acı, artık adı neyse değişik bir şey oluştu benim ama görmezden geliyorum
Canım 5 mil olanı nereden indirdiğini özelime yazabilir misin benim mesaj sayım 100 olmadığından ö.mesaj yazamıyorum. Nette aradım aradım yok :44:
hemen gönderiyorum canım
Canım ya, link çalışmıyor, daha doğrusu ortasında ................ olmuş, o yüzden ulaşamıyorum sayfaya
günaydınnnnn güzellerrrrrr kahvaltımı yaptımm suyumu içtim güzelcene sporumuda yaptımm dışarı çıkcam birazdannn gezmelere gideyim biraz
dimi amaaa gezme hakkını kazandımm,dün sende ben gibi biraz fazla kaçırmışsın okudummmbugün durumlar nasıl_?_
arkadaşlar benide aranıza alırmısınız gerçi benim kilom sizlerden çok fazla ama bu kliolardan artık bıktım bel fıtığı problemi başladı inat ettim vericem bu kiloları hayatımın hiç bir döneminde bu kadar kilolu olmadım motivasyona ihtiyacım var 1 haftadır az yiyerek günde 3 fincan yeşilçay içerek 2 kilo verdim inşallah gerisi gelir arkadaşlar hepinize başarılar
Tabi ki canım ne demek hoşgeldin
Zaten biz de başayalı 1 hafta oldu, sen de öyle başlamışsın ne güzel aynı süredeyiz
Ama bir farkla, biz 1 kilo verdik sen 2 vermişsin maşaallah :26:
Hadi bakalım gazan mübarek olsun hepberaber mutlu sona gidiyoruzzzz
arkadaşlar benide aranıza alırmısınız gerçi benim kilom sizlerden çok fazla ama bu kliolardan artık bıktım bel fıtığı problemi başladı inat ettim vericem bu kiloları hayatımın hiç bir döneminde bu kadar kilolu olmadım motivasyona ihtiyacım var 1 haftadır az yiyerek günde 3 fincan yeşilçay içerek 2 kilo verdim inşallah gerisi gelir arkadaşlar hepinize başarılar
herkese merhaba...
bugün tesadüfen rastladım sizlere ben de hikayemi anlatmak istiyorum beni de aranıza alırsanız çoook sevinirim.
hayatımda bir tek üniversite sınavına hazırlanırken önüne geçememiştim kilolarımın. o zamanlar 60'ı geçmiştim sanırım şu an tam hatırlamıyorum. bu arada boyum 1.70... sonraki yıllarda zayıfladım spor yaparak tabi. evlendiğimde 51 kiloydum uzun yıllar bu kiloyu korudum. 5-6 ay öncesine kadar da bu kilodaydım. ama depresyon yaşadım ve kilom azar azar artmaya başladı. geceleri kendimi buzdolabının önünde bulmak gibi bir alışkanlık gelişti ki bu sürede 7-8 kilo aldım. bugün tartıldım 58 kilo geldim. yeniden eski kıyafetlerimi giymek istiyorum. bunu birlikte yapabiliriz diye düşündüm. 26 ağustosta evlilik yıldönümümüz var benim 5 haftaya yakın bir zamanım kaldı o gün sevdiğim kıyafetimi giymek ve kendimi kuş gibi hissetmek istiyorumşafak sayarsak 32 gün kalmışşşş:76:
Kızlar merhaba, sanırım herkes yavaş yavaş kilo vermeye başladıBen de 2 gündür çok kaçırdığım halde vermeye devam ediyorum.Bugün 68 çıktım. Hergün leslie 1 mil yapıyorum ısınmışken hiç ara vermeden birkaç göbek bacak kalça hareketi yapıyorum sıkılaşmak için.Herkes zaten çok zayıfsın diyor, çok öfkeleniyorum o zaman.Diyet yapmıyorum ki! sağlıklı beslenmek istiyorum sadece.Bir kaç yıldır kilo artışı yaşadığıma göre, şu an zayıf da görünsem ileride böyle devam edersem hoş sonuçlarla karşılaşmayabilirim değil mi ama? Neyse ben bundan sonra böyle hafif egzersizleri hayatımdan çıkarmamayı düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?