canım ben slim e başlamadım.artık başlarmıyım bilmiyorum çünkü oryantal aerobic hem eğlencili geldi bana hemde etkili.ama benim karnım filan hiç ağrımıyo yanmıyorda sadece kaburgalarım sızım sızım sızlıyo resmen.neden öyle oldu acaba?bu arada bugün itibari ile 5 dk. egzersileride yapıcam.arkasından streching oldu bitti:)
tebrikler canım.azmin hep böyle devam eder umarım.bakalım ben kilo verdim m bugün tartılıcam.regli dönemimdeyim ama olsun verirsem şimdi veriyorum zaten.
Tamam canım dediğim gibi oryantalin etkili olduğunu biliyorum inşaallah senden de güzel haberler bekliyoruz
farmasi çook teşekkür ederim
simorgh, tebrikler arkadaşım4 günde 700 gr Veeeee, bu da kupanız efendiiiiimmmm
Pekiiiii....... işte benim müjdeeeeemmmmm
Biliyorsunuz ben günde üç öğün tartılıyorumVe bir haftadır aç-tok baskül 55'te çakılmış kalmıştı :84:
(Hakikaten "bir hafta sabır" diyen arkadaşları gönülden tebrik ediyorum, bugün tam 7. günüm)
Veeeee, sabah kalktım tartıldım 54Hadi canımi dedim, indim-çıktım: 54
"Aman canım" dedim, "beni kandırıyon sen arkadaş" öğleyi bulmaz yine 55'i göstericen sen nasılsa..
Zaten moralim de bozuk ya bu kilo olayına, gittim bir güzel kahvaltımı yaptım karnımı doyurdum
Geldim, tabi durur muyum, bi daha tartıldım: yine 54
Arkadaşım bak benle oyun oynama, dedim, tartının ayarlarıyla oynadım, indim çıktım indim çıktım: 54
Ve şöyle oldum tabi:
Durun küffara inat bir daha tartılayım
Doğrusunu isterseniz 54'ten bile bir çizik az gösteriyor
Bizdeki baskül şu eski çizgi çizgi olanlardan ve gram vs göremiyorum, eski basküllerden.. Doğru tartıyor biliyorum da hassas değil.. Bu aralar pek dışarı çıkmıyorum ama çıkarsam bir yeni baskül bakayım
Ayyyyy nasıl sevindim yaa
inşallah ama bu kaburgamın bu kadar ağrıması normalmi acaba?
tebrikler canım.azmin hep böyle devam eder umarım.bakalım ben kilo verdim m bugün tartılıcam.regli dönemimdeyim ama olsun verirsem şimdi veriyorum zaten.
farmasi çook teşekkür ederim
simorgh, tebrikler arkadaşım4 günde 700 gr Veeeee, bu da kupanız efendiiiiimmmm
Pekiiiii....... işte benim müjdeeeeemmmmm
Biliyorsunuz ben günde üç öğün tartılıyorumVe bir haftadır aç-tok baskül 55'te çakılmış kalmıştı :84:
(Hakikaten "bir hafta sabır" diyen arkadaşları gönülden tebrik ediyorum, bugün tam 7. günüm)
Veeeee, sabah kalktım tartıldım 54Hadi canımi dedim, indim-çıktım: 54
"Aman canım" dedim, "beni kandırıyon sen arkadaş" öğleyi bulmaz yine 55'i göstericen sen nasılsa..
Zaten moralim de bozuk ya bu kilo olayına, gittim bir güzel kahvaltımı yaptım karnımı doyurdum
Geldim, tabi durur muyum, bi daha tartıldım: yine 54
Arkadaşım bak benle oyun oynama, dedim, tartının ayarlarıyla oynadım, indim çıktım indim çıktım: 54
Ve şöyle oldum tabi:
Durun küffara inat bir daha tartılayım
Doğrusunu isterseniz 54'ten bile bir çizik az gösteriyor
Bizdeki baskül şu eski çizgi çizgi olanlardan ve gram vs göremiyorum, eski basküllerden.. Doğru tartıyor biliyorum da hassas değil.. Bu aralar pek dışarı çıkmıyorum ama çıkarsam bir yeni baskül bakayım
Ayyyyy nasıl sevindim yaa
daisy, moralini bozma canım yaa, dersler insanı masaya bağlıyor işte ne yaparsın.. bi de insan bir şey üzerinde çalışırken bişeyler yiyor ister istemez (yazar burada kendinden bahsediyor) inşaallah verirsin canım yaa sıkma canını en azından vakit buldukça egzersiz yap
simorgh, ben bugün şehir dışındaydım, ben olmayınca çene çalan olmamış heralde konuda
Ben de bugün biraz mecburiyetten kalorisi yüksek şeyler yedim ama biraz dinleneyim sonra leslie ile 5 mil yapayım diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?