Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sekiz Haftada Zayıflama Deneyimlerimiz
- Konu Sahibi kayit
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?günaydın kızlar kalorisiz bir gün dilerim
amin cnm............
saolun kızlar bugün iiyim Allaha şükür klima çarptı herhalde dünde ne bişi yemek istedi canım nede spor yaptım durum eşit yani
aşk olsun simorg hani beraber zayıflıyorduk nie bana kalori aldırıyosun ama sen
geçmiş olsun cnm bende 3 gündür yerimde sayıyorum adet oldum sürekli bir şeyler yemek istiyorum çok canım sıkkın:84:adetim bitsin sıkı rejime devam ramazanda da durmak yok inşallah
tünaydın hanımlar Eki Görüntüle 231813
Eklentiler
Son düzenleme:
saolun kızlar bugün iiyim Allaha şükür klima çarptı herhalde dünde ne bişi yemek istedi canım nede spor yaptım durum eşit yani
aşk olsun simorg hani beraber zayıflıyorduk nie bana kalori aldırıyosun ama sen
Canım ben hiç kilo almanı ister miyim biz bu yola beraber baş koyduk,anca beraber kanca beraber:92:
geçmiş olsun cnm bende 3 gündür yerimde sayıyorum adet oldum sürekli bir şeyler yemek istiyorum çok canım sıkkın:84:adetim bitsin sıkı rejime devam ramazanda da durmak yok inşallah
saol canımmm geçti şükür benim ama seninde biter bitmez eski tempo tam gaz devam ediyoruzzz
iyi geceler kızlar bugün çok sessiz olmuş topik ben biraz rahatsızdım giremedim kendimde güç bulunca hemen bakayım dedim ama kimsede bi degişiklik yok galiba neyse ben gidip yatayım tekrar heipinize iyi geceler
dün bnm evlilik yıl dönümümdü.. eşim yemek düzenlemiş... akşamın 9 unda 3 tane kızarmış balığı yuttum..masamızda değer verdiğimiz misafirlerimizde vardı onlar yesin diye bende löp löp yedim valla.. bu sayfadan uzaklaştığımda şaşırıyorum kendimi ama allahtan boğaz ağrısı varda diğer zamanlarda sadece su içmek istiyorum... bugün hele ağzımı kıpırdatıp bişey yiycek halim yok )
ramazanda gelecek çok heycanlıyım.. arkadaşın burda paylaştığı listeyle tok oruç tutacağıma inanıyorum bu arada bende 1 kg vermişim ,, hemde sabah değil şimdi tartıldığımdaaa :))))))))))))))))))))
kızlarr bu arada posta posta yazıyorum bağılşlana...
geçen gün annemin eski bir tanıdığına gittik.. kadıncağızda karaciğer yağlanması varmış.. sabah uyandığında 2 veya 3 cevizi bir bardak kaynamış suya kırıp atıyomuş.. sonra 10 15 dk bekledikten sonra içiymuş ve cevizlerin içlerinide yemiş.. bunu içtikten yarım saat sonra kahvaltı yapıyormuş. ama her zaman kepekli veya tam tahıllı ekmek yemiş.. kadın balık etli kiloluda bayağı ama yan tarafları erimiş..bende çok şükür karaciğer yağlanması falan yok ama normal olarak zayıflamak için yapılırmı acaba hiç duydunuzmu böyle bişer??
birde geçtiğimiz iki kandilde bayan oruç tutmuş sahurda yaptım bu şekilde hiç acıkmadım dedi
geçen gün annemin eski bir tanıdığına gittik.. kadıncağızda karaciğer yağlanması varmış.. sabah uyandığında 2 veya 3 cevizi bir bardak kaynamış suya kırıp atıyomuş.. sonra 10 15 dk bekledikten sonra içiymuş ve cevizlerin içlerinide yemiş.. bunu içtikten yarım saat sonra kahvaltı yapıyormuş. ama her zaman kepekli veya tam tahıllı ekmek yemiş.. kadın balık etli kiloluda bayağı ama yan tarafları erimiş..bende çok şükür karaciğer yağlanması falan yok ama normal olarak zayıflamak için yapılırmı acaba hiç duydunuzmu böyle bişer??
birde geçtiğimiz iki kandilde bayan oruç tutmuş sahurda yaptım bu şekilde hiç acıkmadım dedi
selam kızlar
dün akşam kayınvalidemler geldiler.bahçelerinden meyve sebze kilo kilo getirmişler sağolsunlar.15 kg vişne vardı ayıklayıp yıkayıp dondurucuya atmam 02,00 yi buldu.bugun sersem gibiyim.iş görüşmem vardı ona gittim.bugun kaçamagım yok.diyet güzel gidiyor gibi.bide leslie ye başlayabilsem süper olacak
daisy86 eşinle birlikte nice güzel,mutlu yıllar dilerim
dün akşam kayınvalidemler geldiler.bahçelerinden meyve sebze kilo kilo getirmişler sağolsunlar.15 kg vişne vardı ayıklayıp yıkayıp dondurucuya atmam 02,00 yi buldu.bugun sersem gibiyim.iş görüşmem vardı ona gittim.bugun kaçamagım yok.diyet güzel gidiyor gibi.bide leslie ye başlayabilsem süper olacak
daisy86 eşinle birlikte nice güzel,mutlu yıllar dilerim
- 17 Temmuz 2011
- 476
- 435
- 108
daisy nice mutlu yıllara canımcığım, balıktan bişey olmaz afiyet olsun, yemek yemek istememen ise çok güzel, ah bi de benim canım istemese
uykucu şirin bilgilerini ekliyorum canım, Rabbim bağışlasın bebeğini de inşaallah..
simorgh canım, lislieyi ben de yapıyorum ama hiç pıt pıt yağ patlaması hissetmedim henüz Ama su içinde kaldığım doğru
Ben de geçen ay oruç tutmuştum bikaç gün, günler daha uzun olmasına rağmen öyle mahvetmiyor insanı, oruç yormuyor öyle merak etmeyin.. Gerçi çalışan arkadaşlara nasıl olur bilmiyorum, Allah bir kolaylığını verir inşaallah.. Cevizli suyu ise bilmiyorum, ben içebilsem hayıt tohumu içeceğim, çok iyi bir bitki ama üşeniyorum yaa zaten ballı-sirkeli su, leslie, o-bu derken günümün yarısı kendimle uğraşırken geçiyor :26:
uykucu şirin bilgilerini ekliyorum canım, Rabbim bağışlasın bebeğini de inşaallah..
simorgh canım, lislieyi ben de yapıyorum ama hiç pıt pıt yağ patlaması hissetmedim henüz Ama su içinde kaldığım doğru
Ben de geçen ay oruç tutmuştum bikaç gün, günler daha uzun olmasına rağmen öyle mahvetmiyor insanı, oruç yormuyor öyle merak etmeyin.. Gerçi çalışan arkadaşlara nasıl olur bilmiyorum, Allah bir kolaylığını verir inşaallah.. Cevizli suyu ise bilmiyorum, ben içebilsem hayıt tohumu içeceğim, çok iyi bir bitki ama üşeniyorum yaa zaten ballı-sirkeli su, leslie, o-bu derken günümün yarısı kendimle uğraşırken geçiyor :26:
- 17 Temmuz 2011
- 476
- 435
- 108
uykucuşirin, bilgilerin 1. sayfadaki listede tatlım
Bu arada hanımlar Pazar günü kiloları yazıyoruz hadi bakalım hazır olun
bir haftadır homini gırtlak yiyorum ben, iki günde 1 kilo verebilir miyim acaba
ayy az önce baktım ben başlayalı 12 gün olmuş resmen, miller on günde 5-6 kilo veriyor ben daha 1 kilo verdim :26:
neyse ben bir leslie'yi görüp geleyim
Bu arada hanımlar Pazar günü kiloları yazıyoruz hadi bakalım hazır olun
bir haftadır homini gırtlak yiyorum ben, iki günde 1 kilo verebilir miyim acaba
ayy az önce baktım ben başlayalı 12 gün olmuş resmen, miller on günde 5-6 kilo veriyor ben daha 1 kilo verdim :26:
neyse ben bir leslie'yi görüp geleyim