- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
-
- Konu Sahibi KirazHanim
suyu az iciyorum isyerinde 2l yi zorluyorum fakat evde olunca aklima bile gelmiyor.
ara ögün yapmiyorum aslinda pek ama diyetisyen yapmam gerektigini söylemisti - meyve, kuru yemis gibi seyleri önermisti ona dikkat edeyim bakalim.
mezura ile hic ölcüm yapmadim olabilir haklisiniz.
Nasıl gaza geldimmm şimdi
Kizlargenel olarak şöyle diyeyim sporHer sabah evden çıkarken karar alıyorum bugün akşam yürüyüş yapaağım diyorum. ama akşam oluyor ev gelip yemek yiyorum daha dışarı falan çıkmak istemiyorum böyle hantallaşmış bir hayat istemiyorum. Spor salonuna yazıldım geçen sene çok dadüzgün gittim 3 ay ama sanırım program hatası verdiğim yağ kadar kas kütlem oldu. Gram azalmadı tartıda. Tabi şimdi yine eski halime döndüm. Önümüzde kış soğukta hiç yürümek istemeyecek canım biliyorumspora da gitmek sıkıntılı eve gel yemekle ilgien et çocuıun gönlünü yap derken epey geç bir saat oluyor
Bi kaç yoruma istinaden; benim tatlı krizlerimin kurtarıcısı muz ve fıstık ezmesi.
Fıstık ezmesini de evde kendim çekiyorum.
Yarım kilo veya daha fazla tuzsuz fıstık alıyorum, kabuklarını temizledikten sonra atıyorum mutfak robotuna.Cok iyimis
Ben fistik ezmesi seviyorum ama icerigine bakinca eklenen bir bilmedigim madde bile beni sogutuyor
Evde nasil cekiyorsun, makinan var galiba
Cok iyi fikir ama ya
Ben de bugün alayim hatta canim cekti
Ama evde yapimi cok daha iyi geldi kulaga ama su an imkanim yok
Oruç tutmakta gerçekten yeniden motive olmak için çok iyi bi yol :)Merhaba konunuz gercekten ilgi cekici ve bende katilmaya karar verdim. zaten bi suredir diyetteyim ama kacamaklarim cok.oluyo .suan vorc oruclarim var onlari tutmaya basladim.su durumda bende katilabilirim sanirim.
evet en azindan daha dikkatli olurum diye dusunuyorum zaten sabahlari yuruyusumude yapiyorum.
Oruç tutmakta gerçekten yeniden motive olmak için çok iyi bi yol :)
Ev yapımı tarifler var , mesela hurma arasına fıstık ezmesi, muzu kakaoya bulamak , evde çikolata yapımı bile var :)Tatlı krizlerine giriyorum ben yaa.
Sigara alkol gibi olmuş şeker ben de.
Nasıl kurtulacağım bilmiyorum.
Tamam canım deniem. Sporun hareketli yaaşmın mutlulukla ilşikisi kesn var buna inanıyorum. bu şekilde sanki sürekli bunalım mı bir halim var gibi biliyorum. ama ne zaman spor yapsam hormonlar çoşuyor bence böyleEvde platese basla, bir de soguk sicak deme cik yani.
alisinca birakamiyor insan
Ben yürüyüse cikarim ne kadar yorgun olursam olayim
Bir baslasan gerisi gelir, ve saglik olarak da sana cok iyi gelir
Kolay kolay hastalanip düsmem ben, kolay da yorulmam kondisyonum cok iyi
Ve arti olarak mutlu da ediyor
Bir baslayin derim ben
Yarim saat en azindan cik yürü tak kulakliklari
afiyet olsun :) ben de çok severim. Kabuklarıyla yemeniz daha iyi olmuş. Ama vücud onu bildiğin toz şekerden farklı algılamıyor işte. O da glikoz bu da. Ve patates daha çabuk kana karışıp, insulin salgılanmasına sebep. O yüzdendir, koca bir kumpir yerim, yerken tıkanır bitiremem bile, ama 30 dk geçmez ben yine açDün fırına patates sürdüm dışıonı yıkayıp tuzladım sadece kabuklu patartes yanına da köyden gelen çökelek peynirimiz misss gibi yedik valla akşam yemeği yerine
Tamam canım deniem. Sporun hareketli yaaşmın mutlulukla ilşikisi kesn var buna inanıyorum. bu şekilde sanki sürekli bunalım mı bir halim var gibi biliyorum. ama ne zaman spor yapsam hormonlar çoşuyor bence böyle
Lesli ne ben ilkkez duyuyorumKizlargenel olarak şöyle diyeyim spor
salonuna inanın gerek yok.2 ay düzenli Leslie yapın haftada 3 kez yapsanız yeterli, YouTube Leslie yazınca karşınıza çıkıyor zaten
Bu egzersiz yağ yakmaya, incelmeye birebir
Özellikle simit ve üst bacağından şikayetçi olanların denemesini öneririm
Teşekkür ederim.afiyet olsun :) ben de çok severim. Kabuklarıyla yemeniz daha iyi olmuş. Ama vücud onu bildiğin toz şekerden farklı algılamıyor işte. O da glikoz bu da. Ve patates daha çabuk kana karışıp, insulin salgılanmasına sebep. O yüzdendir, koca bir kumpir yerim, yerken tıkanır bitiremem bile, ama 30 dk geçmez ben yine aç
Bari akşam 5 ten sonra böyle şeyler yememeye çalışın. Sonra karaciğer yağlanıyor ve bu bir sürü ciddi hastalığa daha davetiye çıkarıyor
Walk with Leslie yazın youtube'a, süper videoları var. Eğlenceli kalori yakıyorsun. tüm vücud çalışıyor.Lesli ne ben ilkkez duyuyorum
Lesli ne ben ilkkez duyuyorum
Açıkhavada yürümek daha fazla yağ yaktırır her zaman (spor hocamdan öğrenmiştim bunu) fakat dışarıya çıkılamadığı zamanlarda Leslie iyi bir seçenek.Walk with Leslie yazın youtube'a, süper videoları var. Eğlenceli kalori yakıyorsun. tüm vücud çalışıyor.
karataycı mısın hayatım? Yanıma gelMadem bildirim gelmiş, ortaya bi bomba bırakıp gideyim.
Ekmek de şeker, patates de, pirinç de. Bunların rafine şekerden hiç farki yok. Hatta patatesin glisemik indeksi bildiğin çay sekerinden fazla. Yani glikoza dönüşüp kana karışması daha hızlı. Tam buğdayın da beyaz ekmeğe göre hiç bir avantaji yok aslında. Bunları da bırakmayan "şekeri" bıraktım demesin.
Madem bildirim gelmiş, ortaya bi bomba bırakıp gideyim.
Ekmek de şeker, patates de, pirinç de. Bunların rafine şekerden hiç farki yok. Hatta patatesin glisemik indeksi bildiğin çay sekerinden fazla. Yani glikoza dönüşüp kana karışması daha hızlı. Tam buğdayın da beyaz ekmeğe göre hiç bir avantaji yok aslında. Bunları da bırakmayan "şekeri" bıraktım demesin.
Şekersiz beslenmede de patates, pirinç, beyaz unla yapılan hiçbir şey yok..karataycı mısın hayatım? Yanıma gelEkmeğin pirinçin makarnanın olduğu yerde şekersizlikten bahsedemeyiz değil mi ama
Siz tariflerini biliyor musunuz?Ev yapımı tarifler var , mesela hurma arasına fıstık ezmesi, muzu kakaoya bulamak , evde çikolata yapımı bile var :)
O zaman bi ev yapımı çikolata tarifi vereyim.buna resmen sabotaj denir ama