ŞEKERSİZ BESLENME için birbirimize destek olalım

Nasıl gaza geldimmm şimdi
Kizlargenel olarak şöyle diyeyim spor
salonuna inanın gerek yok.2 ay düzenli Leslie yapın haftada 3 kez yapsanız yeterli, YouTube Leslie yazınca karşınıza çıkıyor zaten
Bu egzersiz yağ yakmaya, incelmeye birebir
Özellikle simit ve üst bacağından şikayetçi olanların denemesini öneririm

Bi kaç yoruma istinaden; benim tatlı krizlerimin kurtarıcısı muz ve fıstık ezmesi.
Fıstık ezmesini de evde kendim çekiyorum.

Cok iyimis
Ben fistik ezmesi seviyorum ama icerigine bakinca eklenen bir bilmedigim madde bile beni sogutuyor
Evde nasil cekiyorsun, makinan var galiba
Cok iyi fikir ama ya
Ben de bugün alayim hatta canim cekti
Ama evde yapimi cok daha iyi geldi kulaga ama su an imkanim yok

Merhaba konunuz gercekten ilgi cekici ve bende katilmaya karar verdim. zaten bi suredir diyetteyim ama kacamaklarim cok.oluyo .suan vorc oruclarim var onlari tutmaya basladim.su durumda bende katilabilirim sanirim.

Yarım kilo veya daha fazla tuzsuz fıstık alıyorum, kabuklarını temizledikten sonra atıyorum mutfak robotuna.
Sabırla yavaş yavaş, makinanın motorunu yakmadan yağı çıkana kadar çekiyorum, hepsi bu kadar.

Tamam canım deniem. Sporun hareketli yaaşmın mutlulukla ilşikisi kesn var buna inanıyorum. bu şekilde sanki sürekli bunalım mı bir halim var gibi biliyorum. ama ne zaman spor yapsam hormonlar çoşuyor bence böyle

Dün fırına patates sürdüm dışıonı yıkayıp tuzladım sadece kabuklu patartes yanına da köyden gelen çökelek peynirimiz misss gibi yedik valla akşam yemeği yerine
afiyet olsun :) ben de çok severim. Kabuklarıyla yemeniz daha iyi olmuş. Ama vücud onu bildiğin toz şekerden farklı algılamıyor işte. O da glikoz bu da. Ve patates daha çabuk kana karışıp, insulin salgılanmasına sebep. O yüzdendir, koca bir kumpir yerim, yerken tıkanır bitiremem bile, ama 30 dk geçmez ben yine aç

Bari akşam 5 ten sonra böyle şeyler yememeye çalışın. Sonra karaciğer yağlanıyor ve bu bir sürü ciddi hastalığa daha davetiye çıkarıyor

Lesli ne ben ilkkez duyuyorum

Teşekkür ederim. ama artık dikkaet edeceğim bu kesin

karataycı mısın hayatım? Yanıma gel Ekmeğin pirinçin makarnanın olduğu yerde şekersizlikten bahsedemeyiz değil mi ama

karataycı mısın hayatım? Yanıma gel Ekmeğin pirinçin makarnanın olduğu yerde şekersizlikten bahsedemeyiz değil mi ama
Şekersiz beslenmede de patates, pirinç, beyaz unla yapılan hiçbir şey yok..

buna resmen sabotaj denir ama
O zaman bi ev yapımı çikolata tarifi vereyim.

Malzemeler
1 kasik hindistan cevizi yagi - eritin
1 bucuk kasik kakao - eger yogun kakao tadi seviyorsaniz fazla koyun.
-
1 cay kasigindan az - ya da size kalmis- tatlandirici
- hindistan cevizi parcaciklari
- badem parcaciklari goz karari
- bunlari guzel karistirip, yagli kagida dokun, ve dondurucuya koyun. Eger guzel buzluk kaplariniz varsa onlara da dokebilirsiniz. ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…