ŞEKERSİZ BESLENME için birbirimize destek olalım

Ben önceden Karatay severdim ama artık sevmiyorum , savunanlar tabiki olabilir saygı duyuyorum ama ben ekmeği kesmem açıkçası, ekmeği kesmek bana bugüne kadar hiç iyi geri dönüş yapması tabi bünye isi

aynen, yapılamaz sanıyorsun ama şekerle ekmeği aynı anda kesmek lazım. Çünkü anca böyle yaptığında o şeker isteği köreliyor. Ben 1 ay sonunda şekerli hiç bir yiyeceği gıda olarak bile algılamıyordum. Pastanın alası önüme gelsin, bir strafor parçasından farkı yoktu benim için.

Ayıp olmasın diye içtiğim seyreltilmiş meyve suyu, az kala salonun ortasına kusmama sebep olacaktı.

Undan ve şekerden beraber vazgeçince vücud arınıyor. Inanmayan kendi deneyip görsün 3 hafta.

Sen başladın mı canım. Beraber başlayalım bakalım kaç gün devam edeceğiz
Katılıyorum sana. O kadar spor salonuna gittim etki etmedi çok ta ki evde leslie başladım rahat rahat takıldım kilolar gitti.
Kesinlikle , yürüyüşten daha çok kası çalıştırıyor bu . Eğer yapmak isteyen olursa bir topik açalım orda devam edelim Leslie icin KirazHanim

Şuraya bende tatlı krizi önleyici tarif bırakıyım :)

4 adet havuç
7 yemek kaşığı hindistan cevizi tozu (yoksa kullanmayabilirsiniz çok büyük bi fark olmuyor kullanmadığınızda)
1 su bardağı blenderize yulaf veya hindistan cevizi unu
10 adet hurma

havuçlar rendelenir hurmaları biraz suda bekletip yumuşattıktan sonra blanderdan geçirilip püre haline getirilir yulaf da blanderda un haline getirildikten sonra tüm malzemeler karıştırılıp küçük toplar yapılır bu tariften toplamda 20-24 tane çıkıyor ara tatlı istediğinizde ara öğünleriniz de boyutuna göre 1 veya 2 tane kahvenin yanında tüketebilirsiniz :)

Bunu deneyeyim teşekkürler canım

Ben inşallah doğumdan sonra yaparım valla :)

Ben önceden Karatay severdim ama artık sevmiyorum , savunanlar tabiki olabilir saygı duyuyorum ama ben ekmeği kesmem açıkçası, ekmeği kesmek bana bugüne kadar hiç iyi geri dönüş yapması tabi bünye isi
yani ben de karatay sevdiğimden savunduğumdan değil de işte mantığı çok gelişmiş beslenme programlarıyla uyuyor. Karatay yaptım zamanında çok zorlandım. Daha sonra başka diyetler yaptım hatta burada bir konum var 17 gün diyeti diye. Onda da mesela ekmek hiç yoktu. Ve ne zaman ekmeksiz ve şekersiz bir diyet yapsam hep güzel sonuçlar aldım. Ben hipoglisemik'im bir de yani şekerim düşüyor bayılıyorum falan. Ama o sıfır şekerli diyetlerde belki inanmayacaksın ama ilk 3 gün hariç hiç şekerim düşmedi. yani biz o ekmeği bir lokma bile yesek kan şekerimiz direk yükseliyor, sonra başka yemediğimizde tekrar düşüyor ve canımız ekmekli şekerli şeyler istiyor ve kendimizi iyi hissedemiyoruz. Ama hiç yemediğimizde vücudumuz denge kuruyor şekerimiz hiç yükselmediği için hiç düşmüyor da ve canımız tatlı istemiyor (çikolataya bön bön baktığım zamanları bilirim). bilmiyorum mantığı anlatabildim mi? Yani ben de ekmeksiz yapamam derdim ama yapılıyormuş hem de daha iyi yapılıyor. 1 hafta bile olsa denemeni tavsiye ederim dediğimi anlayacaksın 3 günden sonra canım.

ınsta da sayfayı takip ediyorum bende ketojenik beslenmeye önem veriyorlar :)
doğru bir paylaşım . şeker olarak düşünmezsek gluten hassasiyeti olanlarında tam buğday tüketmemeleri gerekli çölyak hstalarına zaten yasak bu grup . buğdaygillerden olan şeyleri gereğinden fazla tüketmemek bağırsak ve beyin sağlığını koruyor alzheimer hastaları için özellikle komple çıkarıp ketoya dönmek hastalığa iyi geliyor tahıl beyinden biliyorum tabi yüzde yüz kanıtı yok

Haklısın canım , çikolata şuan benim içinde aynı durumda hatta diğer tatlılar icin de , ama hiç şeker olmadan da yapabilir miyim bilmiyorum mesela kuru kayısı vb

10 kilo verip kiloyu korumak ....
şekersiz bir hayata alışmıştım kendim yapıyordum çok şeyi nasıl oldu ise birden çaya kahveye şeker atmaya başladım pastalar yapmaya başladım . topiği görünce de neden tekrar yapmıyorsun dedim bugün geçti tabi çayıma şeker attım yarın bende sağlıklı bir adım atacağım :)

Haklısın canım , çikolata şuan benim içinde aynı durumda hatta diğer tatlılar icin de , ama hiç şeker olmadan da yapabilir miyim bilmiyorum mesela kuru kayısı vb
meyve ve kuru meyve günde bir porsiyon vardı benim diyetimde ama şu şekilde; beraberinde çok az tarçın ve bir miktar (yarım çay bardağı kadar süt genelde) protein gurubu tüketirsen şekerin fırlamıyor ve dolayısıyla yine düşmüyor o şekilde deneyebilirsin.

Öyle deneyelim bakalım , teşekkür ederim

Ben 20 günden fazla oldu bu şekilde beslenmeye gayret ediyorum..
Ayrıca haftanın 3 günü reformer pilates yapıyorum. Leslie benim için zor zamanların kurtarıcısı.. pilates paketim bittiğinde yürüyüşlere ağırlık vereceğim, o zaman yapabilirim.
şu an evet tam verdiğim 10 kiloyu koruyorum, ara ara alıyorum ama max 2-3 kg, sonra tekrar veriyorum..
benim amacım kilo vermek değil şu an vücudumdaki yağ oranını düşürmek, karın kaslarımı kuvvetlendirmek, çünkü hamile kalmak gibi bi planım var, sağlıklı olmak istiyorum.
bunun için 2 yıl önce 10 senelik sigara bağımlılığımdan kurtuldum.

bende tedavilerim için başlamıştım şeker diyetine sonuç alamadım o ayrı ama sağlığımı korudum az da .
reformer yapıyormuşsun karın kaslarını güzel çalıştırıyor bende 2 ay kadar gitmiştim .
bebek istiyorsan nacizane tavsiyem tavuk yeme organik olduğuna emin olduğun yerlerden al hemen pişiyorsa zaten hormonludur.

yemiyorum bile diyebilirim o kadar az.. ama artık daha özen göstereceğim bu organik olayına..

yemiyorum bile diyebilirim o kadar az.. ama artık daha özen göstereceğim bu organik olayına..
özel olcak tedavi mi olcksın yoksa doğal mı ?
her iki şekilde de 1 yk tahin tüketebilirsin yumurta kalitesine çok iyi geliyor özel tariflerde var işin içindeysen onları biliyorsundur zaten

özel olcak tedavi mi olcksın yoksa doğal mı ?
her iki şekilde de 1 yk tahin tüketebilirsin yumurta kalitesine çok iyi geliyor özel tariflerde var işin içindeysen onları biliyorsundur zaten
Henüz çalışmalara başlamadık, dolayısıyla nasıl olacak bilemiyorum, allahım doğal yollardan hayırlısını versin inşallah..
Ben öyle kendi kendime iyi bakmaya çalışıyorum sadece..
işin içinde sayılmam pek o yüzden
tahini çok severim ve 1 tatlı kaşığı falan tüketiyorum haftada 2-3 kez.

ALLAH kısa zamanda nasip etsin ..
her gün yiyebilirsin enerji de verir zaten spor yapıyorsun. gebelik düşündüğün aman karın çalışmak yerine uzun yürüyüşler ve squat yapabilirsin. her alandan birilerinden bilgi almaya çalıştım bana yaramadı umarım başkalarına yarar bu bilgiler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…