ŞEKERSİZ BESLENME için birbirimize destek olalım

Bagimlilik yapan seylerden vazgecmek kolay olmuyor, ben nedense ona bagladim
Bol su ic spor yap dengele kendini
Belkide olabılır valla tam kalkıp çikolata yemek üzereydim ki topik karşıma çıktı vazgeçtim bide benım insülin direncim yüksek

Bende bugün diyete başladım ekmeği kesmek istiyorum ama çok zor ekmeksiz doymuyorum ki.Dogumdan sonra bariz bir kilom kalmadı 65 kiloyum suan.ama göbeğim hala çok büyük.Gobegimin erimesi icin ne yapabilirim kizlar?Bebeğim 10 aylik

Bugün şeker testi yaptım ve şekerim yüksek çıktı. Dr bebek için tehlikeli dedi. Bende bugünden itibaren başladım konu tam denk geldi :)

Şeker yok gıbı hayatımda, benımde sıkıntım tuz tuzlu sevıyorum, cocuklugumdan berı tuzlu bıskuvı, ekmegın uzerıne tuz, hep tuzlu. Kılo yapacak degıl ama sabahları parmaklarım şiş uyanıyorum

Bugün şeker testi yaptım ve şekerim yüksek çıktı. Dr bebek için tehlikeli dedi. Bende bugünden itibaren başladım konu tam denk geldi :)
Ay aman cok tehlıkelı cok, cok dıkkat etmenız lazım sakın ıhtmal etmeyınAllaha emanetsınız, saglıkla alırsınız ınsallah kucagınıza

Madem bildirim gelmiş, ortaya bi bomba bırakıp gideyim.
Ekmek de şeker, patates de, pirinç de. Bunların rafine şekerden hiç farki yok. Hatta patatesin glisemik indeksi bildiğin çay sekerinden fazla. Yani glikoza dönüşüp kana karışması daha hızlı. Tam buğdayın da beyaz ekmeğe göre hiç bir avantaji yok aslında. Bunları da bırakmayan "şekeri" bıraktım demesin.

Bende iki öğün yapıyorum ama gece gec yattığım için de ara öğün koyuyorum saat 22.00 gibi

Tatli krizleri gozunuzu donduruyorsa 2 dolu çk tarcinli sut icebilirsiniz.. bir de sabah oglen aksam ihlamur iciyorum ben seker krizlerimi bu sekilde kestim.

Konunuz hayırlı olsun. Hemen izlemeye alıyorum. Hepimize faydalı olacağına eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…