- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.233
-
- Konu Sahibi KirazHanim
makarna gördüm ama değişim listelerinde canım? bir de 2-4 dilim tam buğday ekmeği? o da şeker biliyorsun değil mi?Şekersiz beslenmede de patates, pirinç, beyaz unla yapılan hiçbir şey yok..
O zaman bi ev yapımı çikolata tarifi vereyim.
Malzemeler
1 kasik hindistan cevizi yagi - eritin
1 bucuk kasik kakao - eger yogun kakao tadi seviyorsaniz fazla koyun.
-
1 cay kasigindan az - ya da size kalmis- tatlandirici
- hindistan cevizi parcaciklari
- badem parcaciklari goz karari
- bunlari guzel karistirip, yagli kagida dokun, ve dondurucuya koyun. Eger guzel buzluk kaplariniz varsa onlara da dokebilirsiniz. ....
ayy işte bu harikaO zaman bi ev yapımı çikolata tarifi vereyim.
Malzemeler
1 kasik hindistan cevizi yagi - eritin
1 bucuk kasik kakao - eger yogun kakao tadi seviyorsaniz fazla koyun.
-
1 cay kasigindan az - ya da size kalmis- tatlandirici
- hindistan cevizi parcaciklari
- badem parcaciklari goz karari
- bunlari guzel karistirip, yagli kagida dokun, ve dondurucuya koyun. Eger guzel buzluk kaplariniz varsa onlara da dokebilirsiniz. ....
Mesela hurmaları suda bekletip rondoda içine kakao ve biraz ceviz veya fındık atarak çekebilirsin. İnanılmaz güzel oluyor, çikolata halt etsin :)Siz tariflerini biliyor musunuz?
Karatay, Umit Aktaş, Ayşegül Çoruhlu, hepsini çok severim. Bu ekolün Amerikan versiyonu da var, onlar da müthiş.karataycı mısın hayatım? Yanıma gelEkmeğin pirinçin makarnanın olduğu yerde şekersizlikten bahsedemeyiz değil mi ama
leslie ve 17 gün diyetiyle ben de 8 kg yakın vermiştim 2,5 aydaWalk with Leslie yazın youtube'a, süper videoları var. Eğlenceli kalori yakıyorsun. tüm vücud çalışıyor.
Ben tam buğday ekmeği yiyorum ve sekersize engel olduğunu düşünmüyorum ama ev yapımı. Birden hepsini kesmek mümkün değil ilk etapta rafine şeker kesilmeli bencemakarna gördüm ama değişim listelerinde canım? bir de 2-4 dilim tam buğday ekmeği? o da şeker biliyorsun değil mi?
Ne güzel.Mesela hurmaları suda bekletip rondoda içine kakao ve biraz ceviz veya fındık atarak çekebilirsin. İnanılmaz güzel oluyor, çikolata halt etsin :)
İkisi de tam buğday unlu olarak var..makarna gördüm ama değişim listelerinde canım? bir de 2-4 dilim tam buğday ekmeği? o da şeker biliyorsun değil mi?
Kesinlikle katılıyorumBen tam buğday ekmeği yiyorum ve sekersize engel olduğunu düşünmüyorum ama ev yapımı. Birden hepsini kesmek mümkün değil ilk etapta rafine şeker kesilmeli bence
Kesinlikle canim. Onu yeme bunu yeme olunca genelde bu beslenme şeklini bıraktıktan sonra kilolar hop geri geliyor. Bizler ne yazikki sadece diyeti yapıp kilo vermeye odakliyiz, ama diyet yapmaktan daha önemli bir olay var oda korumak .İkisi de tam buğday unlu olarak var..
Evet biliyorum şeker fakat ben her şeyin yapılabilir olanın yapılması gerektiğini düşünüyorum.
Yani bunları da çıkarırsak hayatımızdan psikolojik olarak çıkmaza gireriz, kaş yaparken göz çıkarırız.
Sağlıklı beslenmenin de sürdürülebilir olanı makbul bence.
ayrıca bu listeler benim değil bir diyetisyenin listeleri..
Ben hiç spor yapmadığdan bana fazla bile geliyorleslie ve 17 gün diyetiyle ben de 8 kg yakın vermiştim 2,5 aydaama belli bi zaman sonra yetersiz kalıyor leslie..
Çok tarif var canimn ben işlerim bitince atarım buraya güncel olarak :)Ne güzel.
Bilmiyordum bunu. Ben de stevia aldım ama tadı hiç hoşuma gitmedi.
yani tabiki beyaz ekmeğe göre daha masum ama şekersiz beslenmede o da olmuyor normalde.. Hatta abartayım biraz daha meyve de olmuyorBen tam buğday ekmeği yiyorum ve sekersize engel olduğunu düşünmüyorum ama ev yapımı. Birden hepsini kesmek mümkün değil ilk etapta rafine şeker kesilmeli bence
Ben tam buğday ekmeği yiyorum ve sekersize engel olduğunu düşünmüyorum ama ev yapımı. Birden hepsini kesmek mümkün değil ilk etapta rafine şeker kesilmeli bence
Geçen hafta bi diyetisyene gittim ölçüm yaptırmak için, bazı konularda da fikrini aldım.Kesinlikle canim. Onu yeme bunu yeme olunca genelde bu beslenme şeklini bıraktıktan sonra kilolar hop geri geliyor. Bizler ne yazikki sadece diyeti yapıp kilo vermeye odakliyiz, ama diyet yapmaktan daha önemli bir olay var oda korumak .
Katılıyorum sana. O kadar spor salonuna gittim etki etmedi çok ta ki evde leslie başladım rahat rahat takıldım kilolar gitti.Kizlargenel olarak şöyle diyeyim spor
salonuna inanın gerek yok.2 ay düzenli Leslie yapın haftada 3 kez yapsanız yeterli, YouTube Leslie yazınca karşınıza çıkıyor zaten
Bu egzersiz yağ yakmaya, incelmeye birebir
Özellikle simit ve üst bacağından şikayetçi olanların denemesini öneririm
Yapabileni ayakta alkışlarım ama benim yapabileceğim bir şey değil..
haklısın yapılabilir olanını yapma konusunda ama şeker olayında şöyle bir handikap var eğer çok az miktarda bile tüketirsen vücut şeker dengesini kurmakta zorlanıyor. Ketojenik diyet de dahil bir çook diyeti denemiş uygulamış biri olarak eğer bir diyete az miktarda şeker/karbonhidrat girerse gün içinde halsizlik ve şeker düşmesi olayını çözemiyorsun. Eğer tamamen çıkartırsan tam 3 gün sonra kendini diyet sırasında inanılmaz enerhik ve sağlıklı hissetmeye başlıyorsun ve yaptığın diyetin sana besin olarak çok yeterli olduğunu hissettiriyor vücut. Bunu kendi deneyimlerimden de yola çıkarak söylüyorum. Şimdi diyetisyenlerin bu şekilde (az da olsa şeker/kh içerikli) liste vermelerinin sebebi de şu insanlar listeye baktığında "ayy hiç ekmek yok ben bunu yapamam" demesinler diye açıkçasıİkisi de tam buğday unlu olarak var..
Evet biliyorum şeker fakat ben her şeyin yapılabilir olanın yapılması gerektiğini düşünüyorum.
Yani bunları da çıkarırsak hayatımızdan psikolojik olarak çıkmaza gireriz, kaş yaparken göz çıkarırız.
Sağlıklı beslenmenin de sürdürülebilir olanı makbul bence.
ayrıca bu listeler benim değil bir diyetisyenin listeleri..