ŞEKERSİZ BESLENME için birbirimize destek olalım

Ay aman cok tehlıkelı cok, cok dıkkat etmenız lazım sakın ıhtmal etmeyınAllaha emanetsınız, saglıkla alırsınız ınsallah kucagınıza
Aynen doktorda öyle dedi. Çok teşekkür ediyorum. İnşallah sende tuzu bırakır daha doğrusu azaltırsın canım. Yavaş yavaş olur bence

Çok tesekkur ederim boyle bir konu psylasiminda bulunduğunuz icin, elimize emeginize sağlik..

çikolata ahh.
nutella o kokusu yok mu beni benden alıyor.bir tür canavar oluyorum o kokuyu aldım mı.
google ye çikolata yazıp resimlerine bakıyorum.manyak gibi..görmek bile hoşuma gidiyor.

herkese Günaydin,

ben de cok düzenli saglikli sekersiz beslenmeye calisiyorum fakat hashimotoluyum bu yüzden kiloyu coooook zor veriyorum.
öneriniz varsa alabilirim.
umarim herkes güzel kilolar verir.
Her gün mutlaka 2 lt su, 1 fincan yeşilçay, öğünler arasında 4 saat boşluk,hareketli olmak, evde Leslie açıp yapabilir veya dışarıda yürüyüş yapabilirsiniz , tempolu yapmıyorsaniz 1 saat normal yürüyün eve gidince üstüne sorunlu bölge neresiyse ona calisin mesela. Hareket işi her gün olmasına gerek yok haftada 3 yeterli. Daha önce 13kg verdim tekrar aldım,şimdi tekrar başladım. Sağlıklı beslenme ne kadar önemliyse hareket de o kadar önemli. Abur cubur, beyaz un içeren her türlü gıda,rafine şeker içeren her türlü gıda yasak. Canim tatlı çekerse kuru kayısı yiyorum sadece. Bunları uygularsanız hasimatoya ragmen çok güzel kilo verirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…