Şekersiz 21 günüm ☆

Gunaydin guzel bir pazar gunu olsun insallah🙏 ben dun sabah omlet yedim aksam da kofte patlican salatasi ve cibes haslama yedim sonra da 2 hurma🙊dun tartildigimda 69.9dum hepsi yag degil ama 5 günde 2.1 kg vermişim.gunluk 7000 adim mutlaka atiyorum.bugun 6.gunum sanirim.genel olarak hic zorlanmiyorum, aksamlari yanimda surekli cikolata cips atistiran kocayi saymazsak🙄ama azimliyim bu sefer👊
Sorma yahu
Benim esim tatli kek kurabiyede diye dolaniyor bi tatli yapmaya ara bile verdirmiyor.
2 gundur yapmadim alt tarafi..
Abur cubur da yetmiyor yani.
Bugun kurabiye dusunuyorum bakalim ama hic agzima surmucem tabiki

17. Gunde 3 bucuk kilo vermisim..
ama vitaminleri almaya calistim mumkun oldugunca.. ( muz kivi badem ceviz, ve sebze yemekleri sebzeler )
ama ara siskinlikler yasadim. Vucut once bi alismaya calisiyor.
vazgecmeyin tartida eksiliyor muhakkak..
bazen 1 hafta ayni kiloda ciktiğim oldu..
👍 vucut alisiyor ve mideyi kucultuyor yavas yavas..
ben suan daha cabuk doyuyorum.
1 ay tatli yemeyi dusunmuyorum. Belki daha uzun sure.
Yaza daha hafif ve saglikli cikmak uzere şekere veda ✋

Sorma yahu
Benim esim tatli kek kurabiyede diye dolaniyor bi tatli yapmaya ara bile verdirmiyor.
Sorma yahu
O da bizim sinavimiz demek ki, Allah başımızdan eksik etmesin de🤣
Bugun dunden 300 gr fazla ciktim,dun kofte yediydim biraz fazla ondan galiba,her gun tartilmicam bundan sonra asabim bozuluyor.bugun de uzerinize afiyet bi migrenim tuttu feciydi yani.yurudum gene ama cok degil 5500 adim bu sefer.🏃‍♀️aksam da balik yiyecegim bol salata yapicam bikac cesit sabaha 400 kg cikarim herhalde😳 haftada 2 tartilcam artik pazartesi persembe.ya bi de tuvalete cikamiyorum ben eskisi gibi🙊 ona da bi form cayi denerim artik napiimm..bizden havadisler bu kadar,guzel bir haftaya baslayalim iyi dusunelim iyi olsun hersey..

• Beğen
Reactions: H M
Sorma yahu
17. Gunde 3 bucuk kilo vermisim..
ama vitaminleri almaya calistim mumkun oldugunca.. ( muz kivi badem ceviz, ve sebze yemekleri sebzeler )
ama ara siskinlikler yasadim. Vucut once bi alismaya calisiyor.
vazgecmeyin tartida eksiliyor muhakkak..
bazen 1 hafta ayni kiloda ciktiğim oldu..
👍 vucut alisiyor ve mideyi kucultuyor yavas yavas..
ben suan daha cabuk doyuyorum.
1 ay tatli yemeyi dusunmuyorum. Belki daha uzun sure.
Yaza daha hafif ve saglikli cikmak uzere şekere veda ✋
Super bir haber..ayakta alkisliyorum✌👏👏👏👏👏

Valla arada oluyor o ağri..
Hic takilma gramlara.. sureklide tartilma c7nku psikolojin bozulur. Vucut ona verdiklerininin karsilgini mutlaka verir sana..
Sadece inan buna.

bugun ögĺen 2 dilim borek yedim.
saat: 14:00 de
sabahta 10:00 da ceviz ile badem yedim.
Aksam yiyemedim hala cunku hic birsey yiyesim yok.yoksa ozelikle yememezlik yapmadim bugun. Hava carpti biraz benimde agrim tuttu.. yatip dinlenecegim birsey yemeden yaticam sanirim yarin guzel.yerim.

17.gunde bitti sukur..

18 gunden merhaba..
BuGun sabah 06:00 da 1 elma 1 kivi ceviz badem yedim.
saat 14:30 dada kasarli yufka yedim:)
bugun bi halsizim. Ama gecer insallah
Devam ediyoruz
aksama yemek yemem sanirim.

Ben 2 gundur 70.2yim🙄 dun aksam balik yedim,saglikli bisey olunca miktari cok umursamiyorum acikcasi o yuzden fazla bile yedim,bikac salata vardi onlardan da yedim sefam olsun😋 ben kuruyemis seviyorum yani islenmis seker zaten yemem sevmem ama hurmaya, kuru erige,kuru incire,kuru kayisiya hayir diyemiyorum.bugun de kiymali kapuska yaptim aksama.az once 7500 adim yürüdüm.sonra icine kuru kayisi dogranmis ev yoğurdu bir de bir hurma bir kuru erik yedim.sabahim klasik yumurta zeytin falan filan.bakalim allah emeklerimizi karsiliksiz birakmaz insallah ✌💗

• Beğen
18 gunden merhaba..
BuGun sabah 06:00 da 1 elma 1 kivi ceviz badem yedim.
saat 14:30 dada kasarli yufka yedim:)
bugun bi halsizim. Ama gecer insallah
Devam ediyoruz
aksama yemek yemem sanirim.
Merhaba 🌺 bayadır giremedim bir türlü. En son tattildigimda 56 kiloya kadar düşmüşüm🙏🙏🙏 devam inşallah

• Beğen
19ncu gune gelmis bulunmaktayiz..
Bugun 07:30 da 1 elma 1 kivi biraz badem ve ceviz yedim.
Devam ediyoruz 👍

Ben sabah klasik yumurtali peynirli kahvaltimi yaptim oglen bir muz 2 cevizli incir🙊bir kase sehriye corbasi yedim.aksama da etli sebze yemegim var.8000 adim yurudum.yarina Allah kerim🙏🦋

• Beğen
20.gundeyim.
Sabah 07:00 de 1 kivi ceviz ve badem yedim.
Devam ediyoruz..
hafifleyeme devam. Yuzüm parladi bu arada.. gozlerim canladin sanki :KK70:

oglen 12:30 da
nohut yemeģi,bulgur pilavi, salata yedim.
aksam daha yiyemem.
bugunüde kapatmis olayim.

eveeet 21.gundeyim.
bugun cok sevdiğim kurabiyemden 1 tane yedim. Gozümün onundeydi günlerdir..
2 gün sonra tartilacaģim.
21 gunluk periyodu bugun bitirdik cok sukur :super:
bundan sonrasi 2 günde 1 şekerli tadimlik seyler yemek. 2nci 21 gunluk periyoda başlayacaģim sanirim yarin olabilir.
surekli deģil. Devam ediyoruz yinede 👍

2nci 21 günlük periyoda basliyorum.
dün kurabiye molamizdan sonra
devam ediyorum.
Bugun 08:00 de
1 elma ceviz badem
ceyrek tost yedim.

2nci günümdeyim bugun sabah 08:00 de
1 kivi ceviz ve badem yedim

14:30 da bulgur pilavi, nohut , salata
aksam 18:30 da 1 bardak sut biraz badem ve ceviz yedim.
👍

3ncu günümdeyim.
Bugun sabah 08:00 da 1 kivi ceviz ve badem ile birlikte 1 dilim tereyqgli ekmek yedim.

Kızlar merhabalarrr uzun bir süredir giremedim başlayanlar olmuş çok memnun oldum umarım herkes tamamlayabilmiştir. Benim 21 gün sonunda 4 kilo kadar gitti gece gündüz yedim liste dışı kalan herşeyi bol bol yedim yani o yüzden yine iyi verdim:) bu tabi tartıda görünen 63 oldum herkes en fazla 58 duruyorsun dedi. 😊

X