Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Kizlar ben kahvaltida sucuklu yumurta patates kziartmasi ve kasar yedim azda ekmek cay. Alisverisre cikcaz yarin daha iyi olucak söz 😅. Guncel kilom 57.500 diyeyim olculerimide yazdim yine 3hafta sonra bakalim ne degiscek .sabahlari ac karnina su ictim ve gobek vakumu yapiyorum sizede fikir olur belki 🥰 detoxda hazirlarim yarina
Afiyet olsun canim. Bende yarin baslamis olcam. Çünkü dün doğumgünümdü eşim pasta yaptırmış düne yetismedigi icin bugun akşam kescez

Kahvaltim + 1 dlm tbe

Şuan ara öğün yapıyorum

Eklentiler

• IMG_20210517_140048.jpg
    IMG_20210517_140048.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20210517_140040.jpg
    IMG_20210517_140040.jpg
    120,1 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20210517_105149.jpg
    IMG_20210517_105149.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 34
Meyve limitine uymak çok zor görünüyor kendi adıma. Çilekler kayısılar şeftaliler karpuzlar varken 😁

Kizlar ben kahvaltida sucuklu yumurta patates kziartmasi ve kasar yedim azda ekmek cay. Alisverisre cikcaz yarin daha iyi olucak söz 😅. Guncel kilom 57.500 diyeyim olculerimide yazdim yine 3hafta sonra bakalim ne degiscek .sabahlari ac karnina su ictim ve gobek vakumu yapiyorum sizede fikir olur belki 🥰 detoxda hazirlarim yarina
Göbek vakumu nasıl bişey? Yağları çekip çıkarabiliyor muyuz?😉

Kizlar cok yoruldum yemekle ugrasmaicam valla hamburger yicez kacamakli gun 😅😅 yarini baslangic sayarim artik . Annemde keskek getirmis 1kase ondan yedim oglen . Ben yarin basliyim😅

Bende bugün tam olarak baslayamiyorum aksama esim pasta yaptirmis. Yarin tam anlamıyla başlarim
Ben bu gün şeker yemiş oldum, neyse artık yarından itibaren başlayalım, zaten şekersiz beslenirsek hiç acıkmayız, ne kadar çok karbonhidrat alırsa, o kadar çok açlık hissediyor insan 🥴

Kizlar cok yoruldum yemekle ugrasmaicam valla hamburger yicez kacamakli gun 😅😅 yarini baslangic sayarim artik . Annemde keskek getirmis 1kase ondan yedim oglen . Ben yarin basliyim😅
Bende tam olarak yarin basliyorum. Ama bilerek tarih guncellemesini pazartesi olarak seçtim. Zaten ben temmuza kadar yapmayi düşünüyorum

Ben bu gün şeker yemiş oldum, neyse artık yarından itibaren başlayalım, zaten şekersiz beslenirsek hiç acıkmayız, ne kadar çok karbonhidrat alırsa, o kadar çok açlık hissediyor insan 🥴
Evet yaa. Dun gece kivrandim gecenin 3ünde süt ictim mecburen

Ben bunu çok tecrübe ettim, bu nedenle karbonhidrat alsak bile sağlıklı olanları tercih etmeliyiz,
Ben artik karbonhidrat olarak sadece ekmek yulaf kinoa falan dusunuyorum. Çünkü bulgur bile cok rahatsiz ediyor. Zaten pirinç makarna yok artik 🤓

X