Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelsin 21 gün sonra 70 ler, hayırlı olsun canımSelam kızlar.
Başlığımız güncellendi. Şekersiz 21 güne tekrar başlıyoruz. Bu defa kaçamaksız sonuçlandiralım. Düzenli menü paylaşımı yaparak yorumlayalım. Porsiyon kontrolü muhakkak olsun.
İlk sayfada ki kurallara bakabilirsiniz tekrardan
İnşallah ya cok istiyorumGelsin 21 gün sonra 70 ler, hayırlı olsun canım
Hoşgeldin. Kac aylik bebiş?Merhabalar. Ben de yarın icin kendime yeni bir başlangıç yapmayi düşünüyordum. Emziriyorum şekerden kısıp bol sulu bir gün gecirerek başarabilirim. Yürüyüş de yapmam.lazim. fırsat buldukça paylaşırım. Yemek yemeyi çok sevdiğim, diyet listeleri, diyestisyenlerden pek haberim.yok, çok da bana hitap etmezdi. Burdaki örnek listeler cok hoşuma gitti. Güzel yönlendirecek beni. Paylasim yapan arkadaşa da teşekkürler.
Hoşgeldiniz. Kurallar ve örnek menüler ilk sayfa da bulunuyor :))Bacılar selam. Katılmak isterim ben de ama önce kuralları bi okuyayım.
Olabildigince paketli gidalardan uzak durup beyaz ekmegi birakarak başlayin. Eminim cok farkedecekBen ek gıdaya gecmedim ramazanda eşimden çok sahur yapıp evde yaptığımız pideleri mideye indirdim, yok yere 3 kilo aldım, saka gibi. Benim de hedefim ilk etapta 75 e düşebilmek uzun vadede 65 hedefliyorum.
Abur cubur su son 2 ayda hayatima girdi ve artık çıkarıyorum. Sekerim dengesiz, zaten dikkat etmem gerek. Ekmegimi evde yapiyorum 3 4 dilim gunluk tam tahıllı ekmek.benim.icin ideal.Olabildigince paketli gidalardan uzak durup beyaz ekmegi birakarak başlayin. Eminim cok farkedecek
Siz 1 ayda 10 kilo mu verdiniz?Selam kızlar.
Başlığımız güncellendi. Şekersiz 21 güne tekrar başlıyoruz. Bu defa kaçamaksız sonuçlandiralım. Düzenli menü paylaşımı yaparak yorumlayalım. Porsiyon kontrolü muhakkak olsun.
İlk sayfada ki kurallara bakabilirsiniz tekrardan
Evet tahilli ekmek en guzeli. Ne guzel evde yapmanizAbur cubur su son 2 ayda hayatima girdi ve artık çıkarıyorum. Sekerim dengesiz, zaten dikkat etmem gerek. Ekmegimi evde yapiyorum 3 4 dilim gunluk tam tahıllı ekmek.benim.icin ideal.
Hayir.Siz 1 ayda 10 kilo mu verdiniz?
Aa pardon. Halbuki ilk sayfaya dönüp baktım marttan sonra nisanı atlamışım. Kusura bakmayın.Hayir.
14 martta 94 kg idim.
Ramazan başında 87.7
Yani o 1 ay da 6.5 kgya yakin verdim
Ayy darısı bana yaa şuursuz yemek eşittir benŞuursuzca yemelerim psikolojik açlığım gecti cok sukur
Al benden de o kadar. Nr kadar fazlalığın var?Ayy darısı bana yaa şuursuz yemek eşittir ben