Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Gozden kacirmisim canim, haydi bismillah diyelim. Eve dun aksam geldim canim alisverise cikcaz bugun belki azcik kahvaltida kacak olur gidocez die peynir falan birakmamistim evde 😅 bakicaz artik 🥰

Merhaba görünce bu başlık beni çok heyecanlandırdı çünkü ben de bugün şekeri paketli gıdaları keseceğime dair kendime söz verdim 83 kiloyum emziriyorum ilk hedef 70 ben de yerimi alayım burda 😊😊
Hosgeldin. Kilolarimiz yakin. İnşallah ilk hedeflerimize ulasiriz en kisa surede :)

Günaydın. Güncel kilom 85.5
Ramazana göre yaklaşık 1 kg artiyim. Tabi regl haftasiyla da birlesti. İnşallah cumaya kadar artiyi temizleyip haftaya eksiye geçmek istiyorum

Eklentiler

• IMG_20210517_100011.jpg
    IMG_20210517_100011.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 20
Gunaydin hanimlar ilk menumu yaziyorum
Kahvalti 6zeytin ,yarim omlet(tahilli) ,2 -3dilim domates salatalik ,1d.peynir ,cay
Ara espresso

Guncel kilom 61 adetime az kaldigi icin bira fazla ciktim 🙈

bende aranıza katılabilir miyiiimmm :KK200: bugün itibariyle diyete başlamam gerekiyor... Fakat 2 haziran doğum günüm. 1-2 haziranda biraz serbest takılırım. Alkol alımım olur. Yediklerime dikkat ederim. Olur mu ?

Kizlar ben kahvaltida sucuklu yumurta patates kziartmasi ve kasar yedim azda ekmek cay. Alisverisre cikcaz yarin daha iyi olucak söz 😅. Guncel kilom 57.500 diyeyim olculerimide yazdim yine 3hafta sonra bakalim ne degiscek .sabahlari ac karnina su ictim ve gobek vakumu yapiyorum sizede fikir olur belki 🥰 detoxda hazirlarim yarina

X