- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.574
Ben 68’im. 63 gibi bişey yeter bana 5 kilo yani fazlalık. Oğluş da 12 aylık emziriyorum ama çok sık emzirmiyoruz onun arkasına sığınamamAl benden de o kadar. Nr kadar fazlalığın var?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 68’im. 63 gibi bişey yeter bana 5 kilo yani fazlalık. Oğluş da 12 aylık emziriyorum ama çok sık emzirmiyoruz onun arkasına sığınamamAl benden de o kadar. Nr kadar fazlalığın var?
Benimki 10 ay bitiyor. Akşamları cok dadanıyor. Benim fazlaliklar daha fazlaBen 68’im. 63 gibi bişey yeter bana 5 kilo yani fazlalık. Oğluş da 12 aylık emziriyorum ama çok sık emzirmiyoruz onun arkasına sığınamam
Fazlalıklara savaş açıyoruz o zamanBenimki 10 ay bitiyor. Akşamları cok dadanıyor. Benim fazlaliklar daha fazla
Bam bam bamFazlalıklara savaş açıyoruz o zaman
Hedefe daha cabuk ulaşırsın belki 60 bile olabilirsin :)Ben 68’im. 63 gibi bişey yeter bana 5 kilo yani fazlalık. Oğluş da 12 aylık emziriyorum ama çok sık emzirmiyoruz onun arkasına sığınamam
Mesaj attımC CiNNET NUR ilk sayfada ornek menulerde var
Slm cinnet nasilsin canim ,prensesin nasilMesaj attım
Hosgeldin. Kilolarimiz yakin. İnşallah ilk hedeflerimize ulasiriz en kisa surede :)Merhaba görünce bu başlık beni çok heyecanlandırdı çünkü ben de bugün şekeri paketli gıdaları keseceğime dair kendime söz verdim 83 kiloyum emziriyorum ilk hedef 70 ben de yerimi alayım burda
Günaydın. Güncel kilom 85.5
Ramazana göre yaklaşık 1 kg artiyim. Tabi regl haftasiyla da birlesti. İnşallah cumaya kadar artiyi temizleyip haftaya eksiye geçmek istiyorum
Hoş bulduk canım inşallah ya kızım biraz küçük 6 aylık ek gıdaya yeni başladık bakalım nasıl olacakHosgeldin. Kilolarimiz yakin. İnşallah ilk hedeflerimize ulasiriz en kisa surede :)
Hoşgeldinizbende aranıza katılabilir miyiiimmm bugün itibariyle diyete başlamam gerekiyor... Fakat 2 haziran doğum günüm. 1-2 haziranda biraz serbest takılırım. Alkol alımım olur. Yediklerime dikkat ederim. Olur mu ?