Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Pazartesi tartilicam ama ümidim yok sekersiz beslenirken bile 2 hafta veremedim gecen baktim 64 ciktim nasil oluyor anlamadım....

Slm kizlar bugun hic ugrayamadim esim evdeydi bugun zaten felekten bir gun caldim yediklerimi ne siz sorun ne ben soyleyeyim 🤣🤣 ic sesim susmadi ama neydek 🤣. Bakalim pzt nolcak 56ya dussem yeter sporda yapamadim bugun. Yarin daha hafif seylerle geciricem gunu insallah .

Begenirsen tarif at canım
Pişti şimdi güzel görünüyor bakalim yedikten sonra tarif atarım 🥰 inşallah guzel olmuştur çünkü canım çok tatli istiyor. Akşam kizim halley yerken bir ısırık alsam dedim. Sonra kokladim. Hayır isirigin devami gelir dedim. Sonra eşimden tatlı istemeyi düşündüm. Bir kez daha durdum, içinde kimbilir ne kadar şeker olacak. Bir ay ki emeğime yazık olur dedim. Vazgeçtim. Ama ramazanda boyle olamayabilirim 😭 ramazan beni cok cok korkutuyo

Daha onceki kg verdigim de ramazanda hep tatli yemistim ama o zaman kg 90 uzeriydi kacamaklarla da gidiyordu yani. Ama şuan direnç kiloma geldim artik 5 senedir 85 uzeriyim kacamakla kg verilmez. Bakalim insallah diyetisyenim guzel ayarlamalar yapar

Pişti şimdi güzel görünüyor bakalim yedikten sonra tarif atarım 🥰 inşallah guzel olmuştur çünkü canım çok tatli istiyor. Akşam kizim halley yerken bir ısırık alsam dedim. Sonra kokladim. Hayır isirigin devami gelir dedim. Sonra eşimden tatlı istemeyi düşündüm. Bir kez daha durdum, içinde kimbilir ne kadar şeker olacak. Bir ay ki emeğime yazık olur dedim. Vazgeçtim. Ama ramazanda boyle olamayabilirim 😭 ramazan beni cok cok korkutuyo

Masallah canim cok dirayeyltlisini ins.ramazanda seni kotu etkilemiycek bizim burda saatler biraz daha uzun gpz cok korkuyor emzirmeyle bakalim nasil gecicek 😪

30 dk leslie yapildi.

Benim sufle olmuş kek 😭 fazla pisirmisim ne yazık ki. Henüz yemedim 3ten sonra yerim artik kahveyle

Canim orucu hurmayla boz biraz daha iyi oluyor en azindan yemek bitince tatli krizine girmiyosun

Ara
Filtre kahve ve mixmey diye bisey çilekli ondan yedim sekersiz meyve pestil

Ogle
1 tabak tavuk suyu corba
1 dilim siyez ekmek
Yaninda yesillik

X