- 23 Haziran 2018
- 2.761
- 5.440
Son aramda 1 iri hurma yedimBende yedim simdi
1 kase tavuk suyu corba
1 kase dolusu sebze yemeği
Bol cacık ve bol salata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son aramda 1 iri hurma yedimBende yedim simdi
1 kase tavuk suyu corba
1 kase dolusu sebze yemeği
Bol cacık ve bol salata
Begenirsen tarif at canımŞimdi yulafli sufle yapıyorum inşallah guzel olur
Pişti şimdi güzel görünüyor bakalim yedikten sonra tarif atarım inşallah guzel olmuştur çünkü canım çok tatli istiyor. Akşam kizim halley yerken bir ısırık alsam dedim. Sonra kokladim. Hayır isirigin devami gelir dedim. Sonra eşimden tatlı istemeyi düşündüm. Bir kez daha durdum, içinde kimbilir ne kadar şeker olacak. Bir ay ki emeğime yazık olur dedim. Vazgeçtim. Ama ramazanda boyle olamayabilirim ramazan beni cok cok korkutuyoBegenirsen tarif at canım
Pişti şimdi güzel görünüyor bakalim yedikten sonra tarif atarım inşallah guzel olmuştur çünkü canım çok tatli istiyor. Akşam kizim halley yerken bir ısırık alsam dedim. Sonra kokladim. Hayır isirigin devami gelir dedim. Sonra eşimden tatlı istemeyi düşündüm. Bir kez daha durdum, içinde kimbilir ne kadar şeker olacak. Bir ay ki emeğime yazık olur dedim. Vazgeçtim. Ama ramazanda boyle olamayabilirim ramazan beni cok cok korkutuyo
Canım meyve de ekle. Yogurt sut kefir bunlardan da tuketAra filtre kahve ,2hurma 10findik bikrkac gundur cok ac hissediyorum
Canim orucu hurmayla boz biraz daha iyi oluyor en azindan yemek bitince tatli krizine girmiyosunPişti şimdi güzel görünüyor bakalim yedikten sonra tarif atarım inşallah guzel olmuştur çünkü canım çok tatli istiyor. Akşam kizim halley yerken bir ısırık alsam dedim. Sonra kokladim. Hayır isirigin devami gelir dedim. Sonra eşimden tatlı istemeyi düşündüm. Bir kez daha durdum, içinde kimbilir ne kadar şeker olacak. Bir ay ki emeğime yazık olur dedim. Vazgeçtim. Ama ramazanda boyle olamayabilirim ramazan beni cok cok korkutuyo
Canım meyve de ekle. Yogurt sut kefir bunlardan da tuket