Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Kizlar günaydın
Sabah 1 Amasya elma bitki çayı
(Spordan dolayi hafif yedim)
45 dakika reformer

Simdi yemege geldim bugun özgür günüm 65 günün acisi çıkacak yarin devam diyete🤪

Bu konuda benimde yardima ihtiyacim var canim ,doktora ciktigimda derinin altinda hic faydasi olmaz dedi hala mosmor belimin kenarlari karnim ilkinden cok ctlamisgi oraya bikac krem eklendi karin kasi yapinca geciyor diye okudum ,krem bulursam bendd talibim
Arastiralim canim . Benimki mor degil beyaz beyaz derin :KK43:

Ogle yemegi dunku sebze yemeginden 1kase kalmksti onu yogurtla yedim 2de kasarli mantar. Regl oldum cikilata yesem keske 😂 uzan zamam sonra ilk defa normal kadinlar gibi 4hafta sonra regl oldum cok mutluyum 😆 ciko yesem dahada mutlu olurdum 😂

Ogle yemegi dunku sebze yemeginden 1kase kalmksti onu yogurtla yedim 2de kasarli mantar. Regl oldum cikilata yesem keske 😂 uzan zamam sonra ilk defa normal kadinlar gibi 4hafta sonra regl oldum cok mutluyum 😆 ciko yesem dahada mutlu olurdum 😂

Cok guzel canim cikolata yesen bence daha az mutlu olurdun simdi ne guzel zamaninda olmussun🤗

21 günü bitirdik. İstersen yuzde 80 bitter ya da bimin sekersiz cikolatasindan 2 kare yiyebilirsin. Ben birazdan kahve yanında yicem :)
Disarida bayilcaktim. Anam gözüm döndü yine avm de yemek katinda gezdim gozumu doyurup ciktim 😭🤣 sonra Carrefourdan activia yogurt aldim. Simdi kahve yapcam kizlari uyuttum. Tabi disardayken diyetisyenimle konuşmasam baska seyler kacirabilirdim

İyi aksamlar kizlar.
Turk kahvesiyle 3 kucuk parca cikolata yedim.
Aksam yemegim
1 kepce yoğurtlu şehriyeli corba
Kabak sote,yogurt

Kizlar selam
Kahvaltıdan sonra ara ogun yapmadim
Yemek saat 3 gibi

Resimdeki yere gittim meze cesitleri vardi

Etli pilav kuru fasulye mücver falan yedik tatlilardan da hep 2, 3 kasik helva tarzi seylerdi

Sonra aksam 7 gibi latte ictim yarin devam insAllah bozdum diye motivasyonumu dusurmuyorummm

Eklentiler

• 20210408_134530.jpg
    20210408_134530.jpg
    148 KB · Görüntüleme: 23
21 günü bitirdik. İstersen yuzde 80 bitter ya da bimin sekersiz cikolatasindan 2 kare yiyebilirsin. Ben birazdan kahve yanında yicem :)
Disarida bayilcaktim. Anam gözüm döndü yine avm de yemek katinda gezdim gozumu doyurup ciktim 😭🤣 sonra Carrefourdan activia yogurt aldim. Simdi kahve yapcam kizlari uyuttum. Tabi disardayken diyetisyenimle konuşmasam baska seyler kacirabilirdim
Ayy cnm kendine eziyet etmissin resmen hic gezmeseydin yemek katini keske. Bide emziklisin bak . Yemedim valla ezdim gectim istegimi 😂

X