- 23 Haziran 2018
- 2.761
- 5.440
Cok iyi canim afiyet olsun:)Akşam yemeği
1 ince dilim ekmek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok iyi canim afiyet olsun:)Akşam yemeği
1 ince dilim ekmek
Chia tohumu jel gibi oldugu içindir. Bende dusundum ama yapmadım şuan ihtiyac duymuyorum meyveler iyi geliyor. Onun yerine pekmez bal daha iyi gibiSekersiz recel yapmayi dusunuyorum , nette hep chia tohumu yazmislar sacma geldi biraz bildiginiz tarif var mi
Afiyet olsun canimKizlar ben aksam cikolata yapayim dedim tahin kavanozun dibindeydi bulasik cikarmayim kavanozda yapayim dedim Eki Görüntüle 2819145 Eki Görüntüle 2819145 Eki Görüntüle 2819145 Eki Görüntüle 2819145 malzelerri goz karari koydum civik oldu bende 1tane yumurta ekledim 6kasik yulaf 2kasikda tam bugday unu 1cay kasigida karbonat 1 tanede muz ezdim uzerinenyulaf serptum verdim firina miss gibi kek oldu
Kizlar ben aksam cikolata yapayim dedim tahin kavanozun dibindeydi bulasik cikarmayim kavanozda yapayim dedim Eki Görüntüle 2819145 Eki Görüntüle 2819145 Eki Görüntüle 2819145 Eki Görüntüle 2819145 malzelerri goz karari koydum civik oldu bende 1tane yumurta ekledim 6kasik yulaf 2kasikda tam bugday unu 1cay kasigida karbonat 1 tanede muz ezdim uzerinenyulaf serptum verdim firina miss gibi kek oldu
Chia tohumu jel gibi oldugu içindir. Bende dusundum ama yapmadım şuan ihtiyac duymuyorum meyveler iyi geliyor. Onun yerine pekmez bal daha iyi gibi
Biyle guzel oldu cnm sade halinin gideri yokta bide pizza tarifi buldum tavada bi ara denicemAfiyet olsun canim sevdin mi yulafi☺
İnanir misin bende ekmegi arttirdim ve pazartesiden beri günde 2 3 kez cikmaya basladim ve acayip kg gittiSlm kizlar, sabah ac karnina limonlunilik su ictim sonra kahvalti hazirladim yanimda yesil cay . Simdi kahve ve kekle ara ogun yapicam (dunki kek) . Ve ben bisey farkettim tost yedigim zaman wc cikmakta zorluk cekmiyorum
Biyle guzel oldu cnm sade halinin gideri yokta bide pizza tarifi buldum tavada bi ara denicem
Afiyet olsun canim. Neden agridi midenBugun daha bisy yiyemdim kizlar midem ağrıyordu sabah kirazcapi sayi sonrada sade kahve ictim azsonra tonbalikli salata yiycem
Afiyet olsun canim. Neden agridi miden
Diyetten ciktim dedigim sekersizim bitti ya onu bitirdim diyete devam ama sevdiğim şeylerden kontrollü yerim artikKizlar misafirim vardı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim soslu sucuk
Beyaz peynir
1 dilim siyez ekmek
Kahve yanında ufak bir ısırık 65.gunumdu artik diyetten ciktim ama bozmuyorum
Ara Amasya elma