Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Tutmaya calisacagim inşallah rabbim kolayligini versin. Yusranin hamileliginden eslemin dogum sonrasindan 2 ay borcum var zaten. Uzerine eklemek istemiyorum. Aclik değil de susuzluk beni cok zorluyor...

Benide susuzluk zorlar canim aksam 10a yajin iftar oluyorcunku tutmayi deniycem ins.tutarim ama tutamazsam emzirm bitince 2 3 ay tutmam lazim

Kisa zamanda olmasini istemiyorum inan. Sadece bozmadan artiya dönmeden yavas ama emin adimlarla ilerlemek istiyorum canım. Biraz da incelmeye yonelmek istiyorum artik. Yaza kadar 2 beden incelebilsem keşke nasip artık

Canim belli mi kilodan sonra bence kilon sabitlenince incelmek daha rahat olur cunku sporla destekleyince kas kutlen artarda tartida dusus olmaya bilir ,gec olsunda olsun yeetrki bende oyle dusunuyorum

Benide susuzluk zorlar canim aksam 10a yajin iftar oluyorcunku tutmayi deniycem ins.tutarim ama tutamazsam emzirm bitince 2 3 ay tutmam lazim

Canim belli mi kilodan sonra bence kilon sabitlenince incelmek daha rahat olur cunku sporla destekleyince kas kutlen artarda tartida dusus olmaya bilir ,gec olsunda olsun yeetrki bende oyle dusunuyorum
Evet muhtemelen oyle olacaktir canim

Bugun kahvaltıdan sonra ara yapmadim
Simdi yemek yedik

1 kase tarhana
Cok az firinda et patates
Salata
Az zeytinyağında kabak kizarttim üzerine sarimsakli yogurtt

Simdi sade turk kahvesi iciyorum 😊

Aksam yemegim su parlayan yogurt 😅. Ara ogundede tarcinli sutle 2kayisi 4tane badem yemistim.

Eklentiler

• 20210404_175104.jpg
    20210404_175104.jpg
    221,5 KB · Görüntüleme: 33
Menuler cok guzel kizlar afiyet olsun ❤️

Benim menüm
Kahvalti
Sucuklu yumurta 3 yk
Cay
1 çk pekmez
1 çk bal
El icinden az tbe
2 dlm peynir 1 ince dlm kaşar
6 zeytin
Domates salata

Ara 1
Sütlü kahve
2 kayisi

Ara 2
Dunku fit kurabiye 1 tane
Yeşilçay

Aksam 18.00
1 kaseden az yogurt
1 kase kurufasulye
El icinden az ekmek

Ben akşamı kapadim. Yarin inşallah 8li bir rakam çıksın cok amin

İyi akşamlar kızlar 67.1 ekmek en fazla 2 dilim günlük. Akşam yemegi 4 te yedikten sonra yemiyorum normal yemekse. Değilse cacık la geçiriyorum. Akşaari çok dikkat ediyorum. Hep yazamasamda kabak diyetinede girdim. Ben baharat olarak az karabiber ve zerdeçal ekledim wc ye hemen. Sanki iyi geldi gibi. Dereotu ve maydanoz da ekledim. Yoğurt bitmişti ekleyemedim. Son 3 kilo vermek istiyorum ama galiba zor verecem gibi görünüyor. Çünkü yürüyüş leri yapamıyorum. Baya yorgunum. Bizim baya hareketli enerji kalmıyor. 2yas sendromu. Sık gelemesemde özellikle mavi birliman. Senin kilonu hep takip etmeye çalışacağım. İnşallah sen 1 düşünürken 2 verirsin. Dualarımda ve kalbimdesin ,,,
❤️🥰.
Hepinizi öpüyorum Bol kilo vermeler .

İyi akşamlar kızlar 67.1 ekmek en fazla 2 dilim günlük. Akşam yemegi 4 te yedikten sonra yemiyorum normal yemekse. Değilse cacık la geçiriyorum. Akşaari çok dikkat ediyorum. Hep yazamasamda kabak diyetinede girdim. Ben baharat olarak az karabiber ve zerdeçal ekledim wc ye hemen. Sanki iyi geldi gibi. Dereotu ve maydanoz da ekledim. Yoğurt bitmişti ekleyemedim. Son 3 kilo vermek istiyorum ama galiba zor verecem gibi görünüyor. Çünkü yürüyüş leri yapamıyorum. Baya yorgunum. Bizim baya hareketli enerji kalmıyor. 2yas sendromu. Sık gelemesemde özellikle mavi birliman. Senin kilonu hep takip etmeye çalışacağım. İnşallah sen 1 düşünürken 2 verirsin. Dualarımda ve kalbimdesin ,,,
❤️🥰.
Hepinizi öpüyorum Bol kilo vermeler .
Cok tesekkur ederim. İnşallah sende az da olsa hep vermeye devam eder hedefinw ulasirsin. Senin kglarda direnci kirmak daha zor. Bakalim ben neler yasayacagim daha 🤗

Cok tesekkur ederim. İnşallah sende az da olsa hep vermeye devam eder hedefinw ulasirsin. Senin kglarda direnci kirmak daha zor. Bakalim ben neler yasayacagim daha 🤗
Canım ben öyle kilolar verdim ki sen beni tanisaydin. Ve şuan derdin fitsin. Vücudum inatçı ve kolay kolay kilo vermeyen bir yapıda. Hemen savunmaya giriyor. Kim beni görüyor. Nasıl verdin. Hayran kalıyor. Ama gel de bana sor. Benim en çok da istediğim. Yeme aliskanligi kazanmak. Yoksa verdiklerinin fazlasını alırsın. Ekmeği aramıyorum. Abur cuburuda kestim nerdeyse. Çünkü berbat etti yüzümü. Şekeri de azaltmak hatta yüzde 90 kısmak zorundayım. Selülit yapıyor bende. Sporu seviyorum. Zaman buldukça onuda hayatımdan çıkarmak istemiyorum. Ramazan geliyor daha dikkatli ve yürüyüş yapmayı planlıyorum.

Menuler cok guzel kizlar afiyet olsun ❤️

Benim menüm
Kahvalti
Sucuklu yumurta 3 yk
Cay
1 çk pekmez
1 çk bal
El icinden az tbe
2 dlm peynir 1 ince dlm kaşar
6 zeytin
Domates salata

Ara 1
Sütlü kahve
2 kayisi

Ara 2
Dunku fit kurabiye 1 tane
Yeşilçay

Aksam 18.00
1 kaseden az yogurt
1 kase kurufasulye
El icinden az ekmek

Ben akşamı kapadim. Yarin inşallah 8li bir rakam çıksın cok amin
Amin amin amin :) yarin kilo bildirimi için heyecanliyimmm🥰

Canım ben öyle kilolar verdim ki sen beni tanisaydin. Ve şuan derdin fitsin. Vücudum inatçı ve kolay kolay kilo vermeyen bir yapıda. Hemen savunmaya giriyor. Kim beni görüyor. Nasıl verdin. Hayran kalıyor. Ama gel de bana sor. Benim en çok da istediğim. Yeme aliskanligi kazanmak. Yoksa verdiklerinin fazlasını alırsın. Ekmeği aramıyorum. Abur cuburuda kestim nerdeyse. Çünkü berbat etti yüzümü. Şekeri de azaltmak hatta yüzde 90 kısmak zorundayım. Selülit yapıyor bende. Sporu seviyorum. Zaman buldukça onuda hayatımdan çıkarmak istemiyorum. Ramazan geliyor daha dikkatli ve yürüyüş yapmayı planlıyorum.
Bu söylediklerin aslinda herkes icin gecerli. Paketli yiyecekler ve şekerin zararı. Keske cogu seyi kendimiz yapabilseydik. Ama imkanlar dahilinde kendimizi meyvelere kuruyemiş ve kuru meyvelere yonelterek basaracagiz inşallah

X