Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar 63 lu rakamın altına dusemiyorum 1 kere goruyorum geri geliyor ne yapmalıyım sizce
Iyiaksamlar kizlar aksam benim sekerim dustu cok kotu oldum yaa cok acikmistim . Tarhama corbasi labak dolmasi salata birazda ekmek yedim.
Evet zaten onunla düşmüştüm regl girdi araya zararlı bisey yemiyorum ama porsiyon sıkıntısı yasiyorum galibaDetoks denedin mi ,kabak yadahaslanmis yumurtayla olani
Canım menuye baktiginda cevabi goreceksin. Maalesef kisir falan hafif gorunse de demekki fazla kalori aliyosubKizlar 63 lu rakamın altına dusemiyorum 1 kere goruyorum geri geliyor ne yapmalıyım sizce
Evet zaten onunla düşmüştüm regl girdi araya zararlı bisey yemiyorum ama porsiyon sıkıntısı yasiyorum galiba
Sagol cnm evet cnm corbadannsonra 2.ara ogun yapamadim . Bugun ekmkle kavgam varAfiyet olsun canim uzun zaman mi ac kaldin oglen ekmek yazmissin belki o etkilemistir kab şekerini
Yumurtyi sivinyaglami pisiriyosunKizlar kahvaltimi yazmistim. Oglen yine dunden kalan tavuk parcasi ve cok az pure yedim. Sonra arada turk kahvesi 1 incir. Akşam 17.00 de tavada 2 yumurta yedim 1.5 dilim ekmekle.
19.00 bir tabak salata
Yok canim ben hic sıvıyağli yemek yapmiyorum. Zeytinyağı hepYumurtyi sivinyaglami pisiriyosun
Anladim cnm cok iyiYok canim ben hic sıvıyağli yemek yapmiyorum. Zeytinyağı hep