Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Gunaydin kizlar ben karisik bol malzemeli bi tost yaptim yaninada salatalik caya firsatim olmadi bebegim hasta sut kalitesi acisindann yagli cesitn peynir kullandim . Bubarada sabah afedersiniz ac karnina wc cikimca tartilmak istedim 56.600 geldim motive oldum ama ekstra bisey yapamiyorum cocuk yemek yemiyor sadece emiyor sut icin porsiyonlarimi ufak tutamiyorum. Ve bugun detox da yapmicam

Cinar iyilesene kadar yapma canim bziimde disler zorluyor surekli emiyor yemekten sonrada ,detoksu birer gun arayla yapicam bağırsaklarda tembellesmesin diye

Ben sabah sucuklu yumurta yesilcayla kahvalti yaptım. Sucuk kendi yaptirdigimiz, eti de biz vermiştik. O yüzden yedim. Bayadirda yememiştim :) birazdan ogle yemeği yerim. Az tavuk rosto. Bu sefer porsiyonu kaçırmam.

Bekledigim eksiyi goremedim. Gecen hafta ile sabitim. 90.7

Afiyet olsun canim ,sbah kahvalti yapmadim bir elma yedim oglene tarhana yapicam

Ogle yemegi yiyemedim kizlar firsatim olmadi. Aksam dunden kalan mercimek corbasi ince bulgurlu kiymali kabak dolmasi yogurtlu soslu salata yapabilirsrm bide salata yapicam . Kizima gogus eti cikardim az yagla baharatla onu pisircem bir iki parca alirim 😁. Yemekleri hakiki zeytinyagiyla pisirmeye alistim kizlar .nerdeyse sadece patates kizartmasina kullanmiyorum

Bugun sabah 1elma ,oglen 1kase tarhana corbasi ,aksamda tavuklu salata belki 1dil.dkmek yerim

Ay kizlar kotu bisey yaptimm

Oglum uyandi acti ona siyezli pogaca ve simit isittim onla beraber bence yedimmmm:eek: cok gec saat oldu atıştırmak icin.. yarin spora gidicem neyseki..

Ay kizlar kotu bisey yaptimm

Oglum uyandi acti ona siyezli pogaca ve simit isittim onla beraber bence yedimmmm:eek: cok gec saat oldu atıştırmak icin.. yarin spora gidicem neyseki..
Evet epey geç bir saat olmuş. Arada olabilir onemli olan her zaman yapmamak

Kizlar ben bugun hic iyi gecirmedim. O yüzden menü vermek istemiyorum. 30 dk spor sonrada epey bir yürüyüş yaptim. Ama açığı kapamak için pazartesiye kadar 3 gün kabak detoksu yapicam tekrar. Sporumuda yapmaya devam edicem artik. Bazen gün aşırı bazen her gün şeklinde. Ev işi ve cocuklarin durumuna bağlı..

Slm kizlar kahvaltim peynirli tereyagli omlet yesil cay . Erken yapmistim kahvaltiyo geri uyudum simdi binara ogun yapicam kahve ve hurma ile

X