- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Ben ismarlarim
Canimsin tokusturur iceriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ismarlarim
Gunaydin kizlar ben karisik bol malzemeli bi tost yaptim yaninada salatalik caya firsatim olmadi bebegim hasta sut kalitesi acisindann yagli cesitn peynir kullandim . Bubarada sabah afedersiniz ac karnina wc cikimca tartilmak istedim 56.600 geldim motive oldum ama ekstra bisey yapamiyorum cocuk yemek yemiyor sadece emiyor sut icin porsiyonlarimi ufak tutamiyorum. Ve bugun detox da yapmicam
Ben sabah sucuklu yumurta yesilcayla kahvalti yaptım. Sucuk kendi yaptirdigimiz, eti de biz vermiştik. O yüzden yedim. Bayadirda yememiştim :) birazdan ogle yemeği yerim. Az tavuk rosto. Bu sefer porsiyonu kaçırmam.
Bekledigim eksiyi goremedim. Gecen hafta ile sabitim. 90.7
Aynem canim suan boyleyim. Ahh cnm Allah kolaylik versin . Hangi detoxu yapiyosun canimCinar iyilesene kadar yapma canim bziimde disler zorluyor surekli emiyor yemekten sonrada ,detoksu birer gun arayla yapicam bağırsaklarda tembellesmesin diye
Aynen cnm cmt denn beri cocuk telef olduYapma canim suan bebegin daha onemli
Aynem canim suan boyleyim. Ahh cnm Allah kolaylik versin . Hangi detoxu yapiyosun canim
Dukan birasina benziyomus canimYesilcay ,tarcin ,limon ,elma atiyorum canim litrelik suya onu iciyorum sudan ayri
Dukan birasina benziyomus canim
Evet epey geç bir saat olmuş. Arada olabilir onemli olan her zaman yapmamakAy kizlar kotu bisey yaptimm
Oglum uyandi acti ona siyezli pogaca ve simit isittim onla beraber bence yedimmmm cok gec saat oldu atıştırmak icin.. yarin spora gidicem neyseki..
Afiyet olsun canimSlm kizlar kahvaltim peynirli tereyagli omlet yesil cay . Erken yapmistim kahvaltiyo geri uyudum simdi binara ogun yapicam kahve ve hurma ile