- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim birden arttirma. 15 dk ile baslasaydin keske30dk leslie yaptik belim cok agridi ,ayaklarim pitpit atiyor resmen
1aydir nerdeyse leslie yapiyorum canim ama korse takiyodum belimdeki kaymadan aksam takmadım o beni mahvetti sanirim haftaya 45dk denemek istiyordum daha vakit var galibaCanim birden arttirma. 15 dk ile baslasaydin keske
Yesilcaydan sonra maden suyu içtim. İnşallah şişirmez
Yok canim birden arttirma. Baska egzersizler eklersin kademeli. Korse sadece karın için olanlardan mi? Bende tayt korse aldim ama bedeni yanlis almisim henuz giyemiyorum1aydir nerdeyse leslie yapiyorum canim ama korse takiyodum belimdeki kaymadan aksam takmadım o beni mahvetti sanirim haftaya 45dk denemek istiyordum daha vakit var galiba
Sade içiyorum bendeMeyveli cok severim bende 21gun bitince ödül yapicam
Ayakkabi giyiniyorsun dimi cok onemli1aydir nerdeyse leslie yapiyorum canim ama korse takiyodum belimdeki kaymadan aksam takmadım o beni mahvetti sanirim haftaya 45dk denemek istiyordum daha vakit var galiba
İnşallah güzel bir sonuç alırsın canımYarin eve dönüyorum insAllah cuma günü sporum var sabahtan bir tartilicam reglim bitti bakalim....
Yok canim birden arttirma. Baska egzersizler eklersin kademeli. Korse sadece karın için olanlardan mi? Bende tayt korse aldim ama bedeni yanlis almisim henuz giyemiyorum
Ayakkabi giyiniyorsun dimi cok onemli
Gunaydin canim:)Günaydın
Günaydın
Gunaydin canim:)
Ben ismarlarimMeyveli cok severim bende 21gun bitince ödül yapicam
Yapma canim suan bebegin daha onemliGunaydin kizlar ben karisik bol malzemeli bi tost yaptim yaninada salatalik caya firsatim olmadi bebegim hasta sut kalitesi acisindann yagli cesitn peynir kullandim . Bubarada sabah afedersiniz ac karnina wc cikimca tartilmak istedim 56.600 geldim motive oldum ama ekstra bisey yapamiyorum cocuk yemek yemiyor sadece emiyor sut icin porsiyonlarimi ufak tutamiyorum. Ve bugun detox da yapmicam