Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Selam kızlarrrr yeni gördüm bu sayfayı bende şekersiz 20.günümdeyim,sizden akıl almak istiyorum. Günlük yemek listemi yazsam yorum yapar mısınız?

Kahvaltı
2 kaşık yulaf
Yarım bardak laktozsuz süt
Kuru meyveler

öğlen
1 yumurta 2-3 dilim beyaz peynir
Domates zeytin yeşillik
1 dilim karabuğday ekmeği

akşam
Mavibirliman’ın örnek listesindeki öğle yemeklerinden birisi.

ara öğün yapmıyorum, aralıklı orucun 16-8 saat olanını yapıyorum. Ama yulaf işi bozuyor mu cidden merak ediyorum bana bi akıl verir misiniz?

20 günde 3.5 kg verdim

Selam kızlarrrr yeni gördüm bu sayfayı bende şekersiz 20.günümdeyim,sizden akıl almak istiyorum. Günlük yemek listemi yazsam yorum yapar mısınız?

Kahvaltı
2 kaşık yulaf
Kuru meyveler

öğlen
Domates zeytin yeşillik

akşam

ara öğün yapmıyorum, aralıklı orucun 16-8 saat olanını yapıyorum. Ama yulaf işi bozuyor mu cidden merak ediyorum bana bi akıl verir misiniz?

20 günde 3.5 kg verdim
Bence liste harika canim :KK200:

Kahvaltı
2 kaşık yulaf
Kuru meyveler

öğlen
Domates zeytin yeşillik

akşam

20 günde 3.5 kg verdim
Liste güzel ama kgnuz da onemli. Kgnuz fazla ise cok kg verebilirsiniz kgnuz az ise birden çok kg veremezsiniz ama guzel incelirsiniz. Akşam ekmek var miydi birde

Liste güzel ama kgnuz da onemli. Kgnuz fazla ise cok kg verebilirsiniz kgnuz az ise birden çok kg veremezsiniz ama guzel incelirsiniz. Akşam ekmek var miydi birde
Boyum 170 kilom şuan 85 4 kg vermişim 21 günde. Akşam genelde yemiyorum ekmek ama sebze yemeğiyse bi dilim yiyorum.
yulaf ekmek yerine mi geçiyo onu çok merak ediyorum?

Kizlar ben bu hafta kilo veremedim heralde fazla kilom olmadigi icin sanirim daha yavas olucak vermek bi biraz modumu dusursede bozmadan devam ediyorum. Ve karnimda sislik var rahatsizim afedersiniz 3gundur wc yede cikamadim dukanada devam ediyirum tersmi tepti napti bilemiyorum. Tok karnima 57.400 ciktim bilemiyorum artik verdimmi verirmiyim sismiyim 😅

Kahvaltida domates salatalik peynir 3ntane yesil zeytin sucuklu yumurta kasar biraz ekmek yedim tambugday 2bardak cay.. ara ogunde 2 bardak dukan ictim ogle yemegi yok kayinvakidemgile geldim biraz duzenim bozulcak bugun ve yarin

Boyum 170 kilom şuan 85 4 kg vermişim 21 günde. Akşam genelde yemiyorum ekmek ama sebze yemeğiyse bi dilim yiyorum.
yulaf ekmek yerine mi geçiyo onu çok merak ediyorum?
Tabiki geciyor. İlk sayfaya bakarsaniz miktarlar yazar. Ekmek yerine bulgur bugday yulaf karabugday kinoa var ama miktarlar onemli. Birde 90 kg uzeri, hamile ve emzirenler harici günde 2 dilim ekmek hakki var. Tabi ekmekte beyaz ekmek degil

Kizlar ben bu hafta kilo veremedim heralde fazla kilom olmadigi icin sanirim daha yavas olucak vermek bi biraz modumu dusursede bozmadan devam ediyorum. Ve karnimda sislik var rahatsizim afedersiniz 3gundur wc yede cikamadim dukanada devam ediyirum tersmi tepti napti bilemiyorum. Tok karnima 57.400 ciktim bilemiyorum artik verdimmi verirmiyim sismiyim 😅
Vermişsin işte kiz. Senin kilonda hafta da 500 gr normal zaten. Yagdan veriyosan sende daha cabuk farkedilir. Senin 5 kg vermen benim 20 kg vermeme eş değer. Bak beni yeni yeni herkes farketmeye başladı

Kahvaltida domates salatalik peynir 3ntane yesil zeytin sucuklu yumurta kasar biraz ekmek yedim tambugday 2bardak cay.. ara ogunde 2 bardak dukan ictim ogle yemegi yok kayinvakidemgile geldim biraz duzenim bozulcak bugun ve yarin
Ay ben dukani begenmedim. :'( dün yesilcayi cok kacirdim demlerken. Dedim dukana cevireyim. Aksama kadar dolapta bekledim soda ve limon ekleyip ay yok icemiyorum

Bende sabah tava da yumurta yaptim. Ama artik bu hafta yagda yumurta yapmicam. Zeytinyag kullansam da olmuyor hep.
Kiraz sapi cayimi ictim
Sonra cocuklarla parka ciktik.
Gelince ara ogun yaptim kahveyle
Az önce 1 2 tk yogurt yedim cocuktan kalan.
Aksam kvme gidicem insallah uygun birsey olur yoksa aç kalirim...

Eklentiler

• IMG_20210327_150237_722.jpg
    IMG_20210327_150237_722.jpg
    149,6 KB · Görüntüleme: 28
X