- 31 Aralık 2015
- 41.449
- 132.627
İnşallah hepimiz kurtulcaz kilolardanHayırlı sabahlar kizlar. Size coook teşekkür ederim. Bir haftada bana asla yapamayacağım bir aluskanlik verdiniz. Benim amacım özellikle yeme alışkanlığı. Çok şükür canım ekmek istemeden de doyuyorum. Ben bugün sadece pilavın tadına bakmak için yarım kaşık aldım. Ve iradeli oldum. En sevdiklerimi kısar oldum. Çok mutluyum. Ben afedersiniz kabız oldum. Bir ilaç vardı onu içtim. Ve direk lavabo afedersiniz. Ve orucda tuttum. İftara yakin. 1 kilo gitmişti. Ama ben sussuz da kaldım diye diyorum. 700 desek daha iyi. Bir kiloya YSK n vermişim. Ve sanki oda odemdir. Öyle aman aman incelme yok şimdilik. Dün ve bugün orucluyum i yüzden spor yapamıyorum. Kacgundur menümü giremedim kusura bakmayın lütfen ama porsiyon dikjaigi kesinlikle dikkat ettim. Artık isyesemde yiyemiyorum. Ve ara öğün olmadan. Çok şükür gerek kalmıyor. Mavibir liman. Kilo vermene okadar sevindim ki. İnşallah daha çok verirsin. Benimde bir sürü elbise duruyor. Basen bölgem çok. Ve bu yüzden alt giyim olarak sıkıntı çok çekiyorum.