- 31 Aralık 2015
- 41.449
- 132.627
Yesilcay ve soda limon ile canimOlur nasil oluyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yesilcay ve soda limon ile canimOlur nasil oluyor :)
Nete yazıp incele. Bir hastalığın falan yoksa deneyebilirsim herkes cok oneriyor bende hic yapmadımOlur nasil oluyor :)
He dukan birasi diyosun canim tamamen dukan diyeti yapcaz sandim tamam olur onu bende cok görüyorum instagramda butun millet yapiyo bizim neyimiz eksikNete yazıp incele. Bir hastalığın falan yoksa deneyebilirsim herkes cok oneriyor bende hic yapmadım
Haftaya denemek istiyorum bakalim nasil etki gostercekHe dukan birasi diyosun canim tamamen dukan diyeti yapcaz sandim tamam olur onu bende cok görüyorum instagramda butun millet yapiyo bizim neyimiz eksik
O ne oluyor bilmiyorum ama spor salonuna gidenler iyi sıkılasıyor. Seneye bende istiyorum inşallahBirde dun 1 saat reformer yapmıştım yazmayı unutmuşum bugun heryerim fena agriyo
Afiyet olsunKizlar sanirim benim midem kuculdu azıcık yiyince doyuyorum sonra hemen acikmamak icin bitiriyorum yemegimi
Bende henuz ara yapamadım çok acıktımAra yaoamadim oglen haslanmis tavuk kemik haslamistimmsuyuna corba yapmak icin o kemikleri yedim yaninada kabak detoxunun tarifi varya onu yaptim Dukan ictim 1 bardak
Aletli pilates canimO ne oluyor bilmiyorum ama spor salonuna gidenler iyi sıkılasıyor. Seneye bende istiyorum inşallah
Bugun sekersizimi bozmadım ama cok yedim yaAksam yemeğim
Firinda havuc ve Brüksel lahanası
Üzerine sarimsakli yogurt
2 pirzola
Kalan 2 kasik yogurtlu pancar salata
Gunaydin kahvalti;
Tuzsuz menemen
1.5 wasa beyaz peynir
Ogle:
Misafirim vardı
1 kase kisir ve yesillik
3 4 kasik yogurtlu pancar salatasi