Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin kglarda 500 gr yag demek yarim beden incelmen demek. Tebrik ediyorum canimGunaydin kizlar
Tartildim 3 gunde -500 ya regl donemimde olduğum icin yada 50 kusur gündür seker un yemedigim icin odemim yok ama 62.5 oldum sahane benim icin
Kahvalti
Domates salatalık köz biber
Canim başka bisey yemek istemedi spora gidicem zaten cok yiyince midem bulanıyor
Pazartesi net ortaya cikarKizlar regl olmusummm demekki daha çok verdim
Muhtesem sonuc 10 gunde tebrik ederimmmŞekersiz 10.gün sonucu : 3.2 kg
Başlangıç 94 kg
Bugun 90.8
Teşekkürler. Bundan sonra bu kadar gitmez ama yine de bir anda 90 gormek cok motive ettiMuhtesem sonuc 10 gunde tebrik ederimmm
Canim biz emzirdigimiz icin uymuyor pek bize. Ben zorlanmam diye dusundum ama resmen canım evdeki yemekten yemek istiyor bende yapmicam akşam..Slm kizlar yazmayi unutmusm sabah dimates salatalik peynir zeytin yedim ekmek ve cay icmedim ara ogunde 1fincan dukan birasi yapmistim.ondan ictim . Iglen 1 kase corba ictim. Biraz rahatsizim kabagi yapamicam
Bundan sonrası 8 li rakamlar onu görünce daha çok motive olursun:))Teşekkürler. Bundan sonra bu kadar gitmez ama yine de bir anda 90 gormek cok motive etti
inşallah canım. şuan ramazana kadar ne verirsem kar modundayım. ramazanda çok veremem daha önce ki diyetimde de 3 kg vermiştim. şimdi ramazana kadar 87 olabilirsem çok iyi olcak bayram hedefim 85 çünküBundan sonrası 8 li rakamlar onu görünce daha çok motive olursun:))
Canim valla aslimda bende disiminsiksam 2gunde ben yaparim ama kendimi iyi hissetmiyorum yaa kasiklarim agriyor bide aclik hissediyorum bugun hqhajaja ne iyi gelmisnsanaCanim biz emzirdigimiz icin uymuyor pek bize. Ben zorlanmam diye dusundum ama resmen canım evdeki yemekten yemek istiyor bende yapmicam akşam..
Sabah yok uyuyoduk tabiki kizlar erken kalkti tekrar uyuduk.
Oglen 2 yumurta icinde peynir ve kasar ama cocuklarla yedim. Ekmek miktarini anlayamadım. 2 gundur ekmek yemeyince abartmis olabilirim. Genelde kabuk kısmından yemeye calisiyorum cocuklara icini veriyorum. Akşama da bir dilim yerim sadece kontrol ederim. Sonra kiraz sapi cayi içtim. Bebegime dun elmali findikli mama pisirdim. Ama findiklari rondoda kucultemeyince 5 tk o mamadan yemiş oldum. Zaten icinde başka hicbir sey yok tadi da hosuma gitti muhallebi gibi hatta baska bir tatli yemis gibi oldum
Kiz naptin sen emzirdigin icin cok sıkıştıramıyorum seni az yeseydin bariKizlar aksama kahvalti turu yapicam ben pastirmali menemen zeytin peynir domates salatalik azcikda patates kizartcam yaa yiteer bugun fenalardayim
Hahahahaha cmm sutum kalitesiz kalmasin diye . Az yedim cnm kararinda ekstra spor yaptimKiz naptin sen emzirdigin icin cok sıkıştıramıyorum seni az yeseydin bari
Afiyet olsun canim.Aksam biseyler izlerken ıhlamur biraz kuruyemis ve kuru meyve vs yedim gec vakitte ama bugun boyle oldu cok abartmamaya çalıştım
MasAllah iyi gidiyosun. Azimlisin bayaga bu şekilde kisa zamanda verirsin kilolari :)Afiyet olsun canim.
Bende aksam 19.00 gibi resimdekileri yedim. Birde bir kaseden az tavuk mantar sote
21.00 nescafe veeee ev yapimi cikolata
Yok canim 89 goremem herhalde. İcimden bir ses yarin arti cikicam diyor. Detokstan sonra sanki bugun fazla kacti.. fazlasinda gozum yok artık 1er 1er eksileyim yeter.MasAllah iyi gidiyosun. Azimlisin bayaga bu şekilde kisa zamanda verirsin kilolari :)
Bende tam bugday unu aldim pazartesi tam 62 olursam kendime ödül olarak pizza yapicam canim nedense onu cekiyo bence sende 89 u görürsün
Olur nasil oluyor :)Yok canim 89 goremem herhalde. İcimden bir ses yarin arti cikicam diyor. Detokstan sonra sanki bugun fazla kacti.. fazlasinda gozum yok artık 1er 1er eksileyim yeter.
Pinkpinkblue dukani onerdi bana. Haftayada onu yapalimmi