Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler canimKizlar motive olabilmek için resim çektim.
Nisandan beri daha da bollaşmış. Bu tunigi hic daralttirmicam ne zaman motive kaybetsem hatirlaticam kendime
Süpersin cnm. Bencede hic daraltma baktikca kendinle gurur duyarsinKizlar motive olabilmek için resim çektim.
Nisandan beri daha da bollaşmış. Bu tunigi hic daralttirmicam ne zaman motive kaybetsem hatirlaticam kendime
HarikasınnnKizlar motive olabilmek için resim çektim.
Adam biraz kizmistir ama yiceksende 1 tk sabah yeBu akşam canım birden tahin helvası çekti. Ağzımdan da öyle çıkıverdi eşimde dışarı çıkınca almış. Kendime de kızdım ne söylüyorsun diye. Ama anlık birşeydi galiba getirdiğinde gerçekten hiç yiyesim gelmedi yemedim. Kendime tebrik
Aynen haftasonu kahvaltılarına çıkarırım anca yemem pek. Çok kendimi tutamayacağım bişey değil çikolata pasta masta olsaydı tutamayabilirdimAdam biraz kizmistir ama yiceksende 1 tk sabah ye
Kizlar motive olabilmek için resim çektim.
Bence cok fark var harikasinNisan ve haziran halim ,basenler halen dursada gobek bosaldi Eki Görüntüle 2864673
Bence cok fark var harikasin
Onu cok zor diyolar. Benim ne enerjim var ne vaktim şuanOyle mi dersin daha duzgununu bitirince yapicam insallah basenler icin chloe yapiyorum cm cm gidiyor resmende ne kadar dayanabilirim bilmiyorum
Normali evet cok agircanim ,ama slim ting olan var tek bacak egzersizi o daha hafif 3parca videolari var gun icine boluyorum tek yapamazsamOnu cok zor diyolar. Benim ne enerjim var ne vaktim şuan
İyi aksamlar. Bu topigi daha canli tutmak istiyodum ama olamadi.yarin ayin 6si maalesef surduremedigim icin resmen ayni yerde sayiyorum işte..
Biz ailecek ishal olduk, acile gittik. Doktor rota dedi. Kendimi cok kötü hissediyorum. İshal aşırı yok ama halsizim ve mide bulantisina benzer birşeyler oluyor
Yok canim ordan aldigimizi sanmam ama bu hafta cok sık hastaneye gittik. Ne kadar dikkat etsekte buluyor işte. Bazen böyle hep ust uste oluyor ve cok bunaliyorum gercektenTuh canim aklimada geldi eslemden sonra vizdede var diyince ,disarda yediginiz yerden mi aldiniz acaba cok gecmis olsun kizlar nasil ?