Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Selam. Buyuk kizin hastane randevusu vardi. Sonra da yogundum ugrayamadim.

Menum
08.45
Menemen, 2 dilim ekmek, çay, domates salata

13.30 disarida yedim
Güveç yemeği
Salata yoğurt
1 dilim ekmek

Ara kahve cikolata

18.30
1 tabak taze fasulye yemeği
1 dilim ekmek
Afiyet olsun canim ,disardada kacirmamissin 😍

Bugünki menüm;
11:00
2 dilim tb ekmeğinden peynirli tost
2 fincan çay

Türk kahvesi
1 hurma
5 dut

yeşil çay
1 avuç kuruyemiş

17:30
1 tabak barbunya yemeği
Turşu, yoğurt

19:00
2 top dondurma

2 lt su
40 dk yürüyüş

Slm canlar. Bugünü cok iyi geciremedim ben.

Sabah
Yarim simit
Peynir
Domates

Ara
1 kase erik
Bikac tane kiraz

Ara
1 dilim islak kek

Aksam
Bikac kasik makarna
Tavuk sote

Spor
40dk eliptik

Bugünki menüm;
2 fincan çay

Türk kahvesi
1 hurma
5 dut

yeşil çay
1 avuç kuruyemiş

1 tabak barbunya yemeği
Turşu, yoğurt

2 top dondurma

2 lt su
40 dk yürüyüş
Sen bugünü iyi gecirdin kuzucum. Darisi yarin benim basima insallah bakalim.

Afiyet olsun canim🥰. Disarida da guzel bir tercih yapmissin👍

Afiyet olsun canim ,disardada kacirmamissin 😍
Ekmek fazla oldu ya
Bugünki menüm;
2 fincan çay

Türk kahvesi
1 hurma
5 dut

yeşil çay
1 avuç kuruyemiş

1 tabak barbunya yemeği
Turşu, yoğurt

2 top dondurma

2 lt su
40 dk yürüyüş
Cok guzel canim😍

Gruplara katilsam mi acaba kizlar bi de yaa... Daha motive olur daha cok dikkat edermiyim? Önerir misiniz?

Gruplara katilsam mi acaba kizlar bi de yaa... Daha motive olur daha cok dikkat edermiyim? Önerir misiniz?

Pazartesiden beri bende katildim canim adim ve sporumdaki artisi farketmissindir ,belirli sinir old.icin tmamlamak zorunda hissediyorsun bakalim tartiya farki ne olucak

Pazartesiden beri bende katildim canim adim ve sporumdaki artisi farketmissindir ,belirli sinir old.icin tmamlamak zorunda hissediyorsun bakalim tartiya farki ne olucak
Ben acikcasi dayanamadim. Bazen cok ağır yorumlar geliyor. Sonucta her zaman dort dortluk beslennme olmuyor

Ben acikcasi dayanamadim. Bazen cok ağır yorumlar geliyor. Sonucta her zaman dort dortluk beslennme olmuyor
Sen de duygusalsin yorumlarindan anlayabiliyorm. Ben de ayniyim kalbim kirildigi zmn devam ettiremiyorm varligimi. Cok haklisin biraz erteleyeyim bu konuyu. Bi süre sonra belki ihtiyacim oldugunda katilirim.

Sen de duygusalsin yorumlarindan anlayabiliyorm. Ben de ayniyim kalbim kirildigi zmn devam ettiremiyorm varligimi. Cok haklisin biraz erteleyeyim bu konuyu. Bi süre sonra belki ihtiyacim oldugunda katilirim.
Onlarda hakli aslinda 100 gr bile yuzdelikleri etkiliyor siralama değişiyor. Ama ben olumsuzluktan cok cabuk etkilenen biriyim. Birde kilom yuksekken katildim bir baktım benim hedefim olan kiloda olan insanlar kilo vermeye çalışıyor 🤭 bu tabiki güzel birşey ama beni olumsuz etkiledi işte

Gunaydin kizlar. Gecen haftaya gore +300 gr. Artimin cogunu verdim ama beni 2 hafta geriye atmis oldu...

Eklentiler

• IMG_20210604_100213.jpg
    IMG_20210604_100213.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 23
X