- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
Tlc de dr nowazaradan fırça çekyr
Ben de açtım şimdi. Doktor nasıl şeker ya. :)
Evde kimse yok yatamyrmBen içmem bu saatte
Hıhıııı nescafe içmiyrn ıyyTürk kahvesi mi
Ben de içmiyorm onuHıhıııı nescafe içmiyrn ıyy
Tadı iğrençç zaten yapayBen de içmiyorm onu
Aynen öyle canım az kaldı yarınaaaTadı iğrençç zaten yapay
Ayy valla heycan ypyım heAynen öyle canım az kaldı yarınaaa
Ben sonuçları çok merak ediyorumAyy valla heycan ypyım he
Bnce çok iyi olacak:)Ben sonuçları çok merak ediyorum
Tşk ederimtatlımGünün bitmesine neredeyse 1 saat kaldı. Yarın çok güzel bir gün. Hem bahar başlangıcı hem de bu muhteşem programımızın, yani değişimimizin başlangıcı. Çok heyecanlıyım. :) Umarım her şey yolunda gider ve irademizle ve birbirimizi motive ederek 21 Haziran'a alnımızın akıyla çıkarız. :)
Bir şey ne kadar zorsa, meyvesi de o kadar büyük oluyor. Unutmayalım bunu lütfen.
Başarabileceğimize gönülden inanıyorum ben.
Şimdilik iyi geceler diliyorum herkese.
Bence deBnce çok iyi olacak:)
Tşk ederiz sayendeGünün bitmesine neredeyse 1 saat kaldı. Yarın çok güzel bir gün. Hem bahar başlangıcı hem de bu muhteşem programımızın, yani değişimimizin başlangıcı. Çok heyecanlıyım. :) Umarım her şey yolunda gider ve irademizle ve birbirimizi motive ederek 21 Haziran'a alnımızın akıyla çıkarız. :)
Bir şey ne kadar zorsa, meyvesi de o kadar büyük oluyor. Unutmayalım bunu lütfen.
Başarabileceğimize gönülden inanıyorum ben.
Şimdilik iyi geceler diliyorum herkese.
Görüşürüz tatlımmYarın görüşürüz iyi geceler. Yarın ben de bir before fotosu çekeyim.
Spor kişiye göre kim ne isterse kaç isterse öyle yapsın tabiki herkesin yapsın isteriö güzel olurKızlar spor olarak haftada 3 gün mutlaka bişeyler yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?