- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Eper kaçamak olursa grupta ki sanmıyorum ,ama olursa 10.günden 20li günlere kadar olur. O zaman olmazsa Sonra da zannetmiyorumohh hadi hayırlısııafiyet olsun cnm
ayy evet düşünsene 89. gündesin ve kaçamak yaptın düşünmesi bile kaabbuusss
ahaha inşşşEper kaçamak olursa grupta ki sanmıyorum ,ama olursa 10.günden 20li günlere kadar olur. O zaman olmazsa Sonra da zannetmiyorum
aynen cnm yarın güncelliycm bn kesin 74-75 impofu ilk sayfadaki tabloyu da güncelleyelim yarın herkes kilosunu bildirince düzenleriz başlangıç kilosu olarak. Ayyy heyçan yaptım.
Bende bugün yarın regl olucamahaha inşşş
aynen cnm yarın güncelliycm bn kesin 74-75 imçok pis şiştm
Ahaha aynı anda regl olan topik ne güzellBende bugün yarın regl olucamhepimiz şişiz
Biraz ara ver canım.Sözde spor yapcaktm ama bacaklarımın arkası hala çok acıyo anlamadım nedenbiraz daha dinlenmesi lzım 2 gün kaçırdm ama toparlarm
Şimdi malum önümüz uzun 12 hafta var. Her hafta kiloyu listeye ekliyoruz dimi en başta. Sen güncellersin dimi canımSözde spor yapcaktm ama bacaklarımın arkası hala çok acıyo anlamadım nedenbiraz daha dinlenmesi lzım 2 gün kaçırdm ama toparlarm
Gruptaki if ci benim galibaİf mi yapıyorsunuz merhaba ne şekilde bir uygulamanız var
YaAA AMAN ye ye yarın süper bi başlangıç yapıyoruzzSizin icin 14 gunu heba ettimrecelli ekmek yedim biraz sonra da sutlac yicem valla kendimi cok yalniz hissettim napim
Yedim valla size uydum yoldan ciktimYaAA AMAN ye ye yarın süper bi başlangıç yapıyoruzz
Telafi ederiz fazlasıylaYedim valla size uydum yoldan ciktim
verdim valla, yogadan oldu bn biliyomBiraz ara ver canım.
tabiki de güncellerim yeterki aktif olalımŞimdi malum önümüz uzun 12 hafta var. Her hafta kiloyu listeye ekliyoruz dimi en başta. Sen güncellersin dimi canım
yok biz şekersz yapıyoruz, yapıcaz yani, ilk sayfada herşy yazıyo cnmİf mi yapıyorsunuz merhaba ne şekilde bir uygulamanız var
Çok komik bişiy oldu
hahaha akıma uydum diyosunnnSizin icin 14 gunu heba ettimrecelli ekmek yedim biraz sonra da sutlac yicem valla kendimi cok yalniz hissettim napim
Sosyete gelin kurbişleri yaktı.
Eki Görüntüle 2248100
Ahahhaa ama çok minnoşlar ya üzülmiyim diye gayır guyur yiyorlar. Ay bayılazaaam gülmekten. Normalde beceriksiz değilim he kaynoşta davul fırın var. Sosyete gelin ne anlasın davul fırından allasen. Yandı gülüm keten helva. Bu arada bitirmişler tabağı ahahahah
O bana da fırça çekiyor rüyalarımda. Karatayın ameliyat yapan versiyonu gibi sürekli çemkiriyoTlc de dr nowazaradan fırça çekyr
O bana da fırça çekiyor rüyalarımda. Karatayın ameliyat yapan versiyonu gibi sürekli çemkiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?