- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.822
- 1.223
2 yaşındakiyle saklanbaç falan oynuyoruz. Diğeri 3,5 aylık daha.onlarla oyun oyansan mesela kalori harcatır aslında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 yaşındakiyle saklanbaç falan oynuyoruz. Diğeri 3,5 aylık daha.onlarla oyun oyansan mesela kalori harcatır aslında
4 çocukla zor yani bn kuzenlerime bakarken hooooyyy bayılck gibi oluyrm Allah kolaylık versinnn2 yaşındakiyle saklanbaç falan oynuyoruz. Diğeri 3,5 aylık daha.
Afiyet olsun tatlımmHu huu ben geldimmm
Sekersiz 8. Gun yanlis hatirlamiyorsam
11.30
1 mercimek krep
1.5 haslanmis yumurta
1 kk koy peyniri
Bol yesillik
14.30
Yesil cay
15.00
Sade kahve
18.00
Bir avuc leblebi
19.30
1 kase yayla corbasi
1 tabak sulu tavuk yemegi
Su 2.5
Spor yok squatta yarin basa sariyorum
Afiyet olsun tatlımm
Sakınnnnnn!!!!!Ekmek arası peynir yemek istiyorum
Saat 00:53
Uyusana kızım sen leptin çalışsınSakınnnnnn!!!!!
Ya o bende hic calismiyor yaa cok gec yatiyorum erken kalkiyorum ne olacak benim bu halimUyusana kızım sen leptin çalışsın
Valla çalışmadan 3 kilo verdin takma kafana ben napayımYa o bende hic calismiyor yaa cok gec yatiyorum erken kalkiyorum ne olacak benim bu halim
Squatı programdan mı takip ediyorsun canımHu huu ben geldimmm
Sekersiz 8. Gun yanlis hatirlamiyorsam
11.30
1 mercimek krep
1.5 haslanmis yumurta
1 kk koy peyniri
Bol yesillik
14.30
Yesil cay
15.00
Sade kahve
18.00
Bir avuc leblebi
19.30
1 kase yayla corbasi
1 tabak sulu tavuk yemegi
Su 2.5
Spor yok squatta yarin basa sariyorum
Ahaha dogru diyorsun leptini de sasirttik heralde acaba uyumadigim icin mi verdim bu bilim insanları leptin falan diye bizi mi uyutuyor yoksaValla çalışmadan 3 kilo verdin takma kafana ben napayım
Canim bi kac sayfa öncesinde 21 gunluk program vardi onu attim da bugun 4. Gundu cok yurudum yapamadım yarin 1den baslayacagim sen de basla sekersize benzetme amaSquatı programdan mı takip ediyorsun canım
Bu gün olacak inşallahAhaha dogru diyorsun leptini de sasirttik heralde acaba uyumadigim icin mi verdim bu bilim insanları leptin falan diye bizi mi uyutuyor yoksa
Eee sen de bi zahmet 1. Gunu tamamla artik
Bulamam şimdi ya. İp atlamaya başlayacağım ben yarınCanim bi kac sayfa öncesinde 21 gunluk program vardi onu attim da bugun 4. Gundu cok yurudum yapamadım yarin 1den baslayacagim sen de basla sekersize benzetme ama
Hadi insallah katil artik aramiza yalniz birakma biziBu gün olacak inşallah
Super valla 23 unde bime atlama ipi gelecekmis ben de onu alip baslamayi planliyordum hatta pofu yla da konusmustuk atlar dururuz artik beraber sayi yaristiririzBulamam şimdi ya. İp atlamaya başlayacağım ben yarın
Hem ip hem bu zorlar sanırım beniUsenme,erteleme, vazgecme