Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Günaydın civcivlerrr.
Benim dün yumurtlar toplandı. Karnım acayip şişti gaz sancısı kaldı biraz narkozdan mı operasyondan mı bilmem. Dün daha kötüydüm bugün iyiyim.
Şekersize devam ama cuma günü tartılmayabilirim çünkü kesin çok fazla çıkıcam.

Merhaba ben de dün başladım şekersiz yaşama. Daha önce de denemiştim. Uzun süre bu şekilde yaşayınca şekerli şeylerin tadı çok farklı geliyor. Ben aranıza geç geldim birazama kendi başıma devam ettireceğim artık:)

aynı durum bendede var sanirim herkes hasta. dün akşam yemegi zar zor yedim . hemen yatmişim. burnum felan akmiyor.
sen bi kaç gün rapor alin dinlenseniz iyi gelir.
geçmiş olsun.

Teşekkür ediyorum. deneyeceğim.

Sinüzit söken bir şey yok mu yaa....

papatya suyu kaynatıp buharını çekiyorum bu sefer o da fayda etmedi. geçen sefer iyi gelmişti.

Hoşgeldin Fuliaaas ! Ne kadar kulaklarını çıtlattık. Son yorgun savaşçı dedik, grup şampiyonı dedik, yenilmeyeeen kahraman dedik şeker diyetini bozmayana bi sen kaldın yaa

Rabbim tüm bu zahmetlerinin karşılığını versin inşallah. Sen den 3 kg fazla çıktım ama 2 si bebektir gibi haberler de bekliyoruz

Hoşgeldin Fargant! Olsun, biz de yeni başladık sayılır, çünkü 1 ay süper gittik ama ayın sonunda tesbih boncuğu gibi dağıldık

sen de takıl bizimle, birbirimize destek olalım

hoşgeldiniz:)şekerli şeylere yiyince gerçekten tadi tuhaf geliyor demi:)
bende denedim tuhafimsi tadiydi...:)
bende başlayip hep bozuyorum.
araya Ramazangirdi.
Ramazan sonu hedef 10 kg vermek var içimde.

hoşgeldiniz:)şekerli şeylere yiyince gerçekten tadi tuhaf geliyor demi:)
bende denedim tuhafimsi tadiydi...:)
bende başlayip hep bozuyorum.
araya Ramazangirdi.
Ramazan sonu hedef 10 kg vermek var içimde.

@orkidekaramel gerçekten tadları yapay gibi geliyor. Ben maksimum 3 hafta yapabilmiştim. 3. haftanın sonunda toz şeker, yapay şeker hepsi berbat geliyordu; ama işte bir kere başlayınca bağımlılık yapıyor. Bu tuzağa düşmemeliyiz...

1 ayda 10 kilo çok fazla yalnız. Her hafta 1'er kilo verince geri almıyorsun. Ben bir ara 75 kiloydum. Böyle 5'er 10'ar hızlı kilo verdiğimde direkt geri aldım. Sen şu an kaç kilosun canım? İnşallah bir an önce hedeflerimize ulaşırız. Geçmiş olsun bu arada, iyisindir inşallah.

Hoşgeldin Fargant! Olsun, biz de yeni başladık sayılır, çünkü 1 ay süper gittik ama ayın sonunda tesbih boncuğu gibi dağıldık

sen de takıl bizimle, birbirimize destek olalım

Hoşbuldum Samsonn !
Benim henüz 2. günüm. Regl dönemine yakın dökülmezsem sıkıntı yok. Bu sefer tüm ramazan boyu devam ettirip 4 haftaya tamamlamaya çalışacağım kısmetse.
Sizinleyim!

bu topiğe başladığımda 93 tum
şimdi 89,2 geliyorum.
haftada gram gram gidiyor maalesef
ben artık hemen gitsin istiyorum.

Gram gram gitmesi daha iyi, bana güven.
Haftada 4 kilo verdiğim saçma diyetler denedim. Verdim ama cildim sarktı ve ertesi hafta yine aldım geri.
Sen şu an çok iyi veriyosun maşallah. 3.8 kilo çok iyi. Vücut bir süre gram gram vermeye devam edecek ama sonra normal düzene geri dönecek. O gram gram gidenler geri gelmeyecek olan kilolar... Sevinmen lazım.

Hoşbuldum Samsonn !
Benim henüz 2. günüm. Regl dönemine yakın dökülmezsem sıkıntı yok. Bu sefer tüm ramazan boyu devam ettirip 4 haftaya tamamlamaya çalışacağım kısmetse.
Sizinleyim!
Aynen, benim de 2. gün. Ramazan gerçekten düzüne girmek için de büyük fırsat. Gün içinde atıştırma gibi bir imkan olmayınca, akşam 8 den sonra uykudan önceki vakti şekersiz, hatta boş carb'sız atlatmak çok daha kolay

Selam kızlar. Kilo durumları nasıl herkes ne alemde? Nasıl gidiyor Ramazan
Merhaba Missyy. Ramazandan önceki son bir hafta çılgınlar gibi yediğim için ben hiç parlak değil şu an. Bakalım 4-5 güne ne kadar toparlayabileceğim? Senin nasıl, bu hafta vermiş olacak mısın inşallah?

Ben 2 3 hafta kadar önce çok pis bozmuştum. Fondüler mi dersin Burgerlermi.çok ayrıntı vermeyeyim ama yemediğim tatlı çeşidi kalmadı. Şimdi ramazanda bol su ve sıvı tüketip sahuru karatay usulü ekmesiz kuru yemiş ve iftarı pidesiz geçiriyorum,tatlı ekmek hamur işi şekerli içecek tüketmemeyi düşüyorum o yüzden bu Ramazan 4 5 kg gider diye temenni ediyorum. Çok güzel fırsatımız var çünkü abur cubur yemeden geçiriyoruz. İnşallah haziran başında 65 altına düşmüş olurum yaa

Benim de niyetim aynı canım. Ekmek, şeker, unlu mamül yok bu ay.

Sabah 2 haşlanmış yumurta, zeytinyağlı bol akdeniz yeşilliği, ve 2 cevizle 1 tatlı kaşığı tahin yedim.

İftara ne yaparım bilmiyorum henüz. Dün akşam etli mantar sote ve kinoa vardı menüde.

Şu kinoa a101ede gelmiş bende denemek istiyorum

Şu kinoa a101ede gelmiş bende denemek istiyorum
Dene canım. Gluten yok ve çok tok tutuyor.

Nötr bir tadı var. Biraz kuskus gibi düşün, ya da ince bulgur gibi. O yüzden ne sos katarsan onun tadını alıyor ve güzel oluyor. Kısır fotosu atmıştım, enfes oluyor kısırı. Dün de pişdikten sonra biraz tereyağı, zerdeçal ve az da yoğurt kattım. Yine çok lezzetli oldu. Tamamen hayal gücüne kalmış yani

Deneyeyim öyleyse evet resmini görmüştüm enfessssti. Şeker konusu sende nasıl ben yemiyorum şuan ama ideal kilomda olsam yerdim açıkçası

Deneyeyim öyleyse evet resmini görmüştüm enfessssti. Şeker konusu sende nasıl ben yemiyorum şuan ama ideal kilomda olsam yerdim açıkçası
2-3 hafta yemesem gerçekten arınıyorum, hiç canım çekmiyor, ama yedikçe doyumsuz oluyorum şekere karşı.

Bu hafta sonu yemediğim tatlı türü kalmadığından dün akşam da aklım kaydı..ay bir sütlü tatlı, ya da çikolata alayım, iftardan sonra iyi gider dedim ama bunun böyle bir sonu olmayacağı aklıma geldi, durdurdum kendimi. 1 hurma yedim sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…