evet büyük konuştuğumu iddia ediyor.öle deyince kötü oldum Mustafa ismi koymak istemiyorum. diyo ki Allah hiç evlat vermeyebilir diyooyyy kuzzuummm dikkat et kendine((
sevmediğin ismi koymak zorunda değilsin, senin eşin cidden sinir bozucu ksra bakma , öyle mi denir yani???? Çok saçmalamışşşş
Yaa Allah aşkına bu nasıl bi saçmalıkkk, Allah kuluna bi isim yüzünden neden eziyet etsin hayır şöyledir rüyana girer malum olur ha dersn bunu koysam çocuğum için iyi olur o ayrı ama senin eşin tam bi saçmalık abidesi gerçekten ksra bakma bunu dediğim için, Allah öyle şeylere kızacak kadar çocuk vermeyecek kadar gaddarmıymış bi sorsaydın keşkeevet büyük konuştuğumu iddia ediyor.öle deyince kötü oldum Mustafa ismi koymak istemiyorum. diyo ki Allah hiç evlat vermeyebilir diyoo an panige kapıldım.
Allah yardımcın olsun cnm o adam senin psikolojinle oynuyorbaşıma geldiğinden dolayı eşimin sözü hemen tuttuğu o an panige kapılıyorum korkuyorum
büyük konuşmuş gibi hissettim ya.
çok kötü oldum ya.Yaa Allah aşkına bu nasıl bi saçmalıkkk, Allah kuluna bi isim yüzünden neden eziyet etsin hayır şöyledir rüyana girer malum olur ha dersn bunu koysam çocuğum için iyi olur o ayrı ama senin eşin tam bi saçmalık abidesi gerçekten ksra bakma bunu dediğim için, Allah öyle şeylere kızacak kadar çocuk vermeyecek kadar gaddarmıymış bi sorsaydın keşke
valla cnm yani bi şey diyemiyorum, benim inancıma düşüncelerime çok ters eşinin sana yaptıkları dedikleri....çok kötü oldum ya.
başıma geldiği için eşimin sözü tutuyor korkuyorum.
ya senin adam senin bu ince yapını çözmüş, sana karşı kullanıyor.evet büyük konuştuğumu iddia ediyor.öle deyince kötü oldum Mustafa ismi koymak istemiyorum. diyo ki Allah hiç evlat vermeyebilir diyoo an panige kapıldım.
hyr degilim düşünüyorum. daha başlamadik:)ya senin adam senin bu ince yapını çözmüş, sana karşı kullanıyor.
Öyle saçmalalık mı var ya? O zaman her doğan erkeğin adını Muhammed koysunlar. Aptal aptal konuşmasın. Sen hiç takılma onun lafına. Asıl Allah boş oturan erkeği sevmez, herşeye karışacağına git rızkını kazanmak için 2 çaba göster de sen şuna.
Hamile misin bu arada? Ya da 2. yi mi düşünüyorsun?
O süper haberler bunlar!! Hayırlı uğurlu olsun, inşallah her sabah zevkle uyanıp, koşarak gideceğin çok güzel bir iş ortamın olur. Hoş geldin tekrar Summer
Şehir dışından bir arkadaşım geldi onunla gezmeler, yok Ramazan öncesi kardeşimle kutlamaydı derken hafta sonu yemediğim tatlı türü kalmadı. Siz söyleyin ben yemişimdir
Dün akşam da en son bir pide patlatdım saat 8 gibi. Ama Ramazan'dan çok umutluyum, arada yeme gibi bir durum olmadığı için düzene girmek çok kolay oluyor. Sıfır boş karb ve sıfır şekerli bir ay olacak inşallah.
Sahurda 2 yumurta ile yapılmış mantarlı tereyağlı omlet yedim, yanına da bol yağlı roka, kuzukulağı salatası. Biraz da zeytinyağı içtim.
Akşam yemeğimde biberli mantarlı et sote olacak
Summer-girl 90 gün şeker sözünü bozmayan bir BenimKemiklerimiri kaldı
ayy kuzuum ben o mesajı unuttum
ayy kuzuum ben o mesajı unuttum
tbrk ederim inşallaahh senin için en iyisi olur
darısı bu fakire de
Aynen cnm iftardan önce tartılmk lazımbiz cuma günü iftar öncesi mi tartılacağız?
Günaydın hanımlar,
Ben de hastayım. Kaç gündür burnum harç dökülmüş gibi tıkalı. Ağzımdan nefes almak boğazımı tahriş ediyor. E oruç sebebiyle su da yudumlayamıyorum.
Sinüzit/Burun söktürecek bir şeyler bulamadım. Dr'a da gitmedim.
Baş ağrısı da yapıyor. Bir an önce burnumun akmaya başlamasını diliyorum.
aynı durum bendede varGünaydın hanımlar,
Ben de hastayım. Kaç gündür burnum harç dökülmüş gibi tıkalı. Ağzımdan nefes almak boğazımı tahriş ediyor. E oruç sebebiyle su da yudumlayamıyorum.
Sinüzit/Burun söktürecek bir şeyler bulamadım. Dr'a da gitmedim.
Baş ağrısı da yapıyor. Bir an önce burnumun akmaya başlamasını diliyorum.
teşekkür ederim eşimin ürettiği elma sirkesini kulanayim hala geçmedi :/Günaydın güzel hatunlar
Günaydın CK
Şu burun yıkama apartlarından edin mutlaka bugün. Akşam iftardan sonra yaparsın. Çok faydasını göreceğine inanıyorum.
Eki Görüntüle 2266101
Boğazlarda iltihap varsa da organik elma sirkesi ile gargara çok iyi gelir. Biraz yakar ama mikrobu kırıyor. Saf kullanamazsanız, sulandırıp deneyin. Özellikle yatmadan önce gargara yapınki kalsın boğazda. Aynı sirkeli suyu içmek de bağışıklık sistemini acayip bir doping yapıyor. @orkidekaramel
Canım ben bir önceki sene 1 hafta iyiysem, 2 hafta hasta oluyordum. Ama elma sirkeli suyu düzenli içtiğim sene hiç hastalanmadım diyebilirim. Bağırsak floryası için de çok iyi sanırım. Gerçekten müthiş bir nimet; zayıflamaya yardımcı olması da bonusteşekkür ederim eşimin ürettiği elma sirkesini kulanayim hala geçmedi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?