Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

oyyy kuzzuummm dikkat et kendine ((
sevmediğin ismi koymak zorunda değilsin, senin eşin cidden sinir bozucu ksra bakma , öyle mi denir yani???? Çok saçmalamışşşş
evet büyük konuştuğumu iddia ediyor.öle deyince kötü oldum Mustafa ismi koymak istemiyorum. diyo ki Allah hiç evlat vermeyebilir diyo o an panige kapıldım.

başıma geldiğinden dolayı eşimin sözü hemen tuttuğu o an panige kapılıyorum korkuyorum
büyük konuşmuş gibi hissettim ya.

evet büyük konuştuğumu iddia ediyor.öle deyince kötü oldum Mustafa ismi koymak istemiyorum. diyo ki Allah hiç evlat vermeyebilir diyo o an panige kapıldım.
Yaa Allah aşkına bu nasıl bi saçmalıkkk, Allah kuluna bi isim yüzünden neden eziyet etsin hayır şöyledir rüyana girer malum olur ha dersn bunu koysam çocuğum için iyi olur o ayrı ama senin eşin tam bi saçmalık abidesi gerçekten ksra bakma bunu dediğim için, Allah öyle şeylere kızacak kadar çocuk vermeyecek kadar gaddarmıymış bi sorsaydın keşke

çok kötü oldum ya.
başıma geldiği için eşimin sözü tutuyor korkuyorum.

ya senin adam senin bu ince yapını çözmüş, sana karşı kullanıyor.

Öyle saçmalalık mı var ya? O zaman her doğan erkeğin adını Muhammed koysunlar. Aptal aptal konuşmasın. Sen hiç takılma onun lafına. Asıl Allah boş oturan erkeği sevmez, herşeye karışacağına git rızkını kazanmak için 2 çaba göster de sen şuna.

Hamile misin bu arada? Ya da 2. yi mi düşünüyorsun?

hyr degilim düşünüyorum. daha başlamadik:)

Farkindayim, baharla birlikte bir rehavet gelmis de grup dagilmis gibi. BenimKemiklerimiri 'i tebrik ediyorum.

bi günde bi kg vermiş olmuşum heuheuhe
hastayim akşam hiç bişey yemedim. yiyemedim

Günaydın hanımlar,
Ben de hastayım. Kaç gündür burnum harç dökülmüş gibi tıkalı. Ağzımdan nefes almak boğazımı tahriş ediyor. E oruç sebebiyle su da yudumlayamıyorum.
Sinüzit/Burun söktürecek bir şeyler bulamadım. Dr'a da gitmedim.
Baş ağrısı da yapıyor. Bir an önce burnumun akmaya başlamasını diliyorum.

Günaydın güzel hatunlar

Günaydın CK
Şu burun yıkama apartlarından edin mutlaka bugün. Akşam iftardan sonra yaparsın. Çok faydasını göreceğine inanıyorum.

Boğazlarda iltihap varsa da organik elma sirkesi ile gargara çok iyi gelir. Biraz yakar ama mikrobu kırıyor. Saf kullanamazsanız, sulandırıp deneyin. Özellikle yatmadan önce gargara yapınki kalsın boğazda. Aynı sirkeli suyu içmek de bağışıklık sistemini acayip bir doping yapıyor. @orkidekaramel

aynı durum bendede var sanirim herkes hasta. dün akşam yemegi zar zor yedim . hemen yatmişim. burnum felan akmiyor.
sen bi kaç gün rapor alin dinlenseniz iyi gelir.
geçmiş olsun.

teşekkür ederim eşimin ürettiği elma sirkesini kulanayim hala geçmedi :/

teşekkür ederim eşimin ürettiği elma sirkesini kulanayim hala geçmedi :/
Canım ben bir önceki sene 1 hafta iyiysem, 2 hafta hasta oluyordum. Ama elma sirkeli suyu düzenli içtiğim sene hiç hastalanmadım diyebilirim. Bağırsak floryası için de çok iyi sanırım. Gerçekten müthiş bir nimet; zayıflamaya yardımcı olması da bonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…