• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Bu guzel Istanbul sabahindan sicacik bir gunaydinla selamliyorum herkesi. ☺

Tekrar aranizdayim. 😊 Guzel haberlerim var. Bahsettigim isi kaptim ve gecen hafta calismaya basladim. Oyle mutluyum ki... Minnettarim her sey icin. 🙏

Yazilanlari okuyamadim maalesef ama bildirimlerden kulaklarimin ara ara cinlatildigini gordum, ihlaller gani gani galiba. 😂

Program basladigi sekilde devam ediyor mu gercekten yoksa mutasyona mi ugradi? 21 Haziran tarih mi oldu yoksa? ☺

Ben kaldigim yerden devam edecegim yarindan itibaren. Umarim sizler de devam ediyorsunuzdur. 😎

Hayırlı Ramazanlar. Allah başladığımız orucu bitirmeyi de nasip etsin.
Evlerimize bolluk bereket girerken, komşumuz/yakınımız da aç kalmasın.
Sağlığımız da eksik olmasın.

Herkese iyi haftalar.

Bu guzel Istanbul sabahindan sicacik bir gunaydinla selamliyorum herkesi. ☺

Tekrar aranizdayim. 😊 Guzel haberlerim var. Bahsettigim isi kaptim ve gecen hafta calismaya basladim. Oyle mutluyum ki... Minnettarim her sey icin. 🙏

Yazilanlari okuyamadim maalesef ama bildirimlerden kulaklarimin ara ara cinlatildigini gordum, ihlaller gani gani galiba. 😂

Program basladigi sekilde devam ediyor mu gercekten yoksa mutasyona mi ugradi? 21 Haziran tarih mi oldu yoksa? ☺

Ben kaldigim yerden devam edecegim yarindan itibaren. Umarim sizler de devam ediyorsunuzdur. 😎
O süper haberler bunlar!! Hayırlı uğurlu olsun, inşallah her sabah zevkle uyanıp, koşarak gideceğin çok güzel bir iş ortamın olur. Hoş geldin tekrar Summer :KK68:

Guten Morgen Pofuu :halay:
KızlarRrrr hayatta mısınız
sormaa , o kadar yedim ki hafta sonu, bu iş yemekle olsa 3 kişilik hayattayım sanırım :KK1:

Hayırlı Ramazanlar. Allah başladığımız orucu bitirmeyi de nasip etsin.
Evlerimize bolluk bereket girerken, komşumuz/yakınımız da aç kalmasın.
Sağlığımız da eksik olmasın.

Herkese iyi haftalar.
Amin canım, ne güzel dua o öyle :dua: Senin de ramazanın mubarek olsun, ve süper bi hafta dilerim :KK49:

Şehir dışından bir arkadaşım geldi onunla gezmeler, yok Ramazan öncesi kardeşimle kutlamaydı derken hafta sonu yemediğim tatlı türü kalmadı. Siz söyleyin ben yemişimdir :bicak:

Dün akşam da en son bir pide patlatdım saat 8 gibi. Ama Ramazan'dan çok umutluyum, arada yeme gibi bir durum olmadığı için düzene girmek çok kolay oluyor. Sıfır boş karb ve sıfır şekerli bir ay olacak inşallah.

Sahurda 2 yumurta ile yapılmış mantarlı tereyağlı omlet yedim, yanına da bol yağlı roka, kuzukulağı salatası. Biraz da zeytinyağı içtim.

Akşam yemeğimde biberli mantarlı et sote olacak :KK66:

Summer-girl Summer-girl 90 gün şeker sözünü bozmayan bir BenimKemiklerimiri BenimKemiklerimiri kaldı :sampiyon:

Son düzenleme:
Bn de 3 günlük insanlıktan çıkıp yedim de yedim😂😂😂 Samsonn Samsonn
sormaa yaa..hiç aç değilim mesela, ama biri bana hadi şunu yiyelim dese, hayatta geri çevirmiyorum. Canım tatlı çekmiyor, hadi çay içelim dışarda deseler, aman olmaz demiyorum. Kendimde ki potansiyelden korktum ben yine.

sen o kadar yemezsin bence.

sormaa yaa..hiç aç değilim mesela, ama biri bana hadi şunu yiyelim dese, hayatta geri çevirmiyorum. Canım tatlı çekmiyor, hadi çay içelim dışarda deseler, aman olmaz demiyorum. Kendimde ki potansiyelden korktum ben yine.

sen o kadar yemezsin bence.
2 öğn yedim ama sağlam yedim😂😂😂😂 arkadaşımın yüzünden heepppp 😡😡😡kızıımm insan olalım azcık dyrm o bana şunu da yedin mi dyr😂😂😂

günaydin hayırlı Ramazanlar.:)
nasılsınız?
ben hastalandim gögüs agrisi kasık agrisi çekiyorum berbat bi vucut..
ellerim buz gibi. yüzüm buz kesilmiş durumda.
noluyor bana ya.
çok şiddetli kasık agrisi çekiyorum
öksürük başladi gögsüme bicak kaplıyor öksürünce.çok kötü oluyorum.

bugün büyük konuştum eşimle.
eşim Mustafa koymak istiyordu oğlan olursa Benim hiç içime sinmeyen isim.:(
koymak istemediğimi belirttim. adam büyük konuşuyorsun mustafa peygamberimizin adi Allah hiç erkek evlat vermeyebilir gibi olumlama veriyo.
içime sinmeyen ismini koyabilir miyim?
kendimi suçlu hissettim..
sevmediği ismi niye koyacagim.
çok kötü oldum.. büyük konuşmuş gibi hissettim.

Fena, yemeği çok seven insanlarla takılırken önceden planlı olup planın dışına çıkmamaya yeminli olmak lazım :KK70:
Yaaa yemeyince de kızıyo😂😂😂kızım böyle yemeyle kilo veremezsn dyrm😂😂😂en son ki gece mısır patlatmak istedi bn erken uyudum içinde kalmış ya😂😂😂😂

günaydin hayırlı Ramazanlar.:)
nasılsınız?
ben hastalandim gögüs agrisi kasık agrisi çekiyorum berbat bi vucut..
ellerim buz gibi. yüzüm buz kesilmiş durumda.
noluyor bana ya.
çok şiddetli kasık agrisi çekiyorum
öksürük başladi gögsüme bicak kaplıyor öksürünce.çok kötü oluyorum.
oyyy kuzzuummm dikkat et kendine :(((
bugün büyük konuştum eşimle.
eşim Mustafa koymak istiyordu oğlan olursa Benim hiç içime sinmeyen isim.:KK43:
koymak istemediğimi belirttim. adam büyük konuşuyorsun mustafa peygamberimizin adi Allah hiç erkek evlat vermeyebilir gibi olumlama veriyo.
içime sinmeyen ismini koyabilir miyim?
kendimi suçlu hissettim..
sevmediği ismi niye koyacagim.
çok kötü oldum.. büyük konuşmuş gibi hissettim.
sevmediğin ismi koymak zorunda değilsin, senin eşin cidden sinir bozucu ksra bakma , öyle mi denir yani???? Çok saçmalamışşşş

Back