- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YeessssssKızlarRrrr hayatta mısınız
O süper haberler bunlar!! Hayırlı uğurlu olsun, inşallah her sabah zevkle uyanıp, koşarak gideceğin çok güzel bir iş ortamın olur. Hoş geldin tekrar SummerBu guzel Istanbul sabahindan sicacik bir gunaydinla selamliyorum herkesi. ☺
Tekrar aranizdayim. Guzel haberlerim var. Bahsettigim isi kaptim ve gecen hafta calismaya basladim. Oyle mutluyum ki... Minnettarim her sey icin.
Yazilanlari okuyamadim maalesef ama bildirimlerden kulaklarimin ara ara cinlatildigini gordum, ihlaller gani gani galiba.
Program basladigi sekilde devam ediyor mu gercekten yoksa mutasyona mi ugradi? 21 Haziran tarih mi oldu yoksa? ☺
Ben kaldigim yerden devam edecegim yarindan itibaren. Umarim sizler de devam ediyorsunuzdur.
Günaydıınn
sormaa , o kadar yedim ki hafta sonu, bu iş yemekle olsa 3 kişilik hayattayım sanırımKızlarRrrr hayatta mısınız
Amin canım, ne güzel dua o öyle Senin de ramazanın mubarek olsun, ve süper bi hafta dilerimHayırlı Ramazanlar. Allah başladığımız orucu bitirmeyi de nasip etsin.
Evlerimize bolluk bereket girerken, komşumuz/yakınımız da aç kalmasın.
Sağlığımız da eksik olmasın.
Herkese iyi haftalar.
sormaa yaa..hiç aç değilim mesela, ama biri bana hadi şunu yiyelim dese, hayatta geri çevirmiyorum. Canım tatlı çekmiyor, hadi çay içelim dışarda deseler, aman olmaz demiyorum. Kendimde ki potansiyelden korktum ben yine.Bn de 3 günlük insanlıktan çıkıp yedim de yedim Samsonn
2 öğn yedim ama sağlam yedim arkadaşımın yüzünden heepppp kızıımm insan olalım azcık dyrm o bana şunu da yedin mi dyrsormaa yaa..hiç aç değilim mesela, ama biri bana hadi şunu yiyelim dese, hayatta geri çevirmiyorum. Canım tatlı çekmiyor, hadi çay içelim dışarda deseler, aman olmaz demiyorum. Kendimde ki potansiyelden korktum ben yine.
sen o kadar yemezsin bence.
Fena, yemeği çok seven insanlarla takılırken önceden planlı olup planın dışına çıkmamaya yeminli olmak lazım2 öğn yedim ama sağlam yedim arkadaşımın yüzünden heepppp kızıımm insan olalım azcık dyrm o bana şunu da yedin mi dyr
sanki suç şekerinşekeri tüketmek istemiyorum:)Şeker hiç olmasin diyorum oluyor maalesef.:/
Yaaa yemeyince de kızıyokızım böyle yemeyle kilo veremezsn dyrmen son ki gece mısır patlatmak istedi bn erken uyudum içinde kalmış yaFena, yemeği çok seven insanlarla takılırken önceden planlı olup planın dışına çıkmamaya yeminli olmak lazım
ben yemin edememFena, yemeği çok seven insanlarla takılırken önceden planlı olup planın dışına çıkmamaya yeminli olmak lazım
oyyy kuzzuummm dikkat et kendine ((günaydin hayırlı Ramazanlar.:)
nasılsınız?
ben hastalandim gögüs agrisi kasık agrisi çekiyorum berbat bi vucut..
ellerim buz gibi. yüzüm buz kesilmiş durumda.
noluyor bana ya.
çok şiddetli kasık agrisi çekiyorum
öksürük başladi gögsüme bicak kaplıyor öksürünce.çok kötü oluyorum.
sevmediğin ismi koymak zorunda değilsin, senin eşin cidden sinir bozucu ksra bakma , öyle mi denir yani???? Çok saçmalamışşşşbugün büyük konuştum eşimle.
eşim Mustafa koymak istiyordu oğlan olursa Benim hiç içime sinmeyen isim.
koymak istemediğimi belirttim. adam büyük konuşuyorsun mustafa peygamberimizin adi Allah hiç erkek evlat vermeyebilir gibi olumlama veriyo.
içime sinmeyen ismini koyabilir miyim?
kendimi suçlu hissettim..
sevmediği ismi niye koyacagim.
çok kötü oldum.. büyük konuşmuş gibi hissettim.