• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

ya inşallah Ramazan olmadan bugün yarın çıkartırlar, sıcak sıcak bi tane yiyeyim çaylaa :kk77:. Yoksa iftar 8 de falan, o saatte hem pide soğur hem de ekmek yemek için çok geç :skandal:
ya inşallah Ramazan olmadan bugün yarın çıkartırlar, sıcak sıcak bi tane yiyeyim çaylaa :kk77:. Yoksa iftar 8 de falan, o saatte hem pide soğur hem de ekmek yemek için çok geç :skandal:
sicak pide çok güzel oluyo ya:)
evet 8 de ezan okuncak pazartesi günü başliyor.
yemek hazirlama sürem için çok iyi oldu zaten o saatlerde yemek yiyoruz biz.

afiyet olsun kızlar
listeyi haftaya düzenleriz bu hafta hepimiz saldık :KK70:
ben sabah normal kahvaltı yaptım
if e başladım malum
12 gibi bi sütlü kahve 1 küçük muz yedim
akşam ne yerim bilmyrm
yarın ve pazar evde olmuycam:KK70:
evet yaa, en güzelii haftaya yeni bir başlangıç yapmak. En az 1 ay daha ekip bozulmaz inşallah :21:

Ramazan hazirliği yapan oldu mu gerçi ben hiç hazirlamadim kıyma alıp köfte yapıp dondurucuya koymak istiyorum.
bide mantı açabilsem.. ne iyi demi:)

kızlar haziran ayında thy pilot alımı yapacak ve benim ciddi 1 ay diyet yapmam lazım
-5 kilo daha o süreçte bana sıkıntı yaratmayacaktır

Ramazan hazirliği yapan oldu mu gerçi ben hiç hazirlamadim kıyma alıp köfte yapıp dondurucuya koymak istiyorum.
bide mantı açabilsem.. ne iyi demi:)
yok ya, ben hiç bişeye hiç bir hazırlık yapmıyorum. Başıma ne geldiyse günü kurtarmakla yetinmekden zaten :olamaz:

pilot mu:) hakkınızda hayırlısı olsun.
aynen cnm her defasında kilodan dolayı başvuramıyordum :D şimdi kilom ideal :D şansımı denycm
hep Summer'ın suçu :p Kulaklarını çınlatalım Summer-girl Summer-girl :rolleyes:

Gerçi aramız da bozulmayan BenimKemiklerimiri BenimKemiklerimiri var hala :sampiyon::nazar:
:D:D ah o Summer-girl Summer-girl kulakları çınlasın
Kız Pilot muydun sen? :KK57:
yok mühendisim de alımlar oluyor:D geçebilirsen tabikiii oluyosun thy de pilot

1 ay dişimi sıkıp ing ve diyetle ilgilencem :D
bugün if i bozmadım hiç :D ama açıımm şuan

aynen cnm her defasında kilodan dolayı başvuramıyordum :KK70: şimdi kilom ideal :KK70: şansımı denycm
:KK70::KK70: ah o Summer-girl Summer-girl kulakları çınlasın
yok mühendisim de alımlar oluyor:KK70: geçebilirsen tabikiii oluyosun thy de pilot
Yaw sonunda uçak uçuracak bir eğitimin, tecrüben var yani, no? :D çok havalııı :rolleyes:

makina mühendisiyim o yüzden işsizim :KK70:

kız yok mülakat ve sınavlardan geçersem onlar eğitim verecek 2. pilot olarak başlıycam
pilotluk çok güzel ya o iş bende yok:)
her ülkeye gidersin.:)
kız nasıl iş bulamazsin makine mühendisi bal gibi iş buluyolar.:)

pilotluk çok güzel ya o iş bende yok:)
her ülkeye gidersin.:)
kız nasıl iş bulamazsin makine mühendisi bal gibi iş buluyolar.:)
hayır cnm bulanlar kesin asgari ücrettir, kaç yerden neler duydum anlatamamm adam dyr sen olmazsan dışarda senin gibi çok var... elini sallasan bi dünya mak müh :S mahalle arası üni açarlarsa olacağı bu
bnm bi de deneyimim var, onu da istemyr çok yer çünkü maaş fazla olacak

hayır cnm bulanlar kesin asgari ücrettir, kaç yerden neler duydum anlatamamm adam dyr sen olmazsan dışarda senin gibi çok var... elini sallasan bi dünya mak müh :S mahalle arası üni açarlarsa olacağı bu
bnm bi de deneyimim var, onu da istemyr çok yer çünkü maaş fazla olacak
bide istanbuldasin demi?
Bilecikte alımı oluyordu makine mühendisliği..
burasi iyi maaş alabilecek bi yer..
istanbulda böle düşünüyor ya:/

Back